Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wszystko o pielęgnacji auta - kosmetyki samochodowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to jak zimą umyć nawoskowany samochód nie mając garażu tak żeby nie używać jakiejś myjki :D ma myjkach recznych też pewnie chemii używają..

• Odpowiedzi 4.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Są szampony ONR - nie wymagają spłukiwania i są dobre na zimę np. ONR. Jeśli myjnia ma np. garaż ocieplany to możesz tam dogadać się i umyć samochód swoim szamponem itp.

No Rinse Wash and Shine

Opublikowano

Właśnie skończyłem się brandzlować z autem fakt że nie jest to taki efekt jaki widziałem u Was wiele razy ale cóż....ręce mnie niapiżdżają:grin:

out.php?i=343066_dsc-2403.jpg

out.php?i=343067_dsc-2405.jpg

Opublikowano
50/50 dawaj Władziu:decayed:
Że co mów po polsku:decayed:

---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:14 ----------

Zapomniałem dodać że to ręczna robótka:heat:

---------- Post dopisany 30-08-2012 at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany 29-08-2012 at 20:30 ----------

No jak już wiadomo wszem i wobec lakiery vag to masakra jak spojrzałem dzisiaj na moje wczorajsze wypociny to widać wszystkie niedociągnięcia jak na dłoni:facepalm:jednak ręka to sobie można...:decayed:

Opublikowano

Co bedzie najkorzystniejsze pod FK High Temp:question:

Opublikowano
Co bedzie najkorzystniejsze pod FK High Temp:question:

Autofinesse though prep

Poorboys professional polish

Meguiars ultimate polish, blackfire gloss enhancer polish : te moga minimalnie skrócić trwałość ale podbiją LOOK :naughty:

Opublikowano

Panowie, czy do 350zł idzie kupić jakąś sensowną polerkę?

Opublikowano

ja szukalem ale ciezko, nie ma z duzo uzywek... a nowe sa drozasz.... moze power up? nowa za ok 250zl.... 3,4kg, woly start...itd sam mysle nad zakupem takiej ale jeszcze troche....

Opublikowano

Lare to raczej nie ma szans w tej cenie.

Na KA polecają Silverline, znalazłem coś takiego, nie napisał nic o wadze ale nie wygląda na lekką,zna ktoś ten model?

Polerka samochodowa Silverline 1200 watt 180 mm (2598900677) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

niejestem do konca pewny ale jak kiedys przerzucalem allegro w poszukiwaniu polerki to na jednej z aukcji byl opis i waga tej silverline to ok 4,8kg... chyba ze cos pomylilem ale wydaje mi sie ze nie....

Opublikowano

4.8 kg to już jest co dźwigać:kwasny:

Opublikowano

jak poprzegladasz troche aukcji to zobaczysz ze wiekszosc tych tanich maszyn ma wage ok 5kg... a biorac pod uwage ze jednak trzeba sie troche namachac to maszyna.... to kazde 0,1kg sie liczy...

Opublikowano

Im cięższa tym lepiej, moja Makita ma pod 6 kg, trochę ćwiczeń i fajnie się pracuje

Opublikowano

ta silverline'a to najlepsza polerka z tych tanszych, pod tym wzgledem ze ma regulacje i stabilizacje obrotow

Opublikowano

Pod koniec tygodnia fotki z kolejnego projektu, tym razem B6 Avant pełna korekta :)

Opublikowano
Im cięższa tym lepiej, moja Makita ma pod 6 kg, trochę ćwiczeń i fajnie się pracuje

w sumie racja, użyje jej kilka razy w roku więc powinna wystarczyć,kupiłem:wink:

Opublikowano

Vario, jakbyś gdzieś słyszał że ktoś chce sprzedać jakąś maszyną DA w dobrym stanie w dobrej kasie to daj znać :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...