Wilma Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja nie rozumiem skąd te anty-bożonarodzeniowe nastroje... Choinka jest śliczna...ja mam dużą i sztuczną, bo wygodna Żarcie... ta... tu jest problem, ale ja nie poszczę i karpi nie zabijam i nie jadam... Nerwówka jest, ale nie z mojej strony. Piękny śnieg... piękne świąteczne piosenki...piękna choinka...piękny nastrój... można dać ukochanej osobie prezent o jakim marzy (bo trzeba dobrze słuchać i zapamiętać, co chce posiadać)... No i generalnie wszystko zależy od tego ile osób ma być. Im mniej tym lepiej...najpiękniej to tak we dwoje..
andy_sky Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja nie rozumiem skąd te anty-bożonarodzeniowe nastroje... Choinka jest śliczna...ja mam dużą i sztuczną, bo wygodna Żarcie... ta... tu jest problem, ale ja nie poszczę i karpi nie zabijam i nie jadam... Nerwówka jest, ale nie z mojej strony. Piękny śnieg... piękne świąteczne piosenki...piękna choinka...piękny nastrój... można dać ukochanej osobie prezent o jakim marzy (bo trzeba dobrze słuchać i zapamiętać, co chce posiadać)... No i generalnie wszystko zależy od tego ile osób ma być. Im mniej tym lepiej...najpiękniej to tak we dwoje.. typowo kobiece podejście do świąt, a facet znowu musi pastwić się nad kaprem
H4mm3R Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 http://www.smog.pl/wideo/40973/auto_wjechalo_w_tlum_ogladajacych/
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 http://www.smog.pl/wideo/40973/auto_wjechalo_w_tlum_ogladajacych/
Wilma Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja nie rozumiem skąd te anty-bożonarodzeniowe nastroje... Choinka jest śliczna...ja mam dużą i sztuczną, bo wygodna Żarcie... ta... tu jest problem, ale ja nie poszczę i karpi nie zabijam i nie jadam... Nerwówka jest, ale nie z mojej strony. Piękny śnieg... piękne świąteczne piosenki...piękna choinka...piękny nastrój... można dać ukochanej osobie prezent o jakim marzy (bo trzeba dobrze słuchać i zapamiętać, co chce posiadać)... No i generalnie wszystko zależy od tego ile osób ma być. Im mniej tym lepiej...najpiękniej to tak we dwoje.. typowo kobiece podejście do świąt, a facet znowu musi pastwić się nad kaprem "kaprem"? chodzi Ci o karpia? wiesz u mnie z karpiem problemu nie ma, bo pod moim dachem nikt zabijać zwierząt nie będzie i w ogóle jestem przeciwna tradycji jedzenia karpi w święta... no i w ogóle ja ich i tak nie jem.
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 To co jecie ? Karpia z paczki (w proszku) ?
Arturoo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Może filety śledziowe w sosie pomidorowym :gwizdanie: :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 To co jecie ? Karpia z paczki (w proszku) ? Żadnych karpi. A już bankowo ja tego nie ruszę poza tym zawsze są pierogi... kapusta z grzybami...jakieś sałatki... a dla tych, którzy nie poszczą to jedzą co chcą
Arturoo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Jak kurcze święta bez karpia ? To jak bez choinki .
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 To od kogo to słyszałem że je karpie z paczki ? .... a już wiem od Tomka
Wilma Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Jak kurcze święta bez karpia ? To jak bez choinki . Nie lubię tradycji jedzenia karpia i koniec. Męczą je strasznie.. i w ogóle uważam, że powinno być zabronione sprzedawanie żywych karpi... A choinka i to sztuczna się nie męczy. To od kogo to słyszałem że je karpie z paczki ? .... a już wiem od Tomka Na to już odpowiedziałam
H4mm3R Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Jak kurcze święta bez karpia ? To jak bez choinki . Ci z wawy tak mają :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ci z wawy tak mają :gwizdanie: Tomek Ty to gadałeś że jesz karpie z paczki [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 22:43_________________________________________________ Jak kurcze święta bez karpia ? To jak bez choinki . Ci z wawy tak mają :gwizdanie: taaa... i nie wiedzą co to makówki , moczka ... [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 22:44_________________________________________________Artur i jak czujnik wymieniony ? Działa ?
H4mm3R Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ci z wawy tak mają :gwizdanie: Tomek Ty to gadałeś że jesz karpie z paczki Niet
Wilma Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ci z wawy tak mają :gwizdanie: Tomek Ty to gadałeś że jesz karpie z paczki Niet I się wydało... [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 22:43_________________________________________________ Jak kurcze święta bez karpia ? To jak bez choinki . Ci z wawy tak mają :gwizdanie: taaa... i nie wiedzą co to makówki , moczka ... Większość mężczyzn to ledwo co zrobią w kuchni więc niby z jakiej okazji my miałybyśmy spędzać całe dnie i robić te makówki moczki itp? Swoją drogą, zawsze możesz przywieźć własnej roboty! Jak przyjadę w styczniu
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Niet Chyba Ty [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 22:50_________________________________________________ Niet I się wydało... :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nie rozumiem ale cóż jestem mało co inteligentny ,więc mogę :gwizdanie: Nie ważne ,przecież nie będziemy sie o karpika kłócić,w końcu idą święta :> Mi jakby Kasia oznajmiła ,że na święta nie będzie karpia ,który parę dni leży w cebulce i occie,a dopiero w panierkę i na patelnię- to ......hmmmm. ,rozwód na drugi dzień :polew:
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Artur czujnik Wymieniłeś ? [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 22:55_________________________________________________Kurna Arek nam jakoś ostatnio odpadł :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nie rozumiem ale cóż jestem mało co inteligentny ,więc mogę :gwizdanie: Nie ważne ,przecież nie będziemy sie o karpika kłócić,w końcu idą święta :> Mi jakby Kasia oznajmiła ,że na święta nie będzie karpia ,który parę dni leży w cebulce i occie,a dopiero w panierkę i na patelnię- to ......hmmmm. ,rozwód na drugi dzień :polew: Biedna kobieta... ile to się namęczyć musi :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Biedna kobieta... ile to się namęczyć musi :gwizdanie: A ma wyjście ?
Rekomendowane odpowiedzi