ROBERT Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Normalnie po tym kluczu i Wurth i nowych świeczkach to zaraz lepiej jeździ :gwizdanie: No a jak odwdzięczyła ci się [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 20:05_________________________________________________Jak rozłączałeś wtyczkę były dwa piny - tak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 No a jak odwdzięczyła ci się W dupe mnie zagrzała Jak rozłączałeś wtyczkę były dwa piny - tak ?? Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Jak rozłączałeś wtyczkę były dwa piny - tak ?? Yes włączyłeś zapłon wtedy (na rozłączonej wtyczce) ? czasami trzeba chwilę poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Jak sprawdzałem deche Vag-iem to podczas testu kontrolek też nie zaświeciła ,ciekawe czy jak np. jest wyłączona kodowaniem to w teście zaświeci :?:[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 20:11_________________________________________________ włączyłeś zapłon wtedy (na rozłączonej wtyczce) ? czasami trzeba chwilę poczekać Nie właśnie włączyłem jak dałem zwarcie bo myślałem że tak to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Jak sprawdzałem deche Vag-iem to podczas testu kontrolek też nie zaświeciła ,ciekawe czy jak np. jest wyłączona kodowaniem to w teście zaświeci :?: Powinna , u mnie w teście oświeca się np. kontrola żarówek a nie mam takowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 A to może dioda padła ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Zrób test elementów wykonawczych VAGiem w [17 INSTRUMENTS] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Zrób test elementów wykonawczych VAGiem w [17 INSTRUMENTS] Robiłem i o ile pamiętam to nie świeciła. To ja tej dziwce zmienię przy okazji podświetlenie [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 20:20_________________________________________________ do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Zrób test elementów wykonawczych VAGiem w [17 INSTRUMENTS] Robiłem i o ile pamiętam to nie świeciła. To ja tej dziwce zmienię przy okazji podświetlenie [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 20:20_________________________________________________ do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Robert i jak tam w Bedzinie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Robert i jak tam w Bedzinie :?: kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Robert i jak tam w Bedzinie :?: kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 trochę porysowane ale szwagier (lakiernik) oglądał już je i będą jak nowe 5 sztuk + 5 opon (dwie super reszta góra 1 sezon) ale uważam że się opłaciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 panowie z wieczora ja panowie nie bede na spocie jak mówiłem ja bede przebywał tylko w niedziele ale z tego co czytam to mało osób bedzie , why? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 w ten pogodny poranek Idę niunie Vag-iem postraszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Rybnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Panowie co powiecie na to? vmatina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Panowie co powiecie na to? vmatina no wlasnie widzialem kiedys podobny a nawet chyba ten sam filmik i sie zastanawiam czy by tego na swoim autku nie wyprobowac tylko mam 2 drobne bojle przy koncu drzwi a to dziala tylko mniej wiecej na srodku elementu- przy krawedzi podobno ta technika nie da rady.. ale i tak sprobuje u siebie.. tylko musze taki lod kupic.. ktos sie sciepnie? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi