A-rek Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Jestem marudy, możecie się po wyżywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 dzięki za spota -szybko nie [br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 20:12_________________________________________________Lepiej pózno niż wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 dzięki za spota -szybko nie No gibkiś jest [br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 20:13_________________________________________________ Lepiej pózno niż wcale Tys prowda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 yno 10 min :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 yno 10 min :gwizdanie: nie dej sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 UWAGA!!!! W okresie zimowym spoty w Rybniku zostają zawieszone do odwołania :!: Powód: za zimno, za ciemno. :gwizdanie: Po ostatnim spocie i późniejszych "komentarzach" co niektórych "bywalców" jak najbardziej zgadzam się z Tobą Arek Chyba , że zrobimy jakieś głosowanie Myślę , że najtwardsi zostaną , chociaż będzie ciemno , zimno , nie będzie jedzenia , picia itp. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 yno 10 min :gwizdanie: nie dej sie [br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 21:21_________________________________________________ UWAGA!!!! W okresie zimowym spoty w Rybniku zostają zawieszone do odwołania :!: Powód: za zimno, za ciemno. :gwizdanie: Po ostatnim spocie i późniejszych "komentarzach" co niektórych "bywalców" jak najbardziej zgadzam się z Tobą Arek Chyba , że zrobimy jakieś głosowanie Myślę , że najtwardsi zostaną , chociaż będzie ciemno , zimno , nie będzie jedzenia , picia itp. ... buhaha tośta pokozali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 yno 10 min :gwizdanie: nie dej sie [br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 21:21_________________________________________________ UWAGA!!!! W okresie zimowym spoty w Rybniku zostają zawieszone do odwołania :!: Powód: za zimno, za ciemno. :gwizdanie: Po ostatnim spocie i późniejszych "komentarzach" co niektórych "bywalców" jak najbardziej zgadzam się z Tobą Arek Chyba , że zrobimy jakieś głosowanie Myślę , że najtwardsi zostaną , chociaż będzie ciemno , zimno , nie będzie jedzenia , picia itp. ... buhaha tośta pokozali A tobie już czas nie minął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 proponuję spoty na zalewie, tam ciepła bryza od morza, elektrownia to i pronda nie zbraknie, a jak kto zgłodnie to sie mu ryba chyci i bydzie sushi wpierdalał, a i o zapitka nie trza się starać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Chyba , że zrobimy jakieś głosowanie nie ma problemu, ankiete zawsze można założyć, tylko co miałoby w niej być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 A tobie już czas nie minął kurna kobieta mie bije [br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 21:28_________________________________________________ Chyba , że zrobimy jakieś głosowanie nie ma problemu, ankiete zawsze można założyć, tylko co miałoby w niej być jak co 5 opcji miejsc na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 proponuję spoty na zalewie, tam ciepła bryza od morza, elektrownia to i pronda nie zbraknie, a jak kto zgłodnie to sie mu ryba chyci i bydzie sushi wpierdalał, a i o zapitka nie trza się starać :polew: Tyś to chopie wykombinowoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Pany ciągle narzekacie że nie ma czego zjeść , napić się , że jest za zimno , za ciepło , za ciemno itp. kur.wa ale miętkim was stary zrobił :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Pany ciągle narzekacie że nie ma czego zjeść , napić się , że jest za zimno , za ciepło , za ciemno itp. kur.wa ale miętkim was stary zrobił :gwizdanie: aleś pojechoł :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 21:33_________________________________________________Robert a to nie Ty narzekałeś że ci w palca oziombo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 nie ma problemu, ankiete zawsze można założyć, tylko co miałoby w niej być Jak to co ... Na spotach w Rybniku : 1. jest za zimno x 2. jest za ciepło x 3. jest za ciemno x 4. jestem głodny x 5. pić mi się chce x 7. sranie mnie bierze x 8. sam już nie wiem x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Najlepiej fochem pierdolnąć i mieć wszystko głęboko...[br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 21:38_________________________________________________ Pany ciągle narzekacie że nie ma czego zjeść , napić się , że jest za zimno , za ciepło , za ciemno itp. kur.wa ale miętkim was stary zrobił :gwizdanie: aleś pojechoł :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 21:33_________________________________________________Robert a to nie Ty narzekałeś że ci w palca oziombo :gwizdanie: Właśnie Ja nie mam 4km żeby przyjechać i postać na mrozie przez 15min... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 nie ma problemu, ankiete zawsze można założyć, tylko co miałoby w niej być Jak to co ... Na spotach w Rybniku : 1. jest za zimno x 2. jest za ciepło x 3. jest za ciemno x 4. jestem głodny x 5. pić mi się chce x 7. sranie mnie bierze x 8. sam już nie wiem x A mnie się chce płakać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Robert a to nie Ty narzekałeś że ci w palca oziombo :gwizdanie: No i pojechałem do domu kto komu broni żeby nie jechał sobie do domu jak mu zimno , albo np. gdzieś do lokalu ... [br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 21:41_________________________________________________ nie ma problemu, ankiete zawsze można założyć, tylko co miałoby w niej być Jak to co ... Na spotach w Rybniku : 1. jest za zimno x 2. jest za ciepło x 3. jest za ciemno x 4. jestem głodny x 5. pić mi się chce x 7. sranie mnie bierze x 8. sam już nie wiem x A mnie się chce płakać OK 9. płakać się chce [br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 21:42_________________________________________________ Najlepiej fochem pierdolnąć i mieć wszystko głęboko... Ale kto 'a strzelił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Najlepiej fochem pierdolnąć i mieć wszystko głęboko... Ale kto 'a strzelił Ten u góry... Jak Arek (założyciel spotów w Rybniku) nie ogarnia tematu organizacji, to niech się zwróci z prośbą do innych osób z Rybnika i okolic żeby mu w tym pomogli. Ale jak się nikomu niechce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi