Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czemu nie chcesz ?

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurna Wilma to ponętna blondynka czy to ty :slina::shocked:

jaskinowcym.jpg

Nieeee.... nie jestem blond :P

1) Kwestia przyzwyczajenia i lubienia tego miasta :cool1:

2) Nie mam dzieci i mieć nie chcę.

3) Chyba rozmiar buta :P

żeby nim nam nakopać :gwizdanie:

A wiesz, że to dobry pomysł... :gwizdanie: ale to może później :polew:

A czemu nie chcesz ?

Mam dość kontrowersyjne zdanie na ten temat mogące urazić większą część społeczeństwa, więc lepiej jeśli odmówię odpowiedzi na to pytanie :wink4:

Opublikowano

1) :przebiegly:

2) :mysli:

3) :notworthy: bo wg kamasutry jest porównywalny z innym

Opublikowano

1) :przebiegly:

2) :mysli:

3) :notworthy: bo wg kamasutry jest porównywalny z innym

No podobno... ale kiedyś w Rozmowach w toku w rozmowach o rozmiarach... podobno jakoś wielkość coś tam coś tam to bardziej powinno porównywać się kciuk niż but czy nos :naughty:

Opublikowano

Mam dość kontrowersyjne zdanie na ten temat mogące urazić większą część społeczeństwa, więc lepiej jeśli odmówię odpowiedzi na to pytanie :wink4:

Nas Wilmo nie urazisz , wierz mi , jakbyśmy mieli na byle co się zrażać/obrażać/gniewać się itp. to na pierwszym spocie byśmy się pozabijali ... a żyjemy wszyscy i nawet ... chyba się lubimy :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Nas Wilmo nie urazisz , wierz mi , jakbyśmy mieli na byle co się zrażać itp. to na pierwszym spocie byśmy się pozabijali ... a żyjemy wszyscy i nawet ... chyba się lubimy :gwizdanie: :kox:

chyba :gwizdanie: :good:

Opublikowano

Nos to u faceta ja mam jak Depardieu :naughty:

Całe szczęście że nie blond :cool1:

Opublikowano

Nas Wilmo nie urazisz , wierz mi , jakbyśmy mieli na byle co się zrażać/obrażać/gniewać się itp. to na pierwszym spocie byśmy się pozabijali ... a żyjemy wszyscy i nawet ... chyba się lubimy :gwizdanie: :kox:

:naughty: :naughty:[br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 21:17_________________________________________________

Nos to u faceta ja mam jak Depardieu :naughty:

Całe szczęście że nie blond :cool1:

no nie to chyba ja mam taki :gwizdanie:
Opublikowano

porozmawiam z nim o tym :polew:

powiedz mi jak wytrzymujesz jazdę po mieście,byłem parę razy w Wa-wie i miałem ochotę zabić większość kierowców,tam się wszyscy pchają,a jak zaświeci się zielone to każdy musi być pierwszy,kit z tym że kawałek dale ostro po pedale bo czerwone :wallbash: byłem w innych dużych miastach ale taka jazda to tylko w Poznaniu jest gorsza :no:

jezdzilem troche po wawie, mi sie to nawet podobalo totalna samowolka :gwizdanie:

dokladnie ja mam kumpla w wawie i pare razy w roku go odwiedzamy z kumplami :gwizdanie:

mi tam sie ta jazda tam tez podoba :kox:

Opublikowano

no nie to chyba ja mam taki :gwizdanie:

Patrz jaki zazdrosny :gwizdanie:

Opublikowano

Marcin tak bez bereta :gwizdanie: :hi:

PS. jesteś w pierwszym poście jak chciałeś :wink4:

Opublikowano

I jak Marcin idziecie na pewno :?:

Opublikowano

Nas Wilmo nie urazisz , wierz mi , jakbyśmy mieli na byle co się zrażać itp. to na pierwszym spocie byśmy się pozabijali ... a żyjemy wszyscy i nawet ... chyba się lubimy :gwizdanie: :kox:

chyba :gwizdanie: :good:

Chyba... pomijając to oko podbite u decksa wczoraj hihihi

Tak mówiąc w wieeeelkim skrócie dla mnie to: męczarnia, strata czasu, strata pieniędzy, strata zdrowia i nerwów.

Wiele związków rozpada się po pojawieniu się dzieci - być może u Was takich przypadków jest mniej... ale u nas raczej odwrotnie.

Poza tym i tak wiadomo, że jak coś jest nie tak to cała robota spada na matkę.

Jak coś to facet pryska a kobieta zostaje sama. Nie wspominając już o fakcie, że po porodzie, to kobiecie do atrakcyjności raczej dalej niż bliżej... No ale jakby nie patrzeć to tylko szczątkowe moje przemyślenia. Ja po prostu wolę się skupić na sobie i na osobie, którą kocham i to tej osobie wolę poświęcić całą siebie i całe swoje życie (oczywiście z pewnymi granicami rozsądku).

PS: nos i tak się tu tak nie liczy... tylko ten kciuk... podobno :shocked:

Opublikowano

A co to jest za kolega SRB38VX :mysli:

Też ostatnio tu zagląda :gwizdanie:

Ale masz rejestrację ... :gwizdanie: :chytry:

Opublikowano

ach w tej Czerwionce cos nie znaja zwyczajow :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 21:26_________________________________________________ :mysli: no Wilmo mialas racje dla mnie to... szok :decayed:

a to stolyca tak wplywa ze instynkty zanikaja? czy pozniej sie pojawiaja? :naughty: miedzy wierszami pytam o orientacyjny wiek :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

domyśliłam się, że to szok, bo osób, które świadomie nie chcą posiadać dzieci w naszym kraju wciąż jest zbyt niska :P

i szczerze mówiąc jeśli to tylko instynkt ma wpływać na chęć posiadania dzieci... to ja to piernicze :P

i te "między wierszami" łatwo wyczuć... kobiecie i tak się wieku nie wypomina :wink4:

Opublikowano

Marcin wiesz już jaki napój zabrać :gwizdanie:

jak nie wiesz przeczytaj dokładnie I posta :wink4:

[br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 21:34_________________________________________________

:hi: nara spadam zmiana warty żona przyszła :gwizdanie:

pantoflarz :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi: nara spadam zmiana warty żona przyszła :gwizdanie:

:hi: byście się sobą zajęli a nie kompa męczycie :sexinbed: :gwizdanie: