Gracjan Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 W ASO pewnie też będzie można zamówić, tylko nie wiem czy warto Ja tam bym po kodzie namieszał i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Tutaj sa: MX NOWICKI oferuje kosmetyki samochodowe, zaprawki lakiernicze, pasty polerskie, lakiery samochodowe i akcesoria do auto detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgadzam się z Gracjanem po kodzie najlepsza opcja. Ja tak dorabiałem u siebie i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 A czemu linki z pierwszego posta nie działają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 przypuszczam że to efekt po przeprowadzce sporo linków nie trybiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 No to przydałoby się to naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 trzeba zgłosić to do jakiegoś moda albo admina bo padaka z tym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ja też kupiłem co prawda jeszcze nie testowałem ale niedługo zadziałam to napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 żeby nie było, że się opierdalam, w kilku miejscach potrzebny był sanding gradacji 2000, efekty dzisiejszej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ja pierdziele kto tak zmasakrował ten lakier:facepalm: no vario robota pierwsza liga:notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Natty's Red na pokładzie, częściowo, jutro finisz prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 No chyba będę musiał z tą krzynką się u Ciebie zjawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 kilka fotek w macro ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ---------- lakier ma niestety dużo defektów, więcej raczej się nie da zrobić ew. nie warto, moim zdaniem ostateczny efekt jest zadowalający, ciężko zrobić dobre fotki bo aparat szaleje raz na światło raz na brokat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Kurcze, bałbym się tak potraktować drastycznie lakier A powiedzcie mi taką rzecz, czy taki efekt, jak zrobił vario utrzyma się przez dłuższy czas? Trzeba to odświeżać albo poprawiać co jakiś czas? To nie jest czasami tak, że np po roku, zamiast pięknego lakieru polerka lakieru zejdzie i pojawią się ślady po papierze ściernym? BTW. Vario, nie robisz czasem zawodowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Jawor36, generalnie po takiej korekcie to: używasz odpowiedniego szamponu dla podtrzymania efektu, do mycie specjalna rękawica, pomiędzy woskowaniem używasz Quick detailera, przed kolejnym woskowaniem czyli: przy wosku naturalnym 3-4 miesiące, cleaner a potem wosk, przy hybrydzie po ok 5-6 miesięcy tak samo cleaner a potem wosk, efekt powinien się dosyć długo utrzymać co bardzo ważne, jeżeli ptak się załatwi na auto trzeba usunąć to natychmiast, auto które robiłem miało kilka solidnych wżerów nie do usunięcia, lakier bazowy już był popękany co do roboty, bardziej hobby to jest ale może za jakiś czas konkretne studio detailingu otworzę, kwestia lokalu i kosztów ---------- Post dopisany at 00:18 ---------- Poprzedni post napisany at 00:11 ---------- w przyszłym tygodniu chyba dorwę fabrycznie nowe Audi A7 Daytona Grey na wosk, tylko mam zagwostkę, Collinite 476 czy Natty's Red ? osobiście aplikacja Colli mi bardziej odpowiada, zapach kiepski ale efekt bomba, zobaczę jaki efekt po Natty's jak dokończę A4kę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Czyli klapa, bo mnie interesuje efekt bardziej długo trwały, a najbardziej to, żebym nie musiał latać w około auta i woskować, polerować i nie wiadomo co jeszcze. Nie mam warunków do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Jawor36 inaczej się praktycznie nie da, dbać o auto i tak i tak trzeba, żeby podtrzymać efekt korekty trzeba trochę bardziej się zaangażować, inaczej, to po 6 miesiącach auto będzie wyglądało jak przed korektą, śladów po sandingu nie będzie ale będą nowe zmatowienia, rysy, wżery itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Jawor36 inaczej się praktycznie nie da, dbać o auto i tak i tak trzeba, żeby podtrzymać efekt korekty trzeba trochę bardziej się zaangażować, inaczej, to po 6 miesiącach auto będzie wyglądało jak przed korektą, śladów po sandingu nie będzie ale będą nowe zmatowienia, rysy, wżery itp. itd. Czyli śladów po poprzednim sandingu nie będzie? A nie orientujesz się mniej więcej, jaki koszt od punktu za taką usługę jak sanding? W ok 10miejscach na aucie bym chciał to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ja pierdziele kto tak zmasakrował ten lakier:facepalm: no vario robota pierwsza liga:notworthy: To ja, przyznaje się bez bicia:kwasny:No w sumie to takiego juz praktycznie kupilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 200 zł za polerkę mechaniczną całego auta, dużo mało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi