Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jak kupuje ryby to zawsze mi je przede mną zabiją i osnożą , potem tylko pociąć na kawałki w domu i do zamrażalnika :wink4

Taaa ja też tylko potem jeszcze oskrobać i wymyć do czysta ,co za syf a i zależy ile tego kupujesz.[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 11:57_________________________________________________

... i za chwilę będę miał miażdżycę.

:polew: :polew: :polew:

A to jeszcze nie masz :mysli:

:wink4:

Ja też tego nie jem , a jak już to b. mało , jakoś mi to już nie podchodzi :sick3:

Starość nie radość, :cool1:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja zawsze biorę ~ 5kg kapra + jakaś jedna inna rybka np. szczupak/sandacz ... :wink4:

[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 11:59_________________________________________________Teraz wezmę sobie chyba ze dwa okonie :wink4:

Opublikowano

Ja zawsze biorę ~ 5kg kapra + jakaś jedna inna rybka np. szczupak/sandacz ... :wink4:

[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 11:59_________________________________________________Teraz wezmę sobie chyba ze dwa okonie :wink4:

To masz ćwierć tego co my kupujemy :good:

Opublikowano

20 kg kupujecie :?: :?: :?: :!: :!: :!:

Jasny gwint :kox:

[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 12:05_________________________________________________Tosz to połowa ryb z GZELA abo z PNIOWCA :gwizdanie:

Opublikowano

Nie no żartuje ale na pewno 10 karpia i potem innych ,młodzi do nas na święta przychodzą.

Opublikowano

Nie no żartuje ale na pewno 10 karpia i potem innych ,młodzi do nas na święta przychodzą.

Teście też jakoś tyle kupują , moi rodzice chyba jeszcze więcej , ale oni tylko ryby jedzą w święta nic innego :sick3:

Opublikowano
:hi: witajcie , dzisiaj spotkałem Sevesa i o dziwo jeździ passatem :shocked: czyżby się już wypisał z naszego foruma :no:
Opublikowano

:hi: witajcie , dzisiaj spotkałem Sevesa i o dziwo jeździ passatem :shocked: czyżby się już wypisał z naszego foruma :no:

:hi:

on jeździ też służbowymi autami , a te jego chyba jeszcze robią :wink4::mysli:

Opublikowano

Teście też jakoś tyle kupują , moi rodzice chyba jeszcze więcej , ale oni tylko ryby jedzą w święta nic innego :sick3:

My też bo lubimy :naughty:

A to gamoń, nic go nie widać :bicz:

Opublikowano

My też bo lubimy :naughty:

Ja też lubię ale kiedyś nie podchodziły mi ryby a teraz lubię ... ale bez "przesady" :naughty:

A to gamoń, nic go nie widać :bicz:

No właśnie Szymon chyba zapomniał o Nas :mysli::bicz:

Opublikowano

A ja jak słyszę świąteczna muze w radiu to mnie skręce :sick3: w święta to dobra tylko ryba jest i nic poza tym...

Opublikowano

A ja jak słyszę świąteczna muze w radiu to mnie skręce :sick3: w święta to dobra tylko ryba jest i nic poza tym...

Dokładnie :good:

Opublikowano

najbardziej mnie wkur**a ubieranie a potem rozbieranie choinki :kwasny:

Opublikowano

To jest babska robota

Opublikowano

no i wydawanie kasy na bzdurne prezenty nikomu niepotrzebne :skarpety,krawat,kosmetyi itp :sick3:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 13:07_________________________________________________

To jest babska robota

ta tylko nikt nie umi podłączyć lampek i zawiesić głupiego łańcucha :wallbash:
Opublikowano

no i wydawanie kasy na bzdurne prezenty nikomu niepotrzebne :skarpety,krawat,kosmetyi itp :sick3:

lepiej było by dostać kasę na jakieś nowe rezanko w aucie :naughty:

[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 13:09_________________________________________________

To jest babska robota

Tą robotę Marzena zawsze mi zleca :kwasny::wallbash:

Opublikowano

lepiej było by dostać kasę na jakieś nowe rezanko w aucie

po co kasa jak na wyprzedaży można kupić coś taniego a wszyscy myślą że to kupę kasy kosztowało,a tak trza by było dać kasę to by się w plecy było :wallbash:
Opublikowano

no i wydawanie kasy na bzdurne prezenty nikomu niepotrzebne :skarpety,krawat,kosmetyi itp :sick3:

lepiej było by dostać kasę na jakieś nowe rezanko w aucie :naughty:

[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 13:09_________________________________________________

To jest babska robota

Tą robotę Marzena zawsze mi zleca :kwasny::wallbash:

Kase to trza wydać a nie dostać.

Choinkę postawie lampki powieszę i reszta kobieta. Amen

Opublikowano

a rozbieranie choinki jak się j**ana sypie i trza sprzątać cały dom :wallbash: bo sztucznej to nie chcą :no:
Opublikowano

A ja zawsze mam prykaz że mam ją też "ubrać" w te różne bombki i inne duperele , bo podobno dobrze to robię ... chyba w tym roku zrobię to na odpi@rdol i będę miał święty spokój :mysli: