Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 No wypraszam sobie! Piękną Starówkę mamy! W dodatku jest odbudowana po wojnie! stare to tylko wino i skrzypce dobre :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 11:41_________________________________________________ ja proponuje zebys sie ladnie ubrala weszla jakgdyby nigdy nic do srodka i.. sprobowala ich tam przekonac do naszych racji to nie wiesz że kobiety i ryby głosu nie mają :gwizdanie: glosu nie maja dlatego maja szeptac do ucha mezczyznom ktorzy zaglosuja :polew: I wspaniale odbudowana warszawska Starówka także! Po 1 kobiety mają głos i powinny go używać! Po 2 mamy również inne opcje, które mogą nam pozwolić na uzyskanie własnych racji. Problemem jest jedynie to, że mało która kobieta tego używa Wiesz byłam kiedyś w naszym Sejmie, ale powiem Ci, że jakoś mnie to nie kręci...mimo, że to kiedyś wycieczka szkolna była. Ja nie lubię w ogóle tematu polityki...w końcu podobno polityka to największa dziw**...
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 a co po trzecie argumentów Ci zabrakło :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 szeptac do ucha mezczyznom no co ty nawet jak krzyczą to faceci ich nie słuchają Krzykiem się nic nie zdziała, a poza tym jak na nieodpowiedni głos się trafi... a co po trzecie argumentów Ci zabrakło :gwizdanie: A po trzecie jesteś Pan bezczelny
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 przypomniał mi się wierszyk z przedszkola : Kobieta to stworzenie Boże, które powinno żyć w oborze, ale ze względu na kształt d*py,fecet zabrał go do chałupy [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 11:53_________________________________________________ szeptac do ucha mezczyznom no co ty nawet jak krzyczą to faceci ich nie słuchają Krzykiem się nic nie zdziała, a poza tym jak na nieodpowiedni głos się trafi... a co po trzecie argumentów Ci zabrakło :gwizdanie: A po trzecie jesteś Pan bezczelny no co Ty ja przecież anioł jestem jak cholera
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 przypomniał mi się wierszyk z przedszkola : Kobieta to stworzenie Boże, które powinno żyć w oborze, ale ze względu na kształt d*py,fecet zabrał go do chałupy [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 11:53_________________________________________________ szeptac do ucha mezczyznom no co ty nawet jak krzyczą to faceci ich nie słuchają Krzykiem się nic nie zdziała, a poza tym jak na nieodpowiedni głos się trafi... a co po trzecie argumentów Ci zabrakło :gwizdanie: A po trzecie jesteś Pan bezczelny no co Ty ja przecież anioł jestem jak cholera Męski szowinista się znaczy :bicz3:
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 przypomniał mi się wierszyk z przedszkola : Kobieta to stworzenie Boże, które powinno żyć w oborze, ale ze względu na kształt d*py,fecet zabrał go do chałupy [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 11:53_________________________________________________ szeptac do ucha mezczyznom no co ty nawet jak krzyczą to faceci ich nie słuchają Krzykiem się nic nie zdziała, a poza tym jak na nieodpowiedni głos się trafi... a co po trzecie argumentów Ci zabrakło :gwizdanie: A po trzecie jesteś Pan bezczelny no co Ty ja przecież anioł jestem jak cholera Męski szowinista się znaczy :bicz3: no będziesz musiała przyjechać i poznać by tym basebolem mi to z głowy wybić
seves Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Po 2 mamy również inne opcje, które mogą nam pozwolić na uzyskanie własnych racji. tak jest opcja jezyk, opcja cialo, opcja stopka, opcja dlon opcja..... :kox: ale ich przeciez akurat uzywacie i to czesto :polew: :polew:
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 przypomniał mi się wierszyk z przedszkola : Kobieta to stworzenie Boże, które powinno żyć w oborze, ale ze względu na kształt d*py,fecet zabrał go do chałupy [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 11:53_________________________________________________ szeptac do ucha mezczyznom no co ty nawet jak krzyczą to faceci ich nie słuchają Krzykiem się nic nie zdziała, a poza tym jak na nieodpowiedni głos się trafi... a co po trzecie argumentów Ci zabrakło :gwizdanie: A po trzecie jesteś Pan bezczelny no co Ty ja przecież anioł jestem jak cholera Męski szowinista się znaczy :bicz3: no będziesz musiała przyjechać i poznać by tym basebolem mi to z głowy wybić Jak weekendy w styczniu przypasują... bo jak na chwilę obecną idealnie się pokrywają z moimi zajętymi, to ja Ci chętnie wybiję z główki to i owo Po 2 mamy również inne opcje, które mogą nam pozwolić na uzyskanie własnych racji. tak jest opcja jezyk, opcja cialo, opcja stopka, opcja dlon opcja..... :kox: ale ich przeciez akurat uzywacie i to czesto :polew: :polew: A opcja główka to gdzie?
seves Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 A opcja główka to gdzie? opcja glowka stoi po stronie mezczyzn raczej
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 ja Ci chętnie wybiję z główki to i owo mojej główki lepiej nie ruszaj bo powiem twojemu mężowi strasznie bojowa jesteś u was w Warszawie to na wojnę się już przygotowujecie [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 12:10_________________________________________________Seves uważaj nasza koleżanka dzisiaj lewą nogą wstała albo ma te trudne dni
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 A opcja główka to gdzie? opcja glowka stoi po stronie mezczyzn raczej Może i facet jest głową, ale to kobieta jest szyją, która nią kręci. Podobno idealna kobieta, to taka, która jest kuchtą w kuchni...damą na salonach a dziw** w łóżku, więc chyba coś w tym musi być Poza tym ostatnimi czasy role zaczynają się zamieniać, więc marna ta Twoja teoria :gwizdanie: ja Ci chętnie wybiję z główki to i owo mojej główki lepiej nie ruszaj bo powiem twojemu mężowi strasznie bojowa jesteś u was w Warszawie to na wojnę się już przygotowujecie [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 12:10_________________________________________________Seves uważaj nasza koleżanka dzisiaj lewą nogą wstała albo ma te trudne dni Umiem walczyć o swoje zdanie. No przy okazji nawiązując do tematu kobieta nie może też cały czas przytakiwać mężczyźnie, bo prędzej się znudzi. Co do drugiej tezy, to ani jedno ani drugie :>
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 A opcja główka to gdzie? opcja glowka stoi po stronie mezczyzn raczej Może i facet jest głową, ale to kobieta jest szyją, która nią kręci. Podobno idealna kobieta, to taka, która jest kuchtą w kuchni...damą na salonach a dziw** w łóżku, więc chyba coś w tym musi być Poza tym ostatnimi czasy role zaczynają się zamieniać, więc marna ta Twoja teoria :gwizdanie: ja Ci chętnie wybiję z główki to i owo mojej główki lepiej nie ruszaj bo powiem twojemu mężowi strasznie bojowa jesteś u was w Warszawie to na wojnę się już przygotowujecie [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 12:10_________________________________________________Seves uważaj nasza koleżanka dzisiaj lewą nogą wstała albo ma te trudne dni Umiem walczyć o swoje zdanie. No przy okazji nawiązując do tematu kobieta nie może też cały czas przytakiwać mężczyźnie, bo prędzej się znudzi. Co do drugiej tezy, to ani jedno ani drugie :> no nie będziemy cię z błędu wyprowadzać
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 A opcja główka to gdzie? opcja glowka stoi po stronie mezczyzn raczej Może i facet jest głową, ale to kobieta jest szyją, która nią kręci. Podobno idealna kobieta, to taka, która jest kuchtą w kuchni...damą na salonach a dziw** w łóżku, więc chyba coś w tym musi być Poza tym ostatnimi czasy role zaczynają się zamieniać, więc marna ta Twoja teoria :gwizdanie: ja Ci chętnie wybiję z główki to i owo mojej główki lepiej nie ruszaj bo powiem twojemu mężowi strasznie bojowa jesteś u was w Warszawie to na wojnę się już przygotowujecie [br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 12:10_________________________________________________Seves uważaj nasza koleżanka dzisiaj lewą nogą wstała albo ma te trudne dni Umiem walczyć o swoje zdanie. No przy okazji nawiązując do tematu kobieta nie może też cały czas przytakiwać mężczyźnie, bo prędzej się znudzi. Co do drugiej tezy, to ani jedno ani drugie :> no nie będziemy cię z błędu wyprowadzać No pewnie, że nie, bo dostaliście zbyt silne argumenty ORAZ wiecie, że to co mówię to prawda, więc nie ma co z nią walczyć :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 opcja..... :kox: Te argumenty są zaje...te :decayed:
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 opcja..... :kox: Te argumenty są zaje...te :decayed: I to w dodatku wszystkim odpowiada po obu stronach odwiecznego sporu
Gość angry Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 powiem ci tak, wolę być głową bo w niej jest mózg a karkówka to tylko na grilla się nadaje
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 powiem ci tak, wolę być głową bo w niej jest mózg a karkówka to tylko na grilla się nadaje To smacznego życzę, ale są też tacy/takie, którzy/które lubią jeść móżdżki...
badboy Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 prosto z wykładu już koniec o tak wczesnej porze? gorzej tylko będzie z powrotem do domu u Was zawsze macie problemy :gwizdanie: to je przegoń jak takie same dobre rzeczy od Was przychodzą :gwizdanie: tak dobrze nie ma:P przecież napisałem że prosto z wykładu a nie po nim :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 prosto z wykładu już koniec o tak wczesnej porze? gorzej tylko będzie z powrotem do domu u Was zawsze macie problemy :gwizdanie: to je przegoń jak takie same dobre rzeczy od Was przychodzą :gwizdanie: tak dobrze nie ma:P przecież napisałem że prosto z wykładu a nie po nim :gwizdanie: U nas się używa tego sformułowania również i w drugim przypadku.
wiesiek3d Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam w piękny mroźny dizionek Podobno idealna kobieta, to taka, która jest kuchtą w kuchni...damą na salonach a dziw** w łóżku, więc chyba coś w tym musi być Oooo to mi odpowiada najbardziej i rolami bym się ie zamienił tak jak pisałaś. Spadam bo moja Pani wyciąga mnie do sklepu tzn. funkcja kierowcy i tragarza oraz wózkowego
Rekomendowane odpowiedzi