Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 po pasterce teraz sie obudzilem Dotarł a co z sevesem sie dzieje tego nikt niewie ;( Ciekawe
ROBERT Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ej chłopy a co się z Sevesem dzieje Dzwonił do mnie ostatnio , ale potem wam powiem bo idę na obiad
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ej chłopy a co się z Sevesem dzieje Dzwonił do mnie ostatnio , ale potem wam powiem bo idę na obiad No co za... gadaj mi tu teraz
Wilma Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ej chłopy a co się z Sevesem dzieje Dzwonił do mnie ostatnio , ale potem wam powiem bo idę na obiad No co za... gadaj mi tu teraz Ewidentnie Cię olał
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ej chłopy a co się z Sevesem dzieje Dzwonił do mnie ostatnio , ale potem wam powiem bo idę na obiad No co za... gadaj mi tu teraz Ewidentnie Cię olał ;( no to kropek
Wilma Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ej chłopy a co się z Sevesem dzieje Dzwonił do mnie ostatnio , ale potem wam powiem bo idę na obiad No co za... gadaj mi tu teraz Ewidentnie Cię olał ;( no to kropek Miałam rację mówiąc wczoraj, że zero pożytku z tego chłopa [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 13:10_________________________________________________No cóż ja lecę, może będę później buziaki
Arturoo Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Dobra rybka jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziła . Zaszkodziła! w pisaniu na forum widzę Palce im się porozmaczały Hahaha w % Pewnie siedzą i kończą pasterkę :polew: A końca jakoś nie widać... :polew: Chyba, że pasterka inaczej wygląda... Ale my ich bezczelnie obgadujemy... potem Robert się znów na mnie obrazi :gwizdanie: Jestem ciekaw czy Oni ten spam potem będą nadrabiali Też jestem ciekawa Nie skumalem ,chyba jeszcze spie. Na pasterce przedobrzyłeś skoro tak Dobra rybka jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziła . Zaszkodziła! w pisaniu na forum widzę Napisałam tak, ponieważ: gdyby nie zaszkodziła, to by tu cała armia od rana spamowała :!: Dobra ,kojarzę wtedy jeszcze spałem sorki :gwizdanie: :>
ROBERT Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 ;( no to kropek Dawaj , przyjmę na klatę :> [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 15:37_________________________________________________Szymon do mnie dzwonił i pytał się czy nie będę brał teraz czegoś od TOM'a77 bo chce oliwę i filtry wymienić , poza tym kupił manetkę do obsługi FIS'a i po niedzieli podjedzie do mnie to "wyrezać" Także jak ktoś potrzebowałby od Tomka jakieś tajle to skontaktujcie się z Szymonem bo najprawdopodobniej będzie zamawiał od niego coś i przesyłka była by tańsza [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 15:43_________________________________________________ Ewidentnie Cię olał A Ty ... a zresztą wiesz
badboy Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 ;( no to kropek Dawaj , przyjmę na klatę :> [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 15:37_________________________________________________Szymon do mnie dzwonił i pytał się czy nie będę brał teraz czegoś od TOM'a77 bo chce oliwę i filtry wymienić , poza tym kupił manetkę do obsługi FIS'a i po niedzieli podjedzie do mnie to "wyrezać" Także jak ktoś potrzebowałby od Tomka jakieś tajle to skontaktujcie się z Szymonem bo najprawdopodobniej będzie zamawiał od niego coś i przesyłka była by tańsza [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 15:43_________________________________________________ Ewidentnie Cię olał A Ty ... a zresztą wiesz ma rns-e a nie ma FISa ? masakra jakaś niekiedy z tymi audiolami...
ROBERT Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 ma rns-e a nie ma FISa ? masakra jakaś niekiedy z tymi audiolami... Tak to już jest ... ale i tak je "kochamy" :naughty:
A-rek Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2010 spam oczywiscie nadrobiony.... ja wam dam pantoflarz jak ja lubie pic wodke w gorach, zaczelismy ze szwagrem o 19:00 skonczylismy o 4:40, a wstalem o 9:30 trzeźwy i bez kaca
Arturoo Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Z tym trzeźwy to bym uważał przy kontroli niebieskich. :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2010 nigdy nie wsiadam za kierownice gdy sie nie czuje na silach
Wilma Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 15:43_________________________________________________ Ewidentnie Cię olał A Ty ... a zresztą wiesz A ja co? Nie bij, bo się jeszcze spodoba, a Ty ponoć focha na mnie masz
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 ;( no to kropek Dawaj , przyjmę na klatę :> To co z tym Sevesem :?: spam oczywiscie nadrobiony.... ja wam dam pantoflarz Który to tylko mi go pokaż normalnie zobaczymy czy będzie taki chojrak :bicz3: :polew:
ROBERT Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 To co z tym Sevesem :?: Przecież odpowiedziałem :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 To co z tym Sevesem :?: Przecież odpowiedziałem :gwizdanie: Chlopak nie nadrabia ze spamem :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 ... jak ja lubie pic wodke ... A z Nami nie chcesz :gwizdanie: [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 21:04_________________________________________________ To co z tym Sevesem :?: Przecież odpowiedziałem :gwizdanie: Chlopak nie nadrabia ze spamem :gwizdanie: Chyba za dużo moczki zjadł/wypił :gwizdanie: [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 21:05_________________________________________________Wilma jest ale ma :foch: :foch: :foch: Jak to baba :polew: :polew:
Wilma Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 21:05_________________________________________________Wilma jest ale ma :foch: :foch: :foch: Jak to baba :polew: :polew: A Ty jak to chłop nawet nie zauważyłeś, że do Ciebie pisałam
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 To co z tym Sevesem :?: Przecież odpowiedziałem :gwizdanie: Chlopak nie nadrabia ze spamem :gwizdanie: Chyba za dużo moczki zjadł/wypił :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi