Stolkien Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ooo pisz. na Pw cene i rozmiar.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 co Cie interesuje? Jakie rozmiary? Czy zaciski maja byc odnowione czy nie? Podaj mi mail to wysle Ci foty jak to wyglada, kolor dowolny, mat lub blysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Weszło RNS-E, Poduszka powietrzna jeszcze nie podłączone. Ale udało mi się ogarnąć Kablomanię RNSa "Chodzi o fabryczne błędy w układzie kabelków w redukcji Iso-Iso2 `Szukam teraz ostro modułu na kolumnę kierowniczą z końcówką. 'Q' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Kolejnym modem powinny byc zegary od benzyny eu moze bedziesz chcial kiedys kupic ? (jak zmienie swoje na S4 B6) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 nieeee. tarcze już kupiłem benzynowe EU. czekają od miesięcy na zamontowanie a w sumie te mi się podobają bo takie czerwone.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 ale co Ci dadza same tarcze skoro i tak skala jest inna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 A widac tego kajoj nie przemyslal To teraz musi brnac w to dalej i moze uda sie wgrac euro wsad do licznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Jak rozmawialem o tym z grzankiem, to twierdzil, ze sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thom4s Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Sama tarcza będzie przekłamywać prędkość, przerabiałem to. Raczej przekodować licznika się nie da, żeby poprawnie wskazywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 ładny kolorek jak mojej byłej maluj dokładki w kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 k**wa. teraz sie przyjrzałem c**jostwo faktycznie ma ma 100Km/h bardziej z Lewej a a Angli mam na srodku. ... to Fly Ile za Licznik? A tak teraz na poważnie to. Flyer mój Programator Willem 4 powinien dać sobie z tym radę. Zgramy od Ciebie zawartość wszystkich kostek potem pozgrywam do siebie i zobaczymy co będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja wyrwalem mega tanio, bo za 250PLN zegary benzynowe. Normalnie ceny zaczynaja sie od 350-400. Bede sprzedawal pewnie podobnie... tylko nie wiem kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 No tak jak pisze że mi się podoba jak jest. jak będę kiedyś sprzedawał to się zastanowie.. Wersje USA tez majo w milach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wersje USA tez majo w milach? też, a jak myslałeś ????? :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wersje USA tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wersje USA tez majo w milach? też, a jak myslałeś ????? :decayed: :decayed: że w milach morskich albo w Jardach. albo w Stopach ale tak jak anglia? km i mile czy tylko mile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 z powiedz mi jakie to ma znaczenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 tak mam mile i kilometry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi