wrzosu Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Dalem sie namowic na montaz gajgerow z fis :facepalm: a ja wcisne poliftowe
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Arturo a Tobie podjebali ta dokladke? Też nie rozumiem jak można komuś za***przyć coś takiego.
wrzosu Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Arturo a Tobie podjebali ta dokladke? tak mowi, ale znajac zycie naXebany jezdzil
wiesiek3d Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Tobie to już dawno oczy pitką zarosły Hmmm prosisz się o :baseball:
danielom Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Arturo a Tobie podjebali ta dokladke? tak mowi, ale znajac zycie naXebany jezdzil Mimo to ,urwac bylby problem
wrzosu Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 jak mi sie uda z tym zegarem poliftowym to bede koxx kupuje ze scyzorykami, wiec immo odpada [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 23:07_________________________________________________dobranoc
Polko_V Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 :hi: kaj je wrzosu...wrzosu :?: :!: , jo zech je ze skrzeczkowicki wiync mosz tela, ze jak ciepniesz kamiyniym to po moi szybie
cabriofan Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 I znowu nocka Ja też i jo [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 21:22_________________________________________________ Tak w ogóle [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 21:22_________________________________________________Nareszcie koniec przeprowadzki Teraz na spota moga isc piechty i sie spokojnie napic :evil:
Rekomendowane odpowiedzi