wiesiek3d Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja jak kupuje ryby to zawsze mi je przede mną zabiją i osnożą , potem tylko pociąć na kawałki w domu i do zamrażalnika :wink4 Taaa ja też tylko potem jeszcze oskrobać i wymyć do czysta ,co za syf a i zależy ile tego kupujesz.[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 11:57_________________________________________________ ... i za chwilę będę miał miażdżycę. :polew: A to jeszcze nie masz _________________________________________________ Ja też tego nie jem , a jak już to b. mało , jakoś mi to już nie podchodzi Starość nie radość,
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja zawsze biorę ~ 5kg kapra + jakaś jedna inna rybka np. szczupak/sandacz ... [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 11:59_________________________________________________Teraz wezmę sobie chyba ze dwa okonie
wiesiek3d Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja zawsze biorę ~ 5kg kapra + jakaś jedna inna rybka np. szczupak/sandacz ... [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 11:59_________________________________________________Teraz wezmę sobie chyba ze dwa okonie To masz ćwierć tego co my kupujemy
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 20 kg kupujecie :?: :?: :?: :!: :!: :!: Jasny gwint [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 12:05_________________________________________________Tosz to połowa ryb z GZELA abo z PNIOWCA :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nie no żartuje ale na pewno 10 karpia i potem innych ,młodzi do nas na święta przychodzą.
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nie no żartuje ale na pewno 10 karpia i potem innych ,młodzi do nas na święta przychodzą. Teście też jakoś tyle kupują , moi rodzice chyba jeszcze więcej , ale oni tylko ryby jedzą w święta nic innego
andy_sky Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 witajcie , dzisiaj spotkałem Sevesa i o dziwo jeździ passatem czyżby się już wypisał z naszego foruma
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 witajcie , dzisiaj spotkałem Sevesa i o dziwo jeździ passatem czyżby się już wypisał z naszego foruma on jeździ też służbowymi autami , a te jego chyba jeszcze robią
wiesiek3d Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nie no żartuje ale na pewno 10 karpia i potem innych ,młodzi do nas na święta przychodzą. Teście też jakoś tyle kupują , moi rodzice chyba jeszcze więcej , ale oni tylko ryby jedzą w święta nic innego My też bo lubimy witajcie , dzisiaj spotkałem Sevesa i o dziwo jeździ passatem czyżby się już wypisał z naszego foruma A to gamoń, nic go nie widać
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 My też bo lubimy Ja też lubię ale kiedyś nie podchodziły mi ryby a teraz lubię ... ale bez "przesady" A to gamoń, nic go nie widać No właśnie Szymon chyba zapomniał o Nas
H4mm3R Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 A ja jak słyszę świąteczna muze w radiu to mnie skręce w święta to dobra tylko ryba jest i nic poza tym...
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 A ja jak słyszę świąteczna muze w radiu to mnie skręce w święta to dobra tylko ryba jest i nic poza tym... Dokładnie
andy_sky Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 najbardziej mnie wkur**a ubieranie a potem rozbieranie choinki
wiesiek3d Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 najbardziej mnie wkur**a ubieranie a potem rozbieranie choinki To jest babska robota
andy_sky Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 no i wydawanie kasy na bzdurne prezenty nikomu niepotrzebne :skarpety,krawat,kosmetyi itp [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 13:07_________________________________________________ najbardziej mnie wkur**a ubieranie a potem rozbieranie choinki To jest babska robota ta tylko nikt nie umi podłączyć lampek i zawiesić głupiego łańcucha
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 no i wydawanie kasy na bzdurne prezenty nikomu niepotrzebne :skarpety,krawat,kosmetyi itp lepiej było by dostać kasę na jakieś nowe rezanko w aucie [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 13:09_________________________________________________ najbardziej mnie wkur**a ubieranie a potem rozbieranie choinki To jest babska robota Tą robotę Marzena zawsze mi zleca
andy_sky Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 lepiej było by dostać kasę na jakieś nowe rezanko w aucie po co kasa jak na wyprzedaży można kupić coś taniego a wszyscy myślą że to kupę kasy kosztowało,a tak trza by było dać kasę to by się w plecy było
wiesiek3d Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 no i wydawanie kasy na bzdurne prezenty nikomu niepotrzebne :skarpety,krawat,kosmetyi itp lepiej było by dostać kasę na jakieś nowe rezanko w aucie [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 13:09_________________________________________________ najbardziej mnie wkur**a ubieranie a potem rozbieranie choinki To jest babska robota Tą robotę Marzena zawsze mi zleca Kase to trza wydać a nie dostać. Choinkę postawie lampki powieszę i reszta kobieta. Amen
andy_sky Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Choinkę postawie lampki powieszę i reszta kobieta. Amen a rozbieranie choinki jak się j**ana sypie i trza sprzątać cały dom bo sztucznej to nie chcą
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Choinkę postawie lampki powieszę i reszta kobieta. Amen A ja zawsze mam prykaz że mam ją też "ubrać" w te różne bombki i inne duperele , bo podobno dobrze to robię ... chyba w tym roku zrobię to na odpi@rdol i będę miał święty spokój
Rekomendowane odpowiedzi