Arturoo Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Wariaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 ja sie zmywam...do makro jedziemy...moze ktos chetny na ser gouda okolo 1.2kg w "paczce"<-bardzo dobry jest w makro :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Czarny pas to on ma w marudzeniu :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 ten koles to ma czarny pas [br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 16:12_________________________________________________to jest prawdziwa legenda :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 to jest prawdziwa legenda :!: Muay Thai Ramon Decker Dobry jest Dzięki Paniom i Panom za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Dzięki Paniom i Panom za spota Również Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Dzięki Paniom i Panom za spota Również Dzięki ja także tylko moim zdaniem musi byc jakas pewna ciepła miejscówka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 tylko moim zdaniem musi byc jakas pewna ciepła miejscówka :gwizdanie: Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=230047.new#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Mistrz jest tyko jeden : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Dzięki Paniom i Panom za spota Również Dzięki Spot tragedia zapieprzam z Bielska żeby być na spocie, przyjeżdżam a tu wszyscy wymarznięci... chwile postali i kierunek dom. Nowe miejsce niczym się nie różni od starego (miało być zadaszone), a jedynie jest jeszcze ciemniej niż pod tesco. Jak się nie znajdzie jakieś ciepłe lokum, to na moją obecność na spotach nie macie co liczyć Reszta ekipy co została, próbowała jakoś ratować ten wieczór spotowy ale żółtki widocznie mają dobre żarcie że nie było gdzie usiąść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Zmarzliśmy bo na Ciebie my czekali Z powodów ciemności może wrócimy na stare miejsce :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Ja też się trochę zawiodłem, myślałem, że będzie można w pobliżu nowej miejscówki się ogrzać i przyjemnie spędzić spota a tu lipa, w dodatku ciemno jak w d*pie u bambusa. Koniecznie trzeba znaleźć coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Zmarzliśmy bo na Ciebie my czekali Z powodów ciemności może wrócimy na stare miejsce :?: Wiesiu TY znow nie gadaj bo zwinales sie pierwszy, każdy zmarzl ale kto chcial to miejsce znalazł i jakoś dalismy rade, proponuje Szałas w Żorach, ciepło, przytulnie dobre zarcie jak ktos chce, jest gdzie stanac autem no i gdzie siasc. Chociaz pewnie i tak bedzie marudzenie ze z Rb daleko , no ja jade 25km, wiekszosc podobnie. A co do nowego miejsca no kicha , byla gadka o jakims lokalu ale w koncu i tak trza bylo jechac do Carefoura itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 dzięki za spotkanie resztę cytowałem i wytłuściłem bo nie chciało mi się pisać Spot tragedia zapieprzam z Bielska żeby być na spocie, przyjeżdżam a tu wszyscy wymarznięci... chwile postali i kierunek dom. Nowe miejsce niczym się nie różni od starego (miało być zadaszone), a jedynie jest jeszcze ciemniej niż pod tesco. Jak się nie znajdzie jakieś ciepłe lokum, to na moją obecność na spotach nie macie co liczyć Reszta ekipy co została, próbowała jakoś ratować ten wieczór spotowy ale żółtki widocznie mają dobre żarcie że nie było gdzie usiąść ..........Reszta ekipy co została, próbowała jakoś ratować ten wieczór spotowy.......... Wam dziękuję raz jeszcze [br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 21:43_________________________________________________ Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 po cieplej kapieli dziekujemy wszystkim za spota a tym co probowali potem dalsza czesc ratowac... serdeczne Bog zaplac wkoncu wyladowalismy na zarelku "w szalasie" ale... 1. stara miejscowa byla lepsza (czyt. jasno) nie zebym chcial ukryc ukurzone auto :gwizdanie: 2. kurtka, czapka, rekawice daly rade , ale to nie znaczy ze trzeba marznac trzeba cos lepszego wymyslec, bo inaczej kicha ze spotow jeszcze raz wielkie dzieki, tym co wytrwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 dzięki za spota nie no tak poważnie to raz jeszcze mega dzięki dla wieska3d za użyczenie tego czujnika... przynajmniej sprawdziliśmy koledze furkę, no i moją przy okazji bo też niedawno kupiona, dziś tak na szybko jechaliśmy ale następnym razem jak będę w SR to 4 paczek podrzucę - obiecuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 dzięki za spotkanie resztę cytowałem i wytłuściłem bo nie chciało mi się pisać Spot tragedia zapieprzam z Bielska żeby być na spocie, przyjeżdżam a tu wszyscy wymarznięci... chwile postali i kierunek dom. Nowe miejsce niczym się nie różni od starego (miało być zadaszone), a jedynie jest jeszcze ciemniej niż pod tesco. Jak się nie znajdzie jakieś ciepłe lokum, to na moją obecność na spotach nie macie co liczyć Reszta ekipy co została, próbowała jakoś ratować ten wieczór spotowy ale żółtki widocznie mają dobre żarcie że nie było gdzie usiąść ..........Reszta ekipy co została, próbowała jakoś ratować ten wieczór spotowy.......... Wam dziękuję raz jeszcze [br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 21:43_________________________________________________ Dobranoc Dawaj foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Ja wymięknąłem przede wszystkim przez ten gips , do teraz mnie jakoś dziwnie ręka boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Dawaj foty masz na mailu ,wrzuć Ty bo mam fotosika blokniętego tu w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi