diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 podaj vin Stanleyowi sprawdzi w aso historie
wiesiek3d Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Wiesiek[/b] ty zboczuchu :gwizdanie No wiesz co, mi się chłopcy nie podobają, jestem normalnie HETERO Spadam narka
ROBERT Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Spadam narka Gdzie już lecisz ???? nara
badboy Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Kurcze właściwie to zięć szuka, właśnie ta cena Bierz właściciela i do ASO ... poza tym zaopatrzyłem się w VAG'a 704 i da radę sprawdzić przebieg z ECU (jak się nie da to na 99% cofnięty) u mnie różnica miedzy licznikiem a EDC15 wynosi 341 km (dopuszczalna różnica to 5%) Robert zmień avatar na poprzedni lubię takie myszki Wiesiek ty zboczuchu :gwizdanie: :tongue4: na jakiej podstawie sądzisz że jeśli się nie da to cofnięty??? ja sprawdzałem u mnie- dało się i nie jest cofnięty, sprawdzałem od znajomego b7 z 2006 roku dało się i było cofnięte o jakieś 150tysi(kupiona w pewnym Jastrzębskim salonie). To czy da sie połączyć czy tez nie nie zależy od tego czy jest cofnięty czy nie, po prostu tak już jest iż z niektórymi da się połączyć a z innymi nie.
ROBERT Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 na jakiej podstawie sądzisz że jeśli się nie da to cofnięty??? ja sprawdzałem u mnie- dało się i nie jest cofnięty, sprawdzałem od znajomego b7 z 2006 roku dało się i było cofnięte o jakieś 150tysi(kupiona w pewnym Jastrzębskim salonie). To czy da sie połączyć czy tez nie nie zależy od tego czy jest cofnięty czy nie, po prostu tak już jest iż z niektórymi da się połączyć a z innymi nie. Jeżeli ktoś grzebał w pamięci EDC15 wielce prawdopodobne że tak tam namieszał że się nie połączysz
A-rek Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 Robert no, no, no ten avatar a ja dzis i jutro upalam Sportback'a od tescia
ROBERT Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 a ja dzis i jutro upalam Sportback'a od tescia Teść kupił sportback'a :?:
A-rek Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 a ja dzis i jutro upalam Sportback'a od tescia Teść kupił sportback'a :?: juz ponad rok temu ale dzis robilem jako jego kierowca
wiesiek3d Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Spadam na nartki, może Gliwice i innych spotkam
H4mm3R Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 a ja dzis i jutro upalam Sportback'a od tescia A5 sportback czy A3 sportback 8P :?: [br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 07:42_________________________________________________ Spadam na nartki, może Gliwice i innych spotkam A gdzie dokładnie, bo jo za 10min jada do Bielska
A-rek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 panowie Spadam na nartki, może Gliwice i innych spotkam miłego szusowania A5 sportback czy A3 sportback 8P :?: A3, A3 :> w A5 to chyba jest liftback
andy_sky Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 witajcie od tych waszych awatarów to muszę przed dzieciakami kompa zamykać
ROBERT Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 A3, A3 :> w A5 to chyba jest liftback A5 Lifback (ale często jest pod nazwą Sportback )
A-rek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 Robert ty pewnie bedziesz wiedzial :> co to jest za przycisk w climatroniku oznaczony jako nadmuch wewnetrzny z literka "A" :?: czytalem o tym ostatnio ale zapomnialem
andy_sky Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Robert ty pewnie bedziesz wiedzial :> co to jest za przycisk w climatroniku oznaczony jako nadmuch wewnetrzny z literka "A" :?: czytalem o tym ostatnio ale zapomnialem auto
ROBERT Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 jest to funkcja klimatronika wyposażonego w czujnik jakości powietrza Jeżeli czujnik wykryje że z zew. ukł. zasysa jakieś spaliny itp. automatycznie przełączy się na wew. obieg powietrza (zasysał będzie powietrze z wnętrza samochodu ) , jak się to powietrze z zew. "oczyści" znowu przełączy się na zasysanie z zew. pojazdu [br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 11:16_________________________________________________ auto
A-rek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 jest to funkcja klimatronika wyposażonego w czujnik jakości powietrza ano wlasnie
Rekomendowane odpowiedzi