ROBERT Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 15:23_________________________________________________ środka kata nie wyrzucaj, bo to można sprzedać za dobrą kasę Dokładnie a za środek z dwóch katów będzie już niezła kaska
m3rvin Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 15:23_________________________________________________ środka kata nie wyrzucaj, bo to można sprzedać za dobrą kasę Dokładnie a za środek z dwóch katów będzie już niezła kaska mom nadzieja :gwizdanie:mom miśki do Ciebie
cabriofan Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 15:56_________________________________________________Denielom ,kiedy Twoja Kobieta odbierze kosmetyki ? :> [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 15:57_________________________________________________Jada na Chwałowice
ROBERT Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 mom miśki do Ciebie Spoko kiedy się zgadamy ( ja mam FV do Ciebie )[br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 16:02_________________________________________________ [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 16:03_________________________________________________ [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 15:23_________________________________________________ środka kata nie wyrzucaj, bo to można sprzedać za dobrą kasę Dokładnie a za środek z dwóch katów będzie już niezła kaska mom nadzieja :gwizdanie: Uploaded with ImageShack.us
m3rvin Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 jeżeli tyle dowają to mnie fest ucieszyłeś jak za 1 to :evil: a jak za 2 tez obleci Artur ty to widzisz czy yny jo mom oczopląsy
ROBERT Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Tyle może nie ( po drugie to cena za cały kat a nie sam środek ) ... ale ze 800/1000 zł powinieneś dostać bez problemu za środek z dwóch katów
Pretor Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 mom miśki do Ciebie Spoko kiedy się zgadamy ( ja mam FV do Ciebie )[br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 16:02_________________________________________________ [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 16:03_________________________________________________ [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 15:23_________________________________________________ środka kata nie wyrzucaj, bo to można sprzedać za dobrą kasę Dokładnie a za środek z dwóch katów będzie już niezła kaska mom nadzieja :gwizdanie: Uploaded with ImageShack.us O kurcze , ja za swojego dwa lata temu dostałem 100 zł. W V6 muszę być ogromne że tyle dają.
m3rvin Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Tyle może nie ( po drugie to cena za cały kat a nie sam środek ) ... ale ze 800/1000 zł powinieneś dostać bez problemu za środek z dwóch katów no to musza teraz 2 rurki kupić do przelotu i katy wstępnie wtorek/środa papa
Polko_V Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 :hi: a ja tam mam wybebeszonego kata i nic nie wstawialem, zadnej rurki i smiga az milo a po za tym sie doigralem nie leczona kontuzja sie odezwala a na weselu sie dobilem (skrecona kostka z dwoch stron ) a we wtorek do bulgarii
blant88 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Artur jak będziesz wycinał katy to wspawaj w ich obudowe rurke i tak je załóż, nie daj sobie wspawać samych rurek bo będziesz miał "zabawy" na przeglądzie ja mam samą rurke i problemu nie mam na przeglądzie
wiesiek3d Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jaak pogoda ,dupki opalone ? za***ista zjarany jestem ze juz mi skin zlazi
Pretor Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jaak pogoda ,dupki opalone ? za***ista zjarany jestem ze juz mi skin zlazi Z dupki?
ROBERT Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 ... a we wtorek do bulgarii z gruby jedziesz ?
danielom Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 a ja tam mam wybebeszonego kata i nic nie wstawialem, zadnej rurki i smiga az milo To przecież gadam, ale tu widzą jakieś zawirowania spalin przelot to przelot, a ze szerszy w jednym miejscu to co ? cabriofan, mysle ze na tym spocie co bedzie teraz bedziemy wiec moze nareszcie sfinalizujecie te transakcje
blant88 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 a ja tam mam wybebeszonego kata i nic nie wstawialem, zadnej rurki i smiga az milo To przecież gadam, ale tu widzą jakieś zawirowania spalin przelot to przelot, a ze szerszy w jednym miejscu to co ? cabriofan, mysle ze na tym spocie co bedzie teraz bedziemy wiec moze nareszcie sfinalizujecie te transakcje bo są zawirowania spalin poczytaj na forum każdy ci to powie i odradzi
danielom Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 a ja tam mam wybebeszonego kata i nic nie wstawialem, zadnej rurki i smiga az milo To przecież gadam, ale tu widzą jakieś zawirowania spalin przelot to przelot, a ze szerszy w jednym miejscu to co ? cabriofan, mysle ze na tym spocie co bedzie teraz bedziemy wiec moze nareszcie sfinalizujecie te transakcje bo są zawirowania spalin poczytaj na forum każdy ci to powie i odradzi Prosze Cie, w kazdym tlumiku masz kilka komor i tam to sa dopiero zawirowania, jakoś to nikomu nie przeszkadza. nie mamy tez wysilonych motorow i przelotowego wydechu zeby takim czyms sie przejmowac.
Arturoo Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 W v6 sa dwa male katy wiec nie wiem skad takie ceny,przeciez w takim razie dolozysz drugie tyle i masz nowki katy Poza tym pytanie jakie 2.5 jest tego od groma przeciez. Moze z jakiegos konkretnego motorka tyle kosztuja bo ,że ze wszystkich to nie dsm wiary. Lece na nocke,wpadne pozniej
m3rvin Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 W v6 sa dwa male katy wiec nie wiem skad takie ceny,przeciez w takim razie dolozysz drugie tyle i masz nowki katy Poza tym pytanie jakie 2.5 jest tego od groma przeciez. Moze z jakiegos konkretnego motorka tyle kosztuja bo ,że ze wszystkich to nie dsm wiary. Lece na nocke,wpadne pozniej 3 sa 1 za T zaraz jest
Arturoo Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Na pewno Masz schemat z akn'a moze ?[br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 21:04_________________________________________________ Jaak pogoda ,dupki opalone ? za***ista zjarany jestem ze juz mi skin zlazi A czeszki jak tam
Rekomendowane odpowiedzi