wiesiek3d Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam ziomali i zagranicznych gości :gwizdanie: Do kolegi w sprawie auta z Holandii, uważaj z Holland wożą przeważnie padaki tam autka są droższe i to dużo niż w niemcowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 witam[br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 10:25_________________________________________________Wiesiek nie chcesz sprzedać fury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 reflektory ustawione biły w górę mieliście rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Wiesiek nie chcesz sprzedać fury? A kto chce kupić :gwizdanie: reflektory ustawione biły w górę mieliście rację A jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Dobry reflektory ustawione biły w górę mieliście rację teraz to dopiero zauważysz różnicę miedzy halogenowym światłem a zenonowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 starszy chce B5 stwierdził że musi tez kupić dostawczego tak do 30 000pln przez co mniej na osobówkę będzie dzisiaj oglądaliśmy dwie B5 myślałem że puszczę pawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Wiesiek obydwie paczuszki sa juz u mnie Angry co to za spam w moim temacie o koszulkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Arek :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Angry[/b] co to za spam w moim temacie o koszulkach :baseball kto co ja,nic nie wiem [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 19:07_________________________________________________Robert powiedz co za ikonę mam otworzyć w program etka aby uruchomić hardlock nie mogę uruchomić online-update bo wyskakuje że brak hardlock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 jakos cie tu dawno nie bylo, czyzby za mocno smycz skrocona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 chyba już go nie ma [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 19:34_________________________________________________Arek z tymi koszulkami to żart :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Robert powiedz co za ikonę mam otworzyć w program etka aby uruchomić hardlock nie mogę uruchomić online-update bo wyskakuje że brak hardlock Ja też miałem z tym problem ale jakoś się udało, ja mam dwie ETKI (7.0 i 7.2) i poprzez zainstalowanie 7.2 , hardlock z 7.0 się jakoś usunął , ale zainstalowałem go na nowo i obie śmigają (7.2 aktualizuje się 7.0 niestety nie) Napisz mi adres e-mail na PW to spróbuję Ci tego hardlocka podesłać [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 19:37_________________________________________________ Arek z tymi koszulkami to żart :bicz3: Taaaa... żart , o mało co i byłby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 jakos cie tu dawno nie bylo, czyzby za mocno smycz skrocona trzabyło się niestety troche poedukować na kolos z maty wtedy se trza samemu pasa zaciągnąć niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 ucz się ucz synku , nauka to potęgi klucz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 ucz się ucz synku , nauka to potęgi klucz jaja żeby potym ciepać łopatą jako mgr ingeniur [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 19:54_________________________________________________Robert jaki mosz u siebie filtr kabinowy ? z aktywnym węglem??? warto za niego dopłacić??? bo musiołbych zmienić i przy okazji klima przedmuchać jakimś środkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Robert uporałem się z tym tylko na razie ściągam setup trwa to i trwa :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 19:58_________________________________________________po kolei vw seat skoda i audi tak to trza robić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi