Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Jak się jutro zmobilizujecie :gwizdanie: to pincet pyknie . Nie pyknie, bo wtedy nam Robert :bicz3: On musi te 500 przekroczyć
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Robert. Ty byś musiał być czujny by "nasza"("Wasza")warszawska "nimfa" kolejnej okrągłej setki nie przytuliła :>.
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 po za tym to HTC jest tylko na dotyk... a jakoś mam awersję do takich telefonów:) wiem że to kwestia przyzwyczajenia ale mimo wszystko wydaje mi się to jakieś niepraktyczne. fajnie jak jest dotykowe ale i klawiatura, qwerty np. jakoś ostatnio do gustu przypadła mi Nokia C6 albo n97slim
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Roberto je żeś skłonny przekonać Marzenka do tych lamp czy ni ? :gwizdanie: Zamienić się ( Ty dajesz Twoje ja daję Ci moje ) mogę ( + ew. dopłata w postaci w flaszki z mojej strony )
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 po za tym to HTC jest tylko na dotyk... a jakoś mam awersję do takich telefonów:) wiem że to kwestia przyzwyczajenia ale mimo wszystko wydaje mi się to jakieś niepraktyczne. fajnie jak jest dotykowe ale i klawiatura, qwerty np. jakoś ostatnio do gustu przypadła mi Nokia C6 albo n97slim Ja mam N97 fajny telefonik ale samego dotykowego, bez klawiatury... o nie... Robert. Ty byś musiał być czujny by "nasza"("Wasza")warszawska "nimfa" kolejnej okrągłej setki nie przytuliła :>. No właśnie staram się jak mogę żeby się nie zapomnieć i mu nie puknąć tej 500tki...
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 po za tym to HTC jest tylko na dotyk... a jakoś mam awersję do takich telefonów:) wiem że to kwestia przyzwyczajenia ale mimo wszystko wydaje mi się to jakieś niepraktyczne. fajnie jak jest dotykowe ale i klawiatura, qwerty np. jakoś ostatnio do gustu przypadła mi Nokia C6 albo n97slim Dokładnie :oklaski: C6 jest za***ista ( C7 jeszcze lepsza ) ale te podobno się sypią nadzwyczajnie :wallbash:
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Roberto je żeś skłonny przekonać Marzenka do tych lamp czy ni ? :gwizdanie: Zamienić się ( Ty dajesz Twoje ja daję Ci moje ) mogę ( + ew. dopłata w postaci w flaszki z mojej strony ) hahah normalnie interes życia :polew:
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Robert. Ty byś musiał być czujny by "nasza"("Wasza")warszawska "nimfa" kolejnej okrągłej setki nie przytuliła :>. Jestem czujny No właśnie staram się jak mogę żeby się nie zapomnieć i mu nie puknąć tej 500tki... j.w. [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 19:55_________________________________________________ hahah normalnie interes życia :polew: Nie no stówkę mogę zapłacić ... przemyśl to
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 braciszek powiedzioł że jak spasujesz te Twoje lampy do fiesty to mom se zamienić [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 19:56_________________________________________________ Robert. Ty byś musiał być czujny by "nasza"("Wasza")warszawska "nimfa" kolejnej okrągłej setki nie przytuliła :>. Jestem czujny No właśnie staram się jak mogę żeby się nie zapomnieć i mu nie puknąć tej 500tki... j.w. [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 19:55_________________________________________________ hahah normalnie interes życia :polew: Nie no stówkę mogę zapłacić ... przemyśl to Robert one mi leżą pod łóżkiem po co mają się zamienić z Twoimi, wiem że by im tam napewno było dobrze
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 po za tym to HTC jest tylko na dotyk... a jakoś mam awersję do takich telefonów:) wiem że to kwestia przyzwyczajenia ale mimo wszystko wydaje mi się to jakieś niepraktyczne. fajnie jak jest dotykowe ale i klawiatura, qwerty np. jakoś ostatnio do gustu przypadła mi Nokia C6 albo n97slim Pogrubienie mówi samo za siebie :> . A czemu ? Czytam sobie właśnie to forum >>> http://www.nokia-e52.pl/index.php i naprawdę można duuuużo z tym telefonem zrobić , jeżeli chodzi o zawieszanie i tym podobne sprawy też da się je "wyleczyć" Tak, instalując inny system niż zawsze chętny do zwisu symbian.Przerobiłem kilkanaście różnych modeli nokii-zawsze starałem się mieć cosik fajnego i za każdym razem problem z zawieszającym się telefonem powracał jak bumerang.I nie było ważne jakie aktualizacje były zrobione . Zwis ,restart,uruchom ponownie-słowa ,które mi się kojarzą z tą marką (a dałbym sobie jeszcze kilka lat do tyłu rękę obciąć za fińskie zabawki i co ??????????????.........."byłbym dziś k**wa bez ręki..........." zakończę cytatem z mojego ulubionego filmu z Cezarym Pazura "Chłopaki nie płaczą".
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 U mnie w ręce nigdy nie będzie innego telefonu prócz Nokii ew. SE
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 U mnie w ręce nigdy nie będzie innego telefonu prócz Nokii ew. SE Mi się zawsze podobały Samsungi... tylko baterie... za mało trzymają [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 20:15_________________________________________________No tak milczącym tempem, to my w życiu nie dojdziemy do 500...
Paplok Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 witam kolegow klubowiczow skladam Wam serdeczne zyczenia duzo zdrowia szczescia oby Audisie nie psulo i w rodzinie dobrze bylo Szczesc Boze:)
A-rek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 U mnie w ręce nigdy nie będzie innego telefonu prócz Nokii ew. SE tez tak kiedys mowilem ale jak bralem telefon nie bylo fajnych Nokii wiec wziąłem Samsunga i jak narazie nie narzekam (tylko ma aparat bez flesza ) witam kolegow klubowiczow skladam Wam serdeczne zyczenia duzo zdrowia szczescia oby Audisie nie psulo i w rodzinie dobrze bylo Szczesc Boze:) i wzajemnie dla ciebie
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 U mnie w ręce nigdy nie będzie innego telefonu prócz Nokii ew. SE tez tak kiedys mowilem ale jak bralem telefon nie bylo fajnych Nokii wiec wziąłem Samsunga i jak narazie nie narzekam (tylko ma aparat bez flesza ) witam kolegow klubowiczow skladam Wam serdeczne zyczenia duzo zdrowia szczescia oby Audisie nie psulo i w rodzinie dobrze bylo Szczesc Boze:) i wzajemnie dla ciebie po browarze? napierdalam se właśnie na x boxie w call of duty world at war
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 U mnie w ręce nigdy nie będzie innego telefonu prócz Nokii ew. SE tez tak kiedys mowilem ale jak bralem telefon nie bylo fajnych Nokii wiec wziąłem Samsunga i jak narazie nie narzekam (tylko ma aparat bez flesza ) witam kolegow klubowiczow skladam Wam serdeczne zyczenia duzo zdrowia szczescia oby Audisie nie psulo i w rodzinie dobrze bylo Szczesc Boze:) i wzajemnie dla ciebie po browarze? napierdalam se właśnie na x boxie w call of duty world at war Co za słownictwo... Lepiej byś pogadał tu, bo 9 stron zostało :gwizdanie:
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 U mnie w ręce nigdy nie będzie innego telefonu prócz Nokii ew. SE tez tak kiedys mowilem ale jak bralem telefon nie bylo fajnych Nokii wiec wziąłem Samsunga i jak narazie nie narzekam (tylko ma aparat bez flesza ) witam kolegow klubowiczow skladam Wam serdeczne zyczenia duzo zdrowia szczescia oby Audisie nie psulo i w rodzinie dobrze bylo Szczesc Boze:) i wzajemnie dla ciebie po browarze? napierdalam se właśnie na x boxie w call of duty world at war Co za słownictwo... Lepiej byś pogadał tu, bo 9 stron zostało :gwizdanie: ajjj zapomniałem (ale na moment tylko) że wśród nas jest Nasza Warszawianka:) także przepraszam za język hmm dajmy się wykazać innym do tych 5 setek a nie znowuż Nasz dialog przez 10 stron :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 U mnie w ręce nigdy nie będzie innego telefonu prócz Nokii ew. SE tez tak kiedys mowilem ale jak bralem telefon nie bylo fajnych Nokii wiec wziąłem Samsunga i jak narazie nie narzekam (tylko ma aparat bez flesza ) witam kolegow klubowiczow skladam Wam serdeczne zyczenia duzo zdrowia szczescia oby Audisie nie psulo i w rodzinie dobrze bylo Szczesc Boze:) i wzajemnie dla ciebie po browarze? napierdalam se właśnie na x boxie w call of duty world at war Co za słownictwo... Lepiej byś pogadał tu, bo 9 stron zostało :gwizdanie: ajjj zapomniałem (ale na moment tylko) że wśród nas jest Nasza Warszawianka:) także przepraszam za język hmm dajmy się wykazać innym do tych 5 setek a nie znowuż Nasz dialog przez 10 stron :gwizdanie: A widzisz tu jakichś chętnych? Jutro wigilia to już w ogóle będzie pogadane A co do języka... a używaj go sobie, ale tu nie było potrzeby aż tak tego podkreślać
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 U mnie w ręce nigdy nie będzie innego telefonu prócz Nokii ew. SE Też tak mówiłem do maja :gwizdanie:. Tak na marginesie spróbuj na jakiejś nokii tak śmigać po necie i robić posty z cytatami jak np. ja na moim foniku,gdzie na chwilę obecną pracuje koło 25 różnych programów w tle . Spotkamy się na spocie i weźmiesz sobie mój tel do popróbowania ,wierz mi ,że zdanie można bardzo radykalnie zmienić,nie będzie Ci przeszkadzało ,że ładowarka zawsze jest w aucie,druga w domu,a trzecia w plecaku :>.
A-rek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 po browarze? a ty :?: jak nie to moze partyjka w bowling kajś bym wyskoczyl :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi