blant88 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja jednak odpadam i nie pojadę na BT 2012r ;( why? źle z kasa wyjdę myślałem że bedzie lepiej ale jednak lipa wyjdzie trudno za rok też bedzie BT
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja jednak odpadam i nie pojadę na BT 2012r ;( why? źle z kasa wyjdę myślałem że bedzie lepiej ale jednak lipa wyjdzie trudno za rok też bedzie BT szkoda
blant88 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja jednak odpadam i nie pojadę na BT 2012r ;( why? źle z kasa wyjdę myślałem że bedzie lepiej ale jednak lipa wyjdzie trudno za rok też bedzie BT szkoda No, bo miałem taka nadzieje że pojade [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 18:53_________________________________________________bym ci Tomaszu cały czas na ogonie siedział podczas jazdy do BT :gwizdanie: :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja jednak odpadam i nie pojadę na BT 2012r ;( why? źle z kasa wyjdę myślałem że bedzie lepiej ale jednak lipa wyjdzie trudno za rok też bedzie BT szkoda No, bo miałem taka nadzieje że pojade [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 18:53_________________________________________________bym ci Tomaszu cały czas na ogonie siedział podczas jazdy do BT :gwizdanie: :polew: :polew: Marzyciel muszę Kasi melisy zaparzyć przed wyjazdem do BT
blant88 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja jednak odpadam i nie pojadę na BT 2012r ;( why? źle z kasa wyjdę myślałem że bedzie lepiej ale jednak lipa wyjdzie trudno za rok też bedzie BT szkoda No, bo miałem taka nadzieje że pojade [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 18:53_________________________________________________bym ci Tomaszu cały czas na ogonie siedział podczas jazdy do BT :gwizdanie: :polew: :polew: Marzyciel muszę Kasi melisy zaparzyć przed wyjazdem do BT oj w tym to masz racje albo daj jej tabletki nasenne i niech śpi całą droge
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Wiesz blant, znam tylko jednego szaleńca co mi dotrzyma kroku na drodze i w tym roku raczej też się nie wybiera do BT
blant88 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Wiesz blant, znam tylko jednego szaleńca co mi dotrzyma kroku na drodze i w tym roku raczej też się nie wybiera do BT Oj Dobrze wiem o kogo ci chodzi :>
badboy Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 OOoo zły chłopak tu jest stynskniłś się
wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 OOoo zły chłopak tu jest stynskniłś się Mowa, z rok już Cię nie widziałem :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 OOoo zły chłopak tu jest stynskniłś się Robert się pytał czy do BT jedziesz?
Kuna Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Pytanko, nie ma ktoś jakiś znajomości w sklepie z suplementami albo zniżek? albo jakieś próbki wyczaić
wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Pytanko, nie ma ktoś jakiś znajomości w sklepie z suplementami albo zniżek? albo jakieś próbki wyczaić Suplement na odchudzanie
A-rek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Pytanko, nie ma ktoś jakiś znajomości w sklepie z suplementami albo zniżek? albo jakieś próbki wyczaić Suplement na odchudzanie chyba tak, suplement diety się to nazywa
wiesiek3d Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Spadam do chaty narka [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 20:44_________________________________________________Jo już w doma a Oni śpią :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 bym ci Tomaszu cały czas na ogonie siedział podczas jazdy do BT :gwizdanie: :polew: :polew: :gwizdanie: ja ja ja :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 04:12_________________________________________________ Wiesz blant, znam tylko jednego szaleńca co mi dotrzyma kroku na drodze i w tym roku raczej też się nie wybiera do BT siemian nie jedzie :blink: :blink: o w mordę ale się porobiło ................... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 10 Styczeń 2012, 04:15_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi