A-rek Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 dopiero co przyszłem z roboty, a już jestem po 3 drinu Jecka
Pretor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Spox, pytałem z ciekawości . Nie mieszkam w samym SWD, kombinowałem tylko co Wam takiego zrobili .
H4mm3R Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Spox, pytałem z ciekawości . Nie mieszkam w samym SWD, kombinowałem tylko co Wam takiego zrobili . Nic, jeżdżą tylko jak posrani :decayed:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 19:50_________________________________________________Raz w Bielsku widziałem jak babka na SJZ cofała na rondo w centrum, bo nie w tą uliczkę skręciła co chciała :polew:
Kuna Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 oj to taki żarcik jest... tak ktoś kiedyś gdzieś komuś zażartowałi tak zostało.. Ale nie powiem że z górki.. Po prostu żart- dla mnie żart z drugiej str coś w tym jest bo jak lecę sobie np A4 która ma 3pasy i widzę autko mknące środkowym pasem ze może w porywach 120 to często okazuje się... SWD :gwizdanie: a i inne przypadki wyróżniających się swd się zdarzają tylko żeby nie było zauważam że jest lepiej niż było Ja znam taki wierszyk : Wole by moja żona robiła na drodze w Jałcie niż mieć tablice SWD na swoim aucie Oczywiście żarcik bez obrażania
A-rek Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Wole by moja żona robiła na drodze w Jałcie niż mieć tablice SWD na swoim aucie a ja to znam ale z SJZ
Kuna Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Raczej jakaś tania kopia to jest oryginał jeszcze znam" lepiej siostrę mieć w burdelu niż auto na sbl-u"
wiesiek3d Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ja pierdziu ale hasełka [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 22:19_________________________________________________Normalnie chyba padnę http://www.auto-swiat.pl/1-alfa-wyzywa-audi-pojedynek :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Alfa :sick3: :sick3:
Kuna Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Panie Wiesiu powiem Panu że nowe alfy są naprawdę wypaśne, i jak miałbym się zastanowić czy kupić stare używane a4 b8 czy nową alfe kupiłbym alfe, to nie te samochody co kiedyś. Polecam się kiedyś przejechać jak będzie okazja
wiesiek3d Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Panie Wiesiu powiem Panu że nowe alfy są naprawdę wypaśne, i jak miałbym się zastanowić czy kupić stare używane a4 b8 czy nową alfe kupiłbym alfe, to nie te samochody co kiedyś. Polecam się kiedyś przejechać jak będzie okazja Alfy są ładne mają fajny design masz rację ale tylko ładne i na tym koniec.
Kuna Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Panie Wiesiu powiem Panu że nowe alfy są naprawdę wypaśne, i jak miałbym się zastanowić czy kupić stare używane a4 b8 czy nową alfe kupiłbym alfe, to nie te samochody co kiedyś. Polecam się kiedyś przejechać jak będzie okazja Alfy są ładne mają fajny design masz rację ale tylko ładne i na tym koniec. No tak chociaż powiem Panu że ciężko powiedzieć czy nowe audi też są tak mało awaryjne. Wiem jedno żadnego nowszego audi niż to co stoi u mnie w garażu (a6 c6) nie będzie bo nie ukrywam że to nie jest już ta niezniszczalna a6 co była kiedyś. A boje się pomyśleć jak będzie się sprawowała ta nowa za 2-3 lata. Kiedyś audi było całe w ocynku teraz są tylko fragmenty...
wiesiek3d Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Tak to jest z nowymi autami, nafaszerowane elektroniką i robione jak najmniejszym kosztem.
seves Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Panie Wiesiu powiem Panu że nowe alfy są naprawdę wypaśne, i jak miałbym się zastanowić czy kupić stare używane a4 b8 czy nową alfe kupiłbym alfe, to nie te samochody co kiedyś. Polecam się kiedyś przejechać jak będzie okazja Alfy są ładne mają fajny design masz rację ale tylko ładne i na tym koniec. No tak chociaż powiem Panu że ciężko powiedzieć czy nowe audi też są tak mało awaryjne. Wiem jedno żadnego nowszego audi niż to co stoi u mnie w garażu (a6 c6) nie będzie bo nie ukrywam że to nie jest już ta niezniszczalna a6 co była kiedyś. A boje się pomyśleć jak będzie się sprawowała ta nowa za 2-3 lata. Kiedyś audi było całe w ocynku teraz są tylko fragmenty... z tego co ostatnio słyszałem na tvn turbo - testowali nową a6 - cała poza dachem jest z alu koleś śmiał się że antenke cb na magnes to tylko na dach nigdzie indziej się nie da przyczepić
wiesiek3d Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 z tego co ostatnio słyszałem na tvn turbo - testowali nową a6 - cała poza dachem jest z alu koleś śmiał się że antenke cb na magnes to tylko na dach nigdzie indziej się nie da przyczepić :decayed Dokładnie tak jak piszesz mówił. [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 23:27_________________________________________________Ja chyba teraz uderzę w takie cóś http://otomoto.pl/honda-civic-1-8i-salon-polska-inchcape-m-C21904103.html albo takie cóś http://otomoto.pl/mitsubishi-lancer-invite-1-8-mivtec-C21802767.html :gwizdanie:
Kuna Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jest jeden plus nie bedzie już samochodów robionych z przystanków. I chyba szpachla do aluminium się czepiać nie będzie EDIT: Lancer ta Honda jest paskudna
wiesiek3d Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jest jeden plus nie bedzie już samochodów robionych z przystanków. I chyba szpachla do aluminium się czepiać nie będzie EDIT: Lancer ta Honda jest paskudna Polak potrafi Honda lepiej wygląda ale jest składana w europie a ja chcę japońca, a żona OOOO. :gwizdanie:
seves Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 z tego co ostatnio słyszałem na tvn turbo - testowali nową a6 - cała poza dachem jest z alu koleś śmiał się że antenke cb na magnes to tylko na dach nigdzie indziej się nie da przyczepić :decayed Dokładnie tak jak piszesz mówił. [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 23:27_________________________________________________Ja chyba teraz uderzę w takie cóś http://otomoto.pl/honda-civic-1-8i-salon-polska-inchcape-m-C21904103.html albo takie cóś http://otomoto.pl/mitsubishi-lancer-invite-1-8-mivtec-C21802767.html :gwizdanie: takie ceny takich młodych aut 2009 za 40tys ojjj chyba się zaczytałem w ogłoszeniach audi tylko audi i audi i audi a tam to ceny są całkiem inne lancer wiadomo.. ale honda też nie brzydka.. co innego city ale ta civic mi się nawet podoba [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 23:36_________________________________________________ Jest jeden plus nie bedzie już samochodów robionych z przystanków. I chyba szpachla do aluminium się czepiać nie będzie EDIT: Lancer ta Honda jest paskudna Polak potrafi Honda lepiej wygląda ale jest składana w europie a ja chcę japońca, a żona OOOO. :gwizdanie: Wiesiek przecież taka żona.. taka żona to Skarb prawdziwy [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 23:38_________________________________________________ Kuna dzwoniłeś do gościa od BEXa niebieskiego?
wiesiek3d Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Wiesiek przecież taka żona.. taka żona to Skarb prawdziwy No no
seves Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Wiesiek przecież taka żona.. taka żona to Skarb prawdziwy :decayed No no hehe zbieram się spać
Kuna Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 seves jeden gościu pojechał go oglądać bo widnieje temat na zakup kontrolowany, podobno coś z tyłem robione. Czekam aż powie co obejrzał
wiesiek3d Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 No nic trza dychnąć :gwizdanie: Kurde coś Roberta nie widać
Rekomendowane odpowiedzi