Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Jakbyś widział w jaki sposób się używa photoshopów to byś wiedział, że większość zdjęć, które oglądasz w gazetach/internecie itd przechodzą takie obróbki, że byś czasem osób nie poznał. I dla mnie to zdjęcie w całości jest sztuczne z kolesiem włącznie... niestety. A co niby mu naciągnęli photoshopem Chyba koszulkę
cabriofan Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 :bry: :bry: :bry: wszystkim! ale się tu ruch w wigilię zrobił no no [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 00:27_________________________________________________czyżby wszyscy się zdecydowali 500setke od razu zaatakować :gwizdanie: :bry: :>
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ale co niby jest sztuczne tyleczek ma No przynajmniej Arkowi się spodobało mi też :> dołączam się do Was :>
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Dzisiaj wieczór degustacji-Callsberg,Górnik Zabrze,Leżajsk,teraz ulubione Tyskie ponad wszystkie mieszaj, mieszaj, a jutro kac gigant :> Arek to żadna mieszanka Jakbym pomieszał piwo z wódką i szampanem lub winem byłoby gorzej No a tak to tylko literki pomiesza na forum Jakbyś widział w jaki sposób się używa photoshopów to byś wiedział, że większość zdjęć, które oglądasz w gazetach/internecie itd przechodzą takie obróbki, że byś czasem osób nie poznał. I dla mnie to zdjęcie w całości jest sztuczne z kolesiem włącznie... niestety. A co niby mu naciągnęli photoshopem Chyba koszulkę Taaak koszulkę hahah :polew:
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ciekaw cóż za prezenty w tym roku przyszykowało dla nas dzięciątko :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 http://demotywatory.pl/2420161/Kopalnia-wegla-kamiennego [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 00:31_________________________________________________ Jakbyś widział w jaki sposób się używa photoshopów to byś wiedział, że większość zdjęć, które oglądasz w gazetach/internecie itd przechodzą takie obróbki, że byś czasem osób nie poznał. I dla mnie to zdjęcie w całości jest sztuczne z kolesiem włącznie... niestety. A co niby mu naciągnęli photoshopem język
cabriofan Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wilma ty to musisz mieć tu u nas rodzinkę bo po spocie to gdzie do Wawy pojedziesz :?: Spać we własnym łóżku lubię Jakbyś widział w jaki sposób się używa photoshopów to byś wiedział, że większość zdjęć, które oglądasz w gazetach/internecie itd przechodzą takie obróbki, że byś czasem osób nie poznał. I dla mnie to zdjęcie w całości jest sztuczne z kolesiem włącznie... niestety. zadziwie cie..... ja o tym bardzo dobrze wiem ale mi to nie przeszkadza No to co kto woli Faceci... Czyli albo nie Przyjedziesz,albo Jesteś z Rybnika?
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ale co niby jest sztuczne tyleczek ma No przynajmniej Arkowi się spodobało mi też :> dołączam się do Was :> nice ass trzeba mieć za co chwycić
A-rek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 To co pojedziesz do domu no wkoncu przyjedzie eSą
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Czyli albo nie Przyjedziesz,albo Jesteś z Rybnika? Dokładnie
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 To co pojedziesz do domu No nie będę nocować na parkingu Tesco przecież Wilma ty to musisz mieć tu u nas rodzinkę bo po spocie to gdzie do Wawy pojedziesz :?: Spać we własnym łóżku lubię Jakbyś widział w jaki sposób się używa photoshopów to byś wiedział, że większość zdjęć, które oglądasz w gazetach/internecie itd przechodzą takie obróbki, że byś czasem osób nie poznał. I dla mnie to zdjęcie w całości jest sztuczne z kolesiem włącznie... niestety. zadziwie cie..... ja o tym bardzo dobrze wiem ale mi to nie przeszkadza No to co kto woli Faceci... Czyli albo nie Przyjedziesz,albo Jesteś z Rybnika? Nie jestem z Rybnika i tak przyjadę
wiesiek3d Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Czyli albo nie Przyjedziesz,albo Jesteś z Rybnika? Dokładnie :mysli:
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 To co pojedziesz do domu no wkoncu przyjedzie eSą eSą i to tą największą :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nie jestem z Rybnika i tak przyjadę Wierzymy
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ciekaw cóż za prezenty w tym roku przyszykowało dla nas dzięciątko :gwizdanie: badboy respeckt
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Czyli albo nie Przyjedziesz,albo Jesteś z Rybnika? Dokładnie :mysli: 15stego wszyscy bedziemy madrzejsi
A-rek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nie jestem z Rybnika i tak przyjadę
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 i jestem ciekaw cóż to za przymus apropo ujawnienia Twojego imienia..
Rekomendowane odpowiedzi