przemek81 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 witam koledzy chciałbym odgrzybić klimatyzacje,ale nie wiem jakiego środka użyć?czy lepiej się nie bawić i jechać do serwisu .proszę o radę
elmo814 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 zlec to komus kto sie zajmuje klimatyzacjami
Pawlo 2004 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Można samemu, poszukaj na forum jest juz taki temat założony w tym dziale
przemek81 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 szu Można samemu, poszukaj na forum jest juz taki temat założony w tym dziale szukałem i znalazłem,ale nic nie ma o preparatach
Grisza79 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Przemek81 zajrzyj tu http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_odgrzybianie_klimatyzacji-t39455.0.html mam nadzieje że pomoże Osobiście udałbym się do serwisu zajmującym sie klimatyzacją. Nie jest to duży koszt, a masz pewność że jest zrobione dobrze No chyba że chcesz to sam zrobiłc.
andy_sky Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 do inter carsu,kupujesz,aplikujesz tam gdzie masz filtr pyłkowy przy włączonym nadmuchu,do kratek i po,cała operacja 30 pln
andriu23 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 ja zamierzam zastosować wurtha, jeden preparat stosujesz na wentylator pod filtr pyłkowy na zamkniętym obiegu, drugi we wnętrzu kabiny. jak wypróbuję zdam relacje koszt w granicach 50-60zł
przemek81 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 ja zamierzam zastosować wurtha, jeden preparat stosujesz na wentylator pod filtr pyłkowy na zamkniętym obiegu, drugi we wnętrzu kabiny. jak wypróbuję zdam relacje koszt w granicach 50-60zł kolego podjechałem do krysgumu za odgrzybienie wzięli 50zł a za sprawdzenie i nabicie klimy 150złodgrzybiają tym wurth http://moto.allegro.pl/item1089236121_wurth_serwis_odgrzybiacz_klimy_najtansza_wysylka.html
Skeeber Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Polecam ten srodek, sam stosuje i jest REWELACJA !!!!!!! :good: :good: :good: http://www.allegro.pl/item1098301583_carplan_bezinwazyjny_odgrzybiacz_klimatyzacji.html
andriu23 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 kolego podjechałem do krysgumu za odgrzybienie wzięli 50zł a za sprawdzenie i nabicie klimy 150zł odgrzybiają tym wurth http://moto.allegro.pl/item1089236121_wurth_serwis_odgrzybiacz_klimy_najtansza_wysylka.html tak tylko ty podałeś odgrzybiacz do parownika, a wurth ma jeszcze środek do wnętrza kabiny a klime sprawdzam i nabijam w firmie gdzie pracuję za darmo
Bogumił Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 A jakie macie zdanie na temat preparatów odgrzybiających, które można kupić w hipermarketach za 15zł - na etykietach są opisy, że niby stosowane do klimatyzacji w samochodach i do "splitów"?
andy_sky Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 A jakie macie zdanie na temat preparatów odgrzybiających, które można kupić w hipermarketach za 15zł - na etykietach są opisy, że niby stosowane do klimatyzacji w samochodach i do "splitów"? ponoć kiepskie mój mechanior przetestował
Bogumił Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 No właśnie też słyszałem niepochlebne opinie o tych środkach, że niby są "nieprzyjazne" dla wszelkich elementów (części) samochodowych - zwłaszcza części elektrycznych.
Ossek Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Ostatnio po ozonowaniu (2 miesiące) zaczęło mi dawać octem w kabinie więc kupiłem w Carrefourze preparat Mojeauto za prawie 40 zł. Użyłem go na parownik i we wszystkie kanały. Efekt utrzymał się 2 dni, potem smród powrócił. Kupiłem więc środek Plaka, minęło póltora tygodnia i jest spokój. Zobaczymy jak długo...
manqm Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Ostatnio po ozonowaniu (2 miesiące) zaczęło mi dawać octem w kabinie więc kupiłem w Carrefourze preparat Mojeauto za prawie 40 zł. Użyłem go na parownik i we wszystkie kanały. Efekt utrzymał się 2 dni, potem smród powrócił. Kupiłem więc środek Plaka, minęło póltora tygodnia i jest spokój. Zobaczymy jak długo... Mam taki sam prpzypadek, po nabiciu kilmy i ozonowaniu po 2 miesiącach gdy wyłączam klimę daje octem. Skąd może być ten zapach - z filtra kabinowego?
Rekomendowane odpowiedzi