andy_sky Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Robert a po coś kupowoł te maty nie szło sprawdzić czy mosz :gwizdanie: pasi to do B5?
A-rek Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2010 szanowne grono ale dzisiaj poszalalem sobie na kuligu po mojej wsi Robert ja zawsze myje na myjni przy naszych spotach, a potem od razu do garazu i rano jest suche nigdy nie myje na automatach bo rysuja lakier. a jesli chcesz myjnie gdzie ci umyja auto to albo Karscher (na przeciwko ZUS) albo na ul.Mikolowskiej (na Paruszowcu)
ROBERT Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Robert a po coś kupowoł te maty nie szło sprawdzić czy mosz :gwizdanie: pasi to do B5? prawe lusterko masz mniejsze kupiłem , a tu się okazało że już mam taki bajer ... za 2 szt. zapłaciłem 22 zł także nie jest tak strasznie , jakby ktoś chciał do B6/B7 to mam Robert ja zawsze myje na myjni przy naszych spotach, a potem od razu do garazu i rano jest suche W taki mróz na myjkę ciśn. ??? Też miałbym taką możliwość ( garaż ogrzewany teścia )
ROBERT Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 a tych mat nie da się przyciąć raczej nie do B5 są inne , lewa większa i prawa mniejsza , w B6/7 są obie takie same
ROBERT Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 te moje są GB-10s , a z tego co wiem mniejsze są GB-8s W B5 trzeba trochę pokombinować z instalacja żeby grzały
andy_sky Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 nie chcesz mi sprzedać to kurna nie sam se kupię
H4mm3R Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 http://www.sadistic.pl/parkowanie-studentki-agh-vt59154.htm :polew:
H4mm3R Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 od tego dźwięku silnika można orgazmu dostać
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Ja jak mam syf na aucie to raczej myje rano przed jeżdżeniem jak wiem ,że z 50 km zrobię. Wytrę uszczelki i kita. Jak z wieczora raz umylem to rano był problem z wtargnięciem do autka. :gwizdanie: Myje tylko na ręcznych- samoobsługowych ,Wy macie przy tym parkingu co się spotykacie. Raz tam umylem klekota ,leci bardzo ciepła woda. Tyle ,że nie można za 15 minut go zostawić na mrozie na cały dzień bo będzie problem z wejściem.
Rekomendowane odpowiedzi