Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kubańczyk co ty wiesz o zabijaniu :gwizdanie:

A tyś się obraził że na spoty nie jeździsz :cool1:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to wiesiek za niedługo CI będzie kara śmierci grozić :decayed:

a na co żech mioł sie obrazić? nie po prostu jakoś zawsze cos wyskakuje, a jak żech był to musieli my we dwóch z Szymkiem spotować :)

Opublikowano

a na co żech mioł sie obrazić? nie po prostu jakoś zawsze cos wyskakuje, a jak żech był to musieli my we dwóch z Szymkiem spotować :)

no włąśmy my chyba jesteśmy skazani na spoty we 2 :gwizdanie:

bo jak my jesteśmy to Was nie ma a jak Wy jesteście to nam nie pasuje :rolleyes:

Badboy Ty sie nie obrażej :kox: przeca dla żartu to wyolbrzymiłem, żeby było śmiesznie (kurde jo serio nic do Ciebie ni mom i nie chca się trzaskać :no::decayed: )

ale fakt faktem żeby R1 (nie zajechana i w miarę nowa z dobrym kierowcą i nie grubasem na pokładzie :kox: ) tylko delikatnie odchodziła m3 to musiałbym to zobaczyć bo nie wierze :P co innego jak jest kręta droga wiadomo że wtedy na motorze trzeba delikatnie.. ja mam na myśli prostą drogę gdzie odkręcasz do oporu :kox: oczywiście niemiecką autostradę :slina:[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 16:19_________________________________________________

_______

zbierom się coś porezać :gwizdanie:

:naughty:

Opublikowano

no włąśmy my chyba jesteśmy skazani na spoty we 2 :gwizdanie:

bo jak my jesteśmy to Was nie ma a jak Wy jesteście to nam nie pasuje :rolleyes:

Badboy Ty sie nie obrażej :kox: przeca dla żartu to wyolbrzymiłem, żeby było śmiesznie (kurde jo serio nic do Ciebie ni mom i nie chca się trzaskać :no::decayed: )

ale fakt faktem żeby R1 (nie zajechana i w miarę nowa z dobrym kierowcą i nie grubasem na pokładzie :kox: ) tylko delikatnie odchodziła m3 to musiałbym to zobaczyć bo nie wierze :P co innego jak jest kręta droga wiadomo że wtedy na motorze trzeba delikatnie.. ja mam na myśli prostą drogę gdzie odkręcasz do oporu :kox: oczywiście niemiecką autostradę :slina:[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 16:19_________________________________________________

_______

zbierom się coś porezać :gwizdanie:

:naughty:

czy jo sie obrażom :decayed: hehe następny co se tak myśli :decayed:

droga właśnie była lekko kręta, ale żeby zakręty były ostre to nie, a kierowca motorka doświadczony był :wink4:[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 16:25_________________________________________________co zaś tam tworzysz :naughty: ?

Opublikowano

Seves ty ze swojej bryki zrobisz RS8 za chwila :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: po szychcie

Panowie jest ktoś jeszcze chętny na klubowy kalendarz 2012 :?: można zrobić zbiorowy zakup[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 18:48_________________________________________________dzisiaj w robocie mieliśmy trochę "rozrywki" :>

0588a8fdc0485479m.jpg

kierowca jednego z aut wjeżdzających do hali nie zauważył jednego słupa i przecisł go na wstecznym, dobrze że go zatrzymali bo mogłoby być jeszcze ciekawiej. na dachu są już szyby pomontowane ale wszystkie się ostały w całości

Opublikowano

dzisiaj w robocie mieliśmy trochę "rozrywki" :>

0588a8fdc0485479m.jpg

kierowca jednego z aut wjeżdzających do hali nie zauważył jednego słupa i przecisł go na wstecznym, dobrze że go zatrzymali bo mogłoby być jeszcze ciekawiej. na dachu są już szyby pomontowane ale wszystkie się ostały w całości

no ładnie ciekawe co kolesiowi zarzucili że rozjeba# :gwizdanie:

Opublikowano

0588a8fdc0485479m.jpg

sam jestem ciekaw kto za to beknie, ale pewnie nikt bo tu wszyscy od wszystkiego są ubezpieczeni więc pewnie ubezpieczalnia to zapłaci

Opublikowano

0588a8fdc0485479m.jpg

sam jestem ciekaw kto za to beknie, ale pewnie nikt bo tu wszyscy od wszystkiego są ubezpieczeni więc pewnie ubezpieczalnia to zapłaci

w PL miałby pewnie przejeban# :decayed:

Opublikowano

W Polsce też są ubezpieczeni :wink4:

Opublikowano

I to z Rybola jak fajna to bier bo jo kupia synkowi pod choinka :decayed:

Opublikowano

Co to za padaka :cool1:[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 20:25_________________________________________________

[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 20:25_________________________________________________

I to z Rybola jak fajna to bier bo jo kupia synkowi pod choinka :decayed:

Dziś Ci sie promocja skończyła :gwizdanie:

Opublikowano

Dziś Ci sie promocja skończyła :gwizdanie:

Co ty pijesz że Ci się dzień skończył :gwizdanie:

A film stary