H4mm3R Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 a najgroźniejszy umfal miałem w podstawówce jak mi przy ok. 40-50km/h dynamo do kółka wlazło 7szwów na gębie i 2zęby ubite To teraz właśnie wyglądasz jak wyglądasz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Taki żarcik :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
seves Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 a najgroźniejszy umfal miałem w podstawówce jak mi przy ok. 40-50km/h dynamo do kółka wlazło 7szwów na gębie i 2zęby ubite To teraz właśnie wyglądasz jak wyglądasz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Taki żarcik :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: no i widzisz.. do teraz porządnej d_upy se nie umiem znaleźć :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 a najgroźniejszy umfal miałem w podstawówce jak mi przy ok. 40-50km/h dynamo do kółka wlazło 7szwów na gębie i 2zęby ubite To teraz właśnie wyglądasz jak wyglądasz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Taki żarcik :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: no i widzisz.. do teraz porządnej d_upy se nie umiem znaleźć :polew: :polew: Musisz poszukać takiej co też jeździła na rowerze
seves Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Ja za młodu BMXa upalałem no i proszę Przypominaja sie stare czasy ;( Daniel skakałeś coś? A miałem taki epizod w życiu Tor u Was w RB obok stadionu oblegany był często to pewnie mamy wspólnych znajomych [br]Dopisany: 15 Luty 2012, 20:16_________________________________________________ a najgroźniejszy umfal miałem w podstawówce jak mi przy ok. 40-50km/h dynamo do kółka wlazło 7szwów na gębie i 2zęby ubite To teraz właśnie wyglądasz jak wyglądasz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Taki żarcik :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: no i widzisz.. do teraz porządnej d_upy se nie umiem znaleźć :polew: :polew: Musisz poszukać takiej co też jeździła na rowerze i też konkretną glebe zaliczyła Gury a Ty czym się zajmowałeś? pytam żeby Ci też d_upę znaleźć
danielom Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Dawno temu to bylo i temat dawno zapomniany chociaz chetnie bym dorwał jakas street'owke czasem i przypomnial sobie jak to było
H4mm3R Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 a najgroźniejszy umfal miałem w podstawówce jak mi przy ok. 40-50km/h dynamo do kółka wlazło 7szwów na gębie i 2zęby ubite To teraz właśnie wyglądasz jak wyglądasz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Taki żarcik :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: no i widzisz.. do teraz porządnej d_upy se nie umiem znaleźć :polew: :polew: Tu masz fajną :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
seves Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ta nie w moim typie... Guru bierzesz?
H4mm3R Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ta nie w moim typie... Guru bierzesz? Guru już mi pisał na PW o nr. tel. czy mam :polew: :polew: :polew:
seves Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ta nie w moim typie... Guru bierzesz? Guru już mi pisał na PW o nr. tel. czy mam :polew: :polew: :polew: kurde widzisz szkoda że się nie zgadali przed walentynkami już mogliby byc bliżej a tak, to znając guru będzie na okazję czekać
Guregoru Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Gury a Ty czym się zajmowałeś? pytam żeby Ci też d_upę znaleźć Między innymi też skakałem na rowerku :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ta nie w moim typie... Guru bierzesz? Guru już mi pisał na PW o nr. tel. czy mam :polew: :polew: :polew: Ale ja to dla Miszki bo jemu głupio było się samemu zapytać
H4mm3R Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ta nie w moim typie... Guru bierzesz? Guru już mi pisał na PW o nr. tel. czy mam :polew: :polew: :polew: Ale ja to dla Miszki bo jemu głupio było się samemu zapytać Ja słyszałem że Ty z Miszką takie d*py na dwa baty bierzecie
Guregoru Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ta nie w moim typie... Guru bierzesz? Guru już mi pisał na PW o nr. tel. czy mam :polew: :polew: :polew: Ale ja to dla Miszki bo jemu głupio było się samemu zapytać Ja słyszałem że Ty z Miszką takie d*py na dwa baty bierzecie Nie wiem kto takie informacje sieje ale zastanawia mnie skąd ty masz takie zdjęcie d*py z bliska
H4mm3R Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ta nie w moim typie... Guru bierzesz? Guru już mi pisał na PW o nr. tel. czy mam :polew: :polew: :polew: Ale ja to dla Miszki bo jemu głupio było się samemu zapytać Ja słyszałem że Ty z Miszką takie d*py na dwa baty bierzecie Nie wiem kto takie informacje sieje ale zastanawia mnie skąd ty masz takie zdjęcie d*py z bliska Coś tam kiedyś Mirek wspominał... Ty się z Miszką kumplujesz, a ja z d*pami
Guregoru Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ta nie w moim typie... Guru bierzesz? Guru już mi pisał na PW o nr. tel. czy mam :polew: :polew: :polew: Ale ja to dla Miszki bo jemu głupio było się samemu zapytać Ja słyszałem że Ty z Miszką takie d*py na dwa baty bierzecie Nie wiem kto takie informacje sieje ale zastanawia mnie skąd ty masz takie zdjęcie d*py z bliska Coś tam kiedyś Mirek wspominał... Ty się z Miszką kumplujesz, a ja z d*pami Takimi d*pami
H4mm3R Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ta nie w moim typie... Guru bierzesz? Guru już mi pisał na PW o nr. tel. czy mam :polew: :polew: :polew: Ale ja to dla Miszki bo jemu głupio było się samemu zapytać Ja słyszałem że Ty z Miszką takie d*py na dwa baty bierzecie Nie wiem kto takie informacje sieje ale zastanawia mnie skąd ty masz takie zdjęcie d*py z bliska Coś tam kiedyś Mirek wspominał... Ty się z Miszką kumplujesz, a ja z d*pami Takimi d*pami Z innymi też
Guregoru Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ta nie w moim typie... Guru bierzesz? Guru już mi pisał na PW o nr. tel. czy mam :polew: :polew: :polew: Ale ja to dla Miszki bo jemu głupio było się samemu zapytać Ja słyszałem że Ty z Miszką takie d*py na dwa baty bierzecie Nie wiem kto takie informacje sieje ale zastanawia mnie skąd ty masz takie zdjęcie d*py z bliska Coś tam kiedyś Mirek wspominał... Ty się z Miszką kumplujesz, a ja z d*pami Takimi d*pami Z innymi też A masz więcej "takich" d*p
H4mm3R Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ta nie w moim typie... Guru bierzesz? Guru już mi pisał na PW o nr. tel. czy mam :polew: :polew: :polew: Ale ja to dla Miszki bo jemu głupio było się samemu zapytać Ja słyszałem że Ty z Miszką takie d*py na dwa baty bierzecie Nie wiem kto takie informacje sieje ale zastanawia mnie skąd ty masz takie zdjęcie d*py z bliska Coś tam kiedyś Mirek wspominał... Ty się z Miszką kumplujesz, a ja z d*pami Takimi d*pami Z innymi też A masz więcej "takich" d*p Sory już nie, Miszka znalazł swoją drugą połówke to teraz Ty szukasz coś dla siebie
Arturoo Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Pany nie pojedziemy razem na grila w piątek ? W wątku pożegnanie Mirona są wszystkie info . Ciekawe kto odkopie drogę do tego grila :?: :gwizdanie: Drogowcy Taaa ciekawe kaj teraz som, chyba się śniegu wystraszyli [br]Dopisany: 15 Luty 2012, 18:20_________________________________________________ Wieśku luzik ,jak auto nie da rady to puścimy "ciężarówkę" przodem Jaką ciężarówkę :?: Kasię tam chcesz przodem wysłać oj niedobry Ty niedobry dokładnie a najgroźniejszy umfal miałem w podstawówce jak mi przy ok. 40-50km/h dynamo do kółka wlazło 7szwów na gębie i 2zęby ubite To teraz właśnie wyglądasz jak wyglądasz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Taki żarcik :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: no i widzisz.. do teraz porządnej d_upy se nie umiem znaleźć :polew: :polew: Musisz poszukać takiej co też jeździła na rowerze i też konkretną glebe zaliczyła Gury a Ty czym się zajmowałeś? pytam żeby Ci też d_upę znaleźć :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 15 Luty 2012, 23:07_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ta nie w moim typie... Guru bierzesz? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 15 Luty 2012, 23:07_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ta nie w moim typie... Guru bierzesz? Guru już mi pisał na PW o nr. tel. czy mam :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 15 Luty 2012, 23:08_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ta nie w moim typie... Guru bierzesz? Guru już mi pisał na PW o nr. tel. czy mam :polew: :polew: :polew: Ale ja to dla Miszki bo jemu głupio było się samemu zapytać Ja słyszałem że Ty z Miszką takie d*py na dwa baty bierzecie Nie wiem kto takie informacje sieje ale zastanawia mnie skąd ty masz takie zdjęcie d*py z bliska pewnie swoją zrobił by się pokazać :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ta nie w moim typie... Guru bierzesz? Guru już mi pisał na PW o nr. tel. czy mam :polew: :polew: :polew: Ale ja to dla Miszki bo jemu głupio było się samemu zapytać Ja słyszałem że Ty z Miszką takie d*py na dwa baty bierzecie Nie wiem kto takie informacje sieje ale zastanawia mnie skąd ty masz takie zdjęcie d*py z bliska pewnie swoją zrobił by się pokazać :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: No i nie poznał się z profilu :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 http://www.sadistic.pl/street-trial-vt103973.htm seves umisz tak :kox: :shocked: :shocked: :shocked:
Rekomendowane odpowiedzi