Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no nie powiem...pierwszy raz to dla mnie :shock3: ale teraz po dwóch dniach walki...daję rady, chociaż na pewno ergonomia ma trochę do życzenia, ale jak to dopracuje "boss" to będzie :kox:

narazie najbardziej mnie wkurza, włączanie emotek...emotka, potem te "more" potem powiększ i szukać tej "wybranej" :wallbash:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"Nosz kurna jak wyślę odpowiedź i później przeładuję stronę F5 to wraca mi treść ostaniej odpowiedzi do okna odpowiedzi."

No i znowu odświerzam klawiszem F5 i wkleja mi się ostatnia odpowiedź, już mnie to wkurw*a

Opublikowano

czesc chlopaki mam taki maly problem bo dzisiaj mialem kolizje z nie mojej winy gosciu wjechal mi w tyl auta no i pojechalem do salonu audi i tam babka powiedziala ze wedlug jej wyceny bedzie to wycena calkowita ale musi jeszcze to gosciu z PZU okreslic ale niech ktos mi doradzi jesli moze.... co robic? zebym na tym zle nie wyszedl Szczerze mowiac napalilem sie na B7

Opublikowano
"Nosz kurna jak wyślę odpowiedź i później przeładuję stronę F5 to wraca mi treść ostaniej odpowiedzi do okna odpowiedzi."

No i znowu odświerzam klawiszem F5 i wkleja mi się ostatnia odpowiedź, już mnie to wkurw*a

no nie powiem trochę drażniące, ale myślę że jakś rozsądnie to rozwiąże wyższa władza:tongue4:
Opublikowano
czesc chlopaki mam taki maly problem bo dzisiaj mialem kolizje z nie mojej winy gosciu wjechal mi w tyl auta no i pojechalem do salonu audi i tam babka powiedziala ze wedlug jej wyceny bedzie to wycena calkowita ale musi jeszcze to gosciu z PZU okreslic ale niech ktos mi doradzi jesli moze.... co robic? zebym na tym zle nie wyszedl Szczerze mowiac napalilem sie na B7

No a co Ci zostało, jak będzie szkoda całkowita to na pewno nie stracisz, chyba że auto zgniecione do przednich siedzeń.

Opublikowano

Rozbij coś jeszcze zarysuj, żeby szło jako wymiana na nowe a nie naprawa :) Nawet zagnij sobie wydech to dostaniesz kasę na nowy. Robiłem kiedyś w pzu jako likwidator szkód. Kwestia taka na kogo trafisz. Jak na kogoś lajtowego to wszystko będzie zaznaczał, a niektórzy będą chcieli się popisać i jak najmniej $ ci dadzą

Opublikowano

Przeglądam alledrogo i widzę że w A3 dość często brak podłokietnika no i brak nawiewów z tylu, co jest w każdym Golfi V. :sad:

Opublikowano

Golf V lepszy :)

Opublikowano

Z tego wynika że tak, skórzane kierownice itd itp, a w A3 goło, zresztą w A4 też tak jest jeżeli chodzi o wyposażenie

.

Opublikowano

Gdzie w A4 masz nawiewy z tyłu poza nogami że ich w A3 szukasz ?

Opublikowano
Przeglądam alledrogo i widzę że w A3 dość często brak podłokietnika no i brak nawiewów z tylu, co jest w każdym Golfi V. :sad:

i cena za znaczek VW dużo niższa:whistling:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Wiesiek mi się nic takiego nie dzieje

Opublikowano

Napiszę odpowiedź i ją wyślę, kiedy potem przeładuję stronę żeby zobaczyć kto odpisał to w okno odpowiedzi wkleja mi się ponownie ten tekst, tak sam od siebie.

---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:19 ----------

Sprawdzałem i dzieje się tak w Firefoxie w IE jest normalnie ,ale ja kożystam z FF i już.

---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:20 ----------

Gdzie w A4 masz nawiewy z tyłu poza nogami że ich w A3 szukasz ?

A gdzie napisałem o nawiewach z tyłu w A4 ?

Opublikowano

Hidy mam nadz że opanowane... 4wersja jest kompatybilna z moja furą.. mam nadz że jutro nic nie wyskoczy :P

joł Arturo wytrzeźwiał

:drunk:

Opublikowano
Hidy mam nadz że opanowane... 4wersja jest kompatybilna z moja furą.. mam nadz że jutro nic nie wyskoczy :P

No to pięknie

Opublikowano

Wiesiek Glof V może i fajny z wyglądu ( wg. mnie z wyglądu duuużo lepszy byłby mk VI ) ... z tego co słyszałem od gościa który w takim fachu robi w mk V za***iście sypie się elektryka

Opublikowano

Robert to był tylko taki przykład, jak bym miał kupować to Mk VI.

Na razie mam czas i nie spieszy mi się, obejrzyj se nowego Hyundaia Elantra:whistling:

Opublikowano
Robert to był tylko taki przykład, jak bym miał kupować to Mk VI.

Na razie mam czas i nie spieszy mi się, obejrzyj se nowego Hyundaia Elantra:whistling:

Nie wiem jak mk VI ale mk V to podobno porażka po stronie elektr.

Japońce jakoś do mnie nie przemawiają , ew. mógłbym jeszcze pomyśleć nad Accord'em i Avensis'em :wink:

Opublikowano

No to jest tak jak mówił pewien gość, którego razem słuchaliśmy, grupa Vag nie ma już takich silników Pb i ON jak nasze i amen.

Japońce są za***iste i to Ci gwarantuję.

Na te tematy to możemy se kiedyś pogadać.

---------- Post added at 23:18 ---------- Previous post was at 23:14 ----------

Spadam spać narka :hi: