ROBERT Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 przed dlugim weekendem :> :hi: :hi: Z rana I nie najeżdżać mi tu na starszego pod jego nieobecność. z rana :> Robert wiem kto szuka samych opon 15' kto szuka samych opon to ja tez wiem w ten weekend maja byc dawaj cynk jak coś Kapelusze [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 14:10_________________________________________________ Tomek Ty masz podobno do sprzedania oponki 16" wziąłbym ale same oponki i oczywiście po jakiejś negocjacji To są w sumie znajomego, zapytam czy same opony sprzeda i za ile Za 1.1 k (góra 1.2 k) mogę przywłaszczyć same oponki tu są takie same nowe >>> http://www.netcar.pl/opony/zimowe/osobowe/BRIDGESTONE+Blizzak+LM-30+205-55R16+91H,205%2055R16,44,0,5-0,115570348,szi.html?utm_source=sklepy24&utm_medium=kangoo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 OK co ok ? zgadza się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 OK co ok ? zgadza się ? Powiem mu ile możesz dać za gumki w sumie się zastanawiam czy jakieś 17" na zimę nie kupić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Powiem mu ile możesz dać za gumki w sumie się zastanawiam czy jakieś 17" na zimę nie kupić :gwizdanie: Ooo widzę że nasze drogi są już wyrównane, jeżeli wolno Tomku zapytać to którą ekspresówką latasz na rybol żeby Ci wahacze nie odleciały. [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 16:46_________________________________________________ Ma nowych kolegów z hondy :gwizdanie: Honda pisze się z dużej litery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Honda pisze się z dużej litery Na forum AUDI z małej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Powiem mu ile możesz dać za gumki w sumie się zastanawiam czy jakieś 17" na zimę nie kupić :gwizdanie: Ooo widzę że nasze drogi są już wyrównane, jeżeli wolno Tomku zapytać to którą ekspresówką latasz na rybol żeby Ci wahacze nie odleciały. A1 Honda pisze się z dużej litery Na forum AUDI z małej :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Honda pisze się z dużej litery Na forum AUDI z małej :gwizdanie: Te gościu a masz fajny lakier na aucie :polew: [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 17:07_________________________________________________ A 1 Wirtualna :?: A wiedziałem że jednak nie jeździsz normalnymi drogami :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Honda pisze się z dużej litery Na forum AUDI z małej :gwizdanie: Te gościu a masz fajny lakier na aucie Szary "delphin" metalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 A 1 Wirtualna :?: A wiedziałem że jednak nie jeździsz normalnymi drogami :polew: Ogólnie mało do Rybnika jeżdżę, bo faktycznie drogi tam są nie najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Szary "delphin" metalic A bo się chciałem tylko zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Panowie mam takie pytanko : jeździł/jeździ ktoś z was na takich gumach "Pirelli Snowsport" ? Przedtem miałem Michelin A3 były za***iste ale Michelin A4 jest trochę drogi już na 16" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Panowie mam takie pytanko : jeździł/jeździ ktoś z was na takich gumach "Pirelli Snowsport" ? Przedtem miałem Michelin A3 były za***iste ale Michelin A4 jest trochę drogi już na 16" kup sobie opony z indeksem prędkości do 190 są tańsze a i tak nie będziesz latał w zimie powyżej 2 pak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 kup sobie opony z indeksem prędkości do 190 są tańsze a i tak nie będziesz latał w zimie powyżej 2 pak to wiem że mam szukać z "T" [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 20:08_________________________________________________Jutro będziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 niestety spadam do wrocka na święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 po robocie a zarazem przed 16h w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 30 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 w dzien spota H4mm3R jak cos to mam fajne alu 17" na zime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 po robocie a zarazem przed 16h w robocie w dzien spota rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 30 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Robert nie nudzi ci sie chwile :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi