Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 duzooooo czasu to ja mogę na co innego poswięci Skarbie ho ho ho to moze ja z Arturem sobie juz pojdziemy :gwizdanie: a to dlaczego???? :>[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:36_________________________________________________Bo ,pogrubiłem i zmieniłem wielkość trzcionki [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:44_________________________________________________Arek idziemy nyny :> mi nie przeszkadzacie mi także
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wszystkim ,własnie spam nadrabiam :>
cabriofan Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:31_________________________________________________ Wszystkim ,własnie spam nadrabiam :> to zajmie Ci to duuuużo czasu duzooooo czasu to ja mogę na co innego poswięci Skarbie Kotku, nie szalej za bardzo, bo koledzy liczą na oglądanie kobitek w TV, a nie romansów na forum Ale tylko dlatego nie Pójdą jeszcze spac
A-rek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Arek idziemy nyny no trzeba bedzie, ale dobrze by bylo zrobic Robertowi psikusa i zaliczyc ta pięćsetną strone dzisiaj
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Kotku, nie szalej za bardzo, bo koledzy liczą na oglądanie kobitek w TV, a nie romansów na forum No wreszcie Kochanie :> Dobra ,jo leca . PS.Resztę wrzućcie lepij na pw. :gwizdanie: :>
cabriofan Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wszystkim ,własnie spam nadrabiam :> Robcio też nie Spisz to w końcu się razem piwa napijemy -przynajmniej wirtualnie
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Kotku, nie szalej za bardzo, bo koledzy liczą na oglądanie kobitek w TV, a nie romansów na forum No wreszcie Kochanie :> Dobra ,jo leca . PS.Resztę wrzućcie lepij na pw. :gwizdanie: :> Hahaha oj siedź chłopie na szanownej pupie i nie marudź Wszystkim ,własnie spam nadrabiam :> Robcio też nie Spisz to w końcu się razem piwa napijemy -przynajmniej wirtualnie Tobie to już chyba te piwa do główki uderzyły :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Arek idziemy nyny no trzeba bedzie, ale dobrze by bylo zrobic Robertowi psikusa i zaliczyc ta pięćsetną strone dzisiaj Ta, tylko tyś nie jest przyjezdny na spoty jak ja :gwizdanie:.
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 witam kolegow klubowiczow skladam Wam serdeczne zyczenia duzo zdrowia szczescia oby Audisie nie psulo i w rodzinie dobrze bylo Szczesc Boze:) Dzięki Tomek i wzajemnie życzę Ci Wesołych Świąt
cabriofan Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zaraz wracam ,tylko w końcu zakurze :>
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Hahaha oj siedź chłopie na szanownej pupie i nie marudź Na siedzisko nie narzekam :>
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Arek idziemy nyny no trzeba bedzie, ale dobrze by bylo zrobic Robertowi psikusa i zaliczyc ta pięćsetną strone dzisiaj Ja Arek cały czas czuwam [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:54_________________________________________________ Ta, tylko tyś nie jest przyjezdny na spoty jak ja :gwizdanie:. Że niby co :?: Artur tyś je swój chłop ... stały bywalec spotów rybnickich
cabriofan Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Kotku, nie szalej za bardzo, bo koledzy liczą na oglądanie kobitek w TV, a nie romansów na forum No wreszcie Kochanie :> Dobra ,jo leca . PS.Resztę wrzućcie lepij na pw. :gwizdanie: :> Hahaha oj siedź chłopie na szanownej pupie i nie marudź Wszystkim ,własnie spam nadrabiam :> Robcio też nie Spisz to w końcu się razem piwa napijemy -przynajmniej wirtualnie Tobie to już chyba te piwa do główki uderzyły :gwizdanie: Nieeee Kobietko Musiałabyś poczekac do 7,8-go a Poznasz to po błędach w pisowni (pomiń c bo nie działa) :polew:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:56_________________________________________________na klawiaturze[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 23:57_________________________________________________z.w.
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Robcio też nie Spisz to w końcu się razem piwa napijemy -przynajmniej wirtualnie No a jak Zdrowie
cabriofan Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 normalnie jak na czacie x lat temu :>
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wszystkim ,własnie spam nadrabiam :> Robcio też nie Spisz to w końcu się razem piwa napijemy -przynajmniej wirtualnie Tobie to już chyba te piwa do główki uderzyły :gwizdanie: Nieeee Kobietko Musiałabyś poczekac do 7,8-go a Poznasz to po błędach w pisowni (pomiń c bo nie działa) :polew: To rozumiem, że na razie bąbelki dają o sobie znać i sobie po różnych częściach ciała szaleć zaczynają :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Artur chcesz to bier ta pinsetno strona Nie będę musiał stawiać
cabriofan Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Robcio też nie Spisz to w końcu się razem piwa napijemy -przynajmniej wirtualnie No a jak Zdrowie :>
A-rek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Robcio też nie Spisz to w końcu się razem piwa napijemy -przynajmniej wirtualnie No a jak Zdrowie no to zdrowko
Rekomendowane odpowiedzi