ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 http://moto.onet.pl/240030,8291059,1,zdjecie.html?node=27 Zdjęcia 19 i 20 A gdzie A4 :?: :!: :bicz3:
wiesiek3d Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 http://moto.onet.pl/240030,8291059,1,zdjecie.html?node=27 Zdjęcia 19 i 20 A gdzie A4 :?: :!: :bicz3: Profanacja A4 :bicz3: :bicz3: :bicz3:
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 A6 jest a A4 nie ma , śmieszne (to praktycznie to samo , tym bardziej silniki ... ) ... Passat jest , Skoda ...
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 http://moto.onet.pl/240030,8291059,1,zdjecie.html?node=27 Zdjęcia 19 i 20 A gdzie A4 :?: :!: :bicz3: Mam nadzieję, że ten łomot to dla Onetu, a nie dla mnie
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mam nadzieję, że ten łomot to dla Onetu, a nie dla mnie :gwizdanie:
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Powiedzmy, że lubię to co jest "inne" jeśli to inne interpretować jako jedyne w swym rodzaju, niebanalne, niemonotonne, intrygujące to jestem na tak mężu wróci z chłodnej Rassssiiii to i temperatura obniży (wróci) do normy [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 23:55_________________________________________________ pocytowane na dzisiaj i tym miłym akcentem rozpoczynając nową stronę spadam bo tu i tak cicho sza Pora skrócić trochę ten cytat Powiem krótko... wyjątkowe i unikatowe :> skrócenie skróceniem- sens ten sam Przecież nie przyznam Ci tak wprost racji http://moto.onet.pl/240030,8291059,1,zdjecie.html?node=27 Zdjęcia 19 i 20 hmm ciekaw jestem czemu z racji tego iż jesteś kobietą ? a synonimów można by szukać w nieskończoność... innowacyjny, niekonwencjonalny, nietradycyjny, nowatorski, nowy, odkrywczy, oryginalny, pionierski, prekursorski, nieszablonowy, fikuśny, frymuśny, niekonwencjonalny, niebanalny, unikalny, nietuzinkowy, fenomenalny, szczególny i tak bleblebelbelele dalej i dalej ależ ten język polski bogaty
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 hmm ciekaw jestem czemu z racji tego iż jesteś kobietą ? a synonimów można by szukać w nieskończoność... innowacyjny, niekonwencjonalny, nietradycyjny, nowatorski, nowy, odkrywczy, oryginalny, pionierski, prekursorski, nieszablonowy, fikuśny, frymuśny, niekonwencjonalny, niebanalny, unikalny, nietuzinkowy, fenomenalny, szczególny i tak bleblebelbelele dalej i dalej ależ ten język polski bogaty A może po prostu świr :kox:
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 A6 jest a A4 nie ma , śmieszne (to praktycznie to samo , tym bardziej silniki ... ) ... Passat jest , Skoda ... musisz wziąć pod uwagę to że A6-tek jest mniej
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mam nadzieję, że ten łomot to dla Onetu, a nie dla mnie :gwizdanie: Zapamiętam to sobie Powiedzmy, że lubię to co jest "inne" jeśli to inne interpretować jako jedyne w swym rodzaju, niebanalne, niemonotonne, intrygujące to jestem na tak mężu wróci z chłodnej Rassssiiii to i temperatura obniży (wróci) do normy [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 23:55_________________________________________________ pocytowane na dzisiaj i tym miłym akcentem rozpoczynając nową stronę spadam bo tu i tak cicho sza Pora skrócić trochę ten cytat Powiem krótko... wyjątkowe i unikatowe :> skrócenie skróceniem- sens ten sam Przecież nie przyznam Ci tak wprost racji http://moto.onet.pl/240030,8291059,1,zdjecie.html?node=27 Zdjęcia 19 i 20 hmm ciekaw jestem czemu z racji tego iż jesteś kobietą ? a synonimów można by szukać w nieskończoność... innowacyjny, niekonwencjonalny, nietradycyjny, nowatorski, nowy, odkrywczy, oryginalny, pionierski, prekursorski, nieszablonowy, fikuśny, frymuśny, niekonwencjonalny, niebanalny, unikalny, nietuzinkowy, fenomenalny, szczególny i tak bleblebelbelele dalej i dalej ależ ten język polski bogaty Nieee, bo to ja mam zawsze rację hmm ciekaw jestem czemu z racji tego iż jesteś kobietą ? a synonimów można by szukać w nieskończoność... innowacyjny, niekonwencjonalny, nietradycyjny, nowatorski, nowy, odkrywczy, oryginalny, pionierski, prekursorski, nieszablonowy, fikuśny, frymuśny, niekonwencjonalny, niebanalny, unikalny, nietuzinkowy, fenomenalny, szczególny i tak bleblebelbelele dalej i dalej ależ ten język polski bogaty A może po prostu świr :kox: Świr... no to na pewno też... ale widać jaki wyjątkowy itd.
wiesiek3d Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mam nadzieję, że ten łomot to dla Onetu, a nie dla mnie :gwizdanie: Onet ,WP i inne badziewia są nie do czytania Jednak niestosowne cytaty będą karane :polew:
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ale tu nie chodzi o to , Pasek (jest ich więcej) to praktycznie to samo co A4 i jest , a nie ma
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mam nadzieję, że ten łomot to dla Onetu, a nie dla mnie :gwizdanie: Zapamiętam to sobie Powiedzmy, że lubię to co jest "inne" jeśli to inne interpretować jako jedyne w swym rodzaju, niebanalne, niemonotonne, intrygujące to jestem na tak mężu wróci z chłodnej Rassssiiii to i temperatura obniży (wróci) do normy [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 23:55_________________________________________________ pocytowane na dzisiaj i tym miłym akcentem rozpoczynając nową stronę spadam bo tu i tak cicho sza Pora skrócić trochę ten cytat Powiem krótko... wyjątkowe i unikatowe :> skrócenie skróceniem- sens ten sam Przecież nie przyznam Ci tak wprost racji http://moto.onet.pl/240030,8291059,1,zdjecie.html?node=27 Zdjęcia 19 i 20 hmm ciekaw jestem czemu z racji tego iż jesteś kobietą ? a synonimów można by szukać w nieskończoność... innowacyjny, niekonwencjonalny, nietradycyjny, nowatorski, nowy, odkrywczy, oryginalny, pionierski, prekursorski, nieszablonowy, fikuśny, frymuśny, niekonwencjonalny, niebanalny, unikalny, nietuzinkowy, fenomenalny, szczególny i tak bleblebelbelele dalej i dalej ależ ten język polski bogaty Nieee, bo to ja mam zawsze rację hmm ciekaw jestem czemu z racji tego iż jesteś kobietą ? a synonimów można by szukać w nieskończoność... innowacyjny, niekonwencjonalny, nietradycyjny, nowatorski, nowy, odkrywczy, oryginalny, pionierski, prekursorski, nieszablonowy, fikuśny, frymuśny, niekonwencjonalny, niebanalny, unikalny, nietuzinkowy, fenomenalny, szczególny i tak bleblebelbelele dalej i dalej ależ ten język polski bogaty A może po prostu świr :kox: Świr... no to na pewno też... ale widać jaki wyjątkowy itd. bo w tej warszawie nie ma takiego kto by Twą rację przebił co innego tu na śląsku a swoją drogą dziękuję za komplement apropo tego wyjątkowego :zawstydzony:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 16:09_________________________________________________ Ale tu nie chodzi o to , Pasek (jest ich więcej) to praktycznie to samo co A4 i jest , a nie ma rankingi rankingami ale my i tak wiemy swoje
ROBERT Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 I tak zauważcie jak DEKRA albo jeszcze lepiej ADAC robi takie porównania , zawsze prowadzą niemieckie auta BMW , MERCEDES , VW , AUDI ...
blant88 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Arek to czekam na tel. ale bede miał czynny po 14 dopiero ,a nad tymi 17' felami to sie wstrzymam jeszcze ciezko z kasa
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mam nadzieję, że ten łomot to dla Onetu, a nie dla mnie :gwizdanie: Zapamiętam to sobie Powiedzmy, że lubię to co jest "inne" jeśli to inne interpretować jako jedyne w swym rodzaju, niebanalne, niemonotonne, intrygujące to jestem na tak mężu wróci z chłodnej Rassssiiii to i temperatura obniży (wróci) do normy [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 23:55_________________________________________________ pocytowane na dzisiaj i tym miłym akcentem rozpoczynając nową stronę spadam bo tu i tak cicho sza Pora skrócić trochę ten cytat Powiem krótko... wyjątkowe i unikatowe :> skrócenie skróceniem- sens ten sam Przecież nie przyznam Ci tak wprost racji http://moto.onet.pl/240030,8291059,1,zdjecie.html?node=27 Zdjęcia 19 i 20 hmm ciekaw jestem czemu z racji tego iż jesteś kobietą ? a synonimów można by szukać w nieskończoność... innowacyjny, niekonwencjonalny, nietradycyjny, nowatorski, nowy, odkrywczy, oryginalny, pionierski, prekursorski, nieszablonowy, fikuśny, frymuśny, niekonwencjonalny, niebanalny, unikalny, nietuzinkowy, fenomenalny, szczególny i tak bleblebelbelele dalej i dalej ależ ten język polski bogaty Nieee, bo to ja mam zawsze rację hmm ciekaw jestem czemu z racji tego iż jesteś kobietą ? a synonimów można by szukać w nieskończoność... innowacyjny, niekonwencjonalny, nietradycyjny, nowatorski, nowy, odkrywczy, oryginalny, pionierski, prekursorski, nieszablonowy, fikuśny, frymuśny, niekonwencjonalny, niebanalny, unikalny, nietuzinkowy, fenomenalny, szczególny i tak bleblebelbelele dalej i dalej ależ ten język polski bogaty A może po prostu świr :kox: Świr... no to na pewno też... ale widać jaki wyjątkowy itd. bo w tej warszawie nie ma takiego kto by Twą rację przebił co innego tu na śląsku O nie nie nie To oznacza, że mam bardzo silne racje i bardzo rzadko się zdarza, że jest inaczej! Gdziekolwiek się znajduję :!:
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 I tak zauważcie jak DEKRA albo jeszcze lepiej ADAC robi takie porównania , zawsze prowadzą niemieckie auta BMW , MERCEDES , VW , AUDI ... to samo tyczy się tego jak Auto Bild robi porównania to zawsze na 1 miejscu jest niemiecka marka [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 16:18_________________________________________________chociaż gdybyśmy my polacy mieli coś pokroju Audi Mercedes BMW pewnie też byśmy to stawiali na 1 miejscu :>[br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 16:19_________________________________________________ale co tam póki co pozostaje nam Maluch i Polonez
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Tanie i nadal jeżdżą... to dopiero mistrzowie :>
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mam nadzieję, że ten łomot to dla Onetu, a nie dla mnie :gwizdanie: Zapamiętam to sobie Powiedzmy, że lubię to co jest "inne" jeśli to inne interpretować jako jedyne w swym rodzaju, niebanalne, niemonotonne, intrygujące to jestem na tak mężu wróci z chłodnej Rassssiiii to i temperatura obniży (wróci) do normy [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 23:55_________________________________________________ pocytowane na dzisiaj i tym miłym akcentem rozpoczynając nową stronę spadam bo tu i tak cicho sza Pora skrócić trochę ten cytat Powiem krótko... wyjątkowe i unikatowe :> skrócenie skróceniem- sens ten sam Przecież nie przyznam Ci tak wprost racji http://moto.onet.pl/240030,8291059,1,zdjecie.html?node=27 Zdjęcia 19 i 20 hmm ciekaw jestem czemu z racji tego iż jesteś kobietą ? a synonimów można by szukać w nieskończoność... innowacyjny, niekonwencjonalny, nietradycyjny, nowatorski, nowy, odkrywczy, oryginalny, pionierski, prekursorski, nieszablonowy, fikuśny, frymuśny, niekonwencjonalny, niebanalny, unikalny, nietuzinkowy, fenomenalny, szczególny i tak bleblebelbelele dalej i dalej ależ ten język polski bogaty Nieee, bo to ja mam zawsze rację hmm ciekaw jestem czemu z racji tego iż jesteś kobietą ? a synonimów można by szukać w nieskończoność... innowacyjny, niekonwencjonalny, nietradycyjny, nowatorski, nowy, odkrywczy, oryginalny, pionierski, prekursorski, nieszablonowy, fikuśny, frymuśny, niekonwencjonalny, niebanalny, unikalny, nietuzinkowy, fenomenalny, szczególny i tak bleblebelbelele dalej i dalej ależ ten język polski bogaty A może po prostu świr :kox: Świr... no to na pewno też... ale widać jaki wyjątkowy itd. bo w tej warszawie nie ma takiego kto by Twą rację przebił co innego tu na śląsku O nie nie nie To oznacza, że mam bardzo silne racje i bardzo rzadko się zdarza, że jest inaczej! Gdziekolwiek się znajduję :!: bardzo rzadko - z tym mogę się zgodzić gdyż w tej wyjątkowej rzadkości znajduję się właśnie ja
Wilma Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 O nie nie nie To oznacza, że mam bardzo silne racje i bardzo rzadko się zdarza, że jest inaczej! Gdziekolwiek się znajduję :!: bardzo rzadko - z tym mogę się zgodzić gdyż w tej wyjątkowej rzadkości znajduję się właśnie ja Zdarzyło Ci się ledwie raz, a nie za każdym razem Ale jeśli lepiej się poczujesz z własnym stwierdzeniem
Rekomendowane odpowiedzi