A-rek Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 :hi: witojcie wybiles ojcu ta B7 :?:
A-rek Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 dobry chyba to niemożliwe no nie gadaj
wiesiek3d Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 chyba to niemożliwe A daj ojcu spokój niech se kupi
Gość angry Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 pojeździł po kilkunastu komisach i nikt nie brał jego bety 525 w benzynie w rozliczeniu bo to smok paliwowy, a on nie zamierza dłużej nią jeździć i wcale mu się nie dziwię Audi to Audi :good:ta B7 to porażka facet nawet nie naprawił maski u lakiernika tylko pomalował ją sprayem,to świadczy jak dbał o autko wygląda to [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 13:04_________________________________________________ A daj ojcu spokój niech se kupi :przebiegly szkoda mi go w końcu to mój ojciec
wiesiek3d Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Bo to jest dlatego ze Oni czyli starsi maja zawsze racje, wiec daj mu spokój niech sam się przejedzie wtedy zacznie Ciebie słuchać. Trudno takie jest życie sam to przerabiałem.
H4mm3R Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Bo to jest dlatego ze Oni czyli starsi maja zawsze racje, wiec daj mu spokój niech sam się przejedzie wtedy zacznie Ciebie słuchać. Trudno takie jest życie sam to przerabiałem. Słuszna prawda
ROBERT Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 pojeździł po kilkunastu komisach i nikt nie brał jego bety 525 w benzynie w rozliczeniu bo to smok paliwowy, a on nie zamierza dłużej nią jeździć i wcale mu się nie dziwię Audi to Audi ta B7 to porażka facet nawet nie naprawił maski u lakiernika tylko pomalował ją sprayem,to świadczy jak dbał o autko wygląda to To co angry robimy jutro te logi ? Mówisz o tej co chcesz w niej logi robić ? Jak to ta to se ją darujcie , poszukajcie innej , dobrze ci radzę
Gość angry Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 pojeździł po kilkunastu komisach i nikt nie brał jego bety 525 w benzynie w rozliczeniu bo to smok paliwowy, a on nie zamierza dłużej nią jeździć i wcale mu się nie dziwię Audi to Audi ta B7 to porażka facet nawet nie naprawił maski u lakiernika tylko pomalował ją sprayem,to świadczy jak dbał o autko wygląda to To co angry robimy jutro te logi ? Mówisz o tej co chcesz w niej logi robić ? Jak to ta to se ją darujcie , poszukajcie innej , dobrze ci radzę Robert tak to ta na Zebrzydowicach będę u Ciebie jutro po 16:15 około napisz mi proszę twój adres na PW [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 20:58_________________________________________________ Bo to jest dlatego ze Oni czyli starsi maja zawsze racje, wiec daj mu spokój niech sam się przejedzie wtedy zacznie Ciebie słuchać. Trudno takie jest życie sam to przerabiałem. Wiesiek masz rację on jest zawsze mądrzejszy [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 21:00_________________________________________________widzieliście to :polew: http://otomoto.pl/audi-a4-C15748862.html
blant88 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ale pojechaliście z postami hyhy.. a ja dziś cały dzień leżałem struty nieźle z kuzynem pojechałem
A-rek Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 z rana http://otomoto.pl/audi-a4-C15748862.html niezle ma deske spasowana tak na dobry poczatek dnia....
Gość angry Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 witam wszystkich Arku mam prośbę,mój kumpel,który załatwia VIN w ASO urlopowywuje się i pupa,czy mógłbyś mi to sprawdzić WAUZZZ8E65A474910 będzie
H4mm3R Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 :hi: Kur*a wczoraj miałem spotkanie bliskiego stopnia z sarną
A-rek Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 witam wszystkich Arku mam prośbę,mój kumpel,który załatwia VIN w ASO urlopowywuje się i pupa,czy mógłbyś mi to sprawdzić WAUZZZ8E65A474910 będzie niestety nie dam rady :hi: Kur*a wczoraj miałem spotkanie bliskiego stopnia z sarną i jak sie zakonczylo :?: w poniedziałkowy ranek dobry dzien panie modzie
H4mm3R Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Auto na chodzie, poza lampą, uszkodzonym IC, błotnikiem i lekko przygniecioną maską nic poważnego się nie stało. Zderzak i gril miałem i tak już do wymiany, to wszystko na raz zrobi się z AC.
Gość angry Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 niestety nie dam rady :confused4 trudno [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 09:57_________________________________________________ Auto na chodzie, poza lampą, uszkodzonym IC, błotnikiem i lekko przygniecioną maską nic poważnego się nie stało. Zderzak i gril miałem i tak już do wymiany, to wszystko na raz zrobi się z AC. a było oznaczenie w postaci znaku ostrzegawczego o dzikiej zwierzynie bo jak nie to masz prawo domagać się odszkodowania
seves Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 czesc Synki nie mam czasu ostatnio w ogole latam jak helikopterek odezwe sie niebawem
H4mm3R Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 niestety nie dam rady :confused4 trudno [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 09:57_________________________________________________ Auto na chodzie, poza lampą, uszkodzonym IC, błotnikiem i lekko przygniecioną maską nic poważnego się nie stało. Zderzak i gril miałem i tak już do wymiany, to wszystko na raz zrobi się z AC. a było oznaczenie w postaci znaku ostrzegawczego o dzikiej zwierzynie bo jak nie to masz prawo domagać się odszkodowania Nie, nie było.
Rekomendowane odpowiedzi