Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kulturalny człowiek na początku się przedstawia :cool1:

:gwizdanie:

[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:45_________________________________________________Zatkało kakao :mysli: :gwizdanie:

:naughty: :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kulturalny człowiek na początku się przedstawia :cool1:

:gwizdanie:

[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:45_________________________________________________Zatkało kakako :mysli: :gwizdanie:

Nie odświeżam tak często strony. Moja kultura jest tam gdzie być powinna. A co do imienia i w ogóle wszystkie informacje te potrzebne i te mniej potrzebne, to obiecałam, że powiem na spocie w styczniu. Więc jeśli mówię, że coś zrobię, to zrobię!

Opublikowano

Nie odświeżam tak często strony. Moja kultura jest tam gdzie być powinna. A co do imienia i w ogóle wszystkie informacje te potrzebne i te mniej potrzebne, to obiecałam, że powiem na spocie w styczniu. Więc jeśli mówię, że coś zrobię, to zrobię!

No to w styczniu pogadamy :cool1:

[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:48_________________________________________________Nie lubię z kimś gadać , z kim nawet nie wiem jak ma na imię :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

No to w styczniu pogadamy :cool1:

I to się nazywa szczyt kultury :gwizdanie:

Opublikowano

Sorki , że to tak akurat przez Święta ale ...

[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:50_________________________________________________

Nie lubię z kimś gadać , z kim nawet nie wiem jak ma na imię :cool1: :gwizdanie:

[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:51_________________________________________________

TO JEST WŁAŚNIE SZCZYT KULTURY .... Z TWOJEJ STRONY KOCHANA :cool1:

Opublikowano

co tu za swiateczny klimat panuje no no :gwizdanie:

Opublikowano

fajnie tu :decayed:

:hi:

Opublikowano

No właśnie nie jest świąteczny :gwizdanie:

Ja byłbym jak najbardziej za takim klimatem , ale jak ktoś się przedstawi przynajmniej z imienia :gwizdanie:

Opublikowano

Tak przytulnie :decayed:

Opublikowano

:hi:

wręcz świątecznie :naughty:

Opublikowano

eeeccccchhhhhhh kobitki :)

Opublikowano

szkoda gadać :wallbash:

chyba idę się powiesić :kox:

Opublikowano

No właśnie nie jest świąteczny :gwizdanie:

Ja byłbym jak najbardziej za takim klimatem , ale jak ktoś się przedstawi przynajmniej z imienia :gwizdanie:

no to dobrze ze wrzuciłem do podpisu bo bym byl na straconej pozycji :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:58_________________________________________________

szkoda gadać :wallbash:

chyba idę się powiesić :kox:

co to za slowa sie przewijaja :cool1:

Opublikowano

no i pusto się zrobiło - Gliwice się zleciały a panie nie lubią Gliwic :decayed:

Opublikowano

pisze tu jakaś Wilma i od ( nie wiem chyba ze dwa miechy ) nie chce się przedstawić , no to trzeba zastosować technikę "wóz albo przewóz" , czy nie :mysli:

[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 23:00_________________________________________________jak z takimi się dogadujecie u Was ??

Opublikowano

pisze tu jakaś Wilma i od ( nie wiem chyba ze dwa miechy ) nie chce się przedstawić , no to trzeba zastosować technikę "wóz albo przewóz" , czy nie :mysli:

może ma coś do ukrycia :)[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 23:02_________________________________________________

jak z takimi się dogadujecie u Was ??

usuwamy je z forum :polew:

Opublikowano

jak z takimi się dogadujecie u Was ??

:polew: :polew: łoooooo karwa :polew: :polew: teraz to dobrze podsumowałeś :polew:

Opublikowano

no właśnie :naughty::kox: :gwizdanie:

Opublikowano

gdyby ta Wasza koleżanka pisała z błędami to miałbym pewne podejrzenia co do jej tożsamości :decayed:

Opublikowano

gdyby ta Wasza koleżanka pisała z błędami to miałbym pewne podejrzenia co do jej tożsamości :decayed:

Ty lepiej nie wywołuj wilka z lasu :cool1: :gwizdanie: