A-rek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 wieczór poświąteczny, co ponoiektórzy nie wierzyli że karp ma wybór i może popełnić samobójstwo, miałem dwa,pływały sobie w basenie nazwałem je FRED i WILMA no i j**any Fred popełnił samobójstwo,wyskoczył z basenu i zdechł, widocznie Wilma mu dopiekła
andy_sky Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 wieczór poświąteczny, co ponoiektórzy nie wierzyli że karp ma wybór i może popełnić samobójstwo, miałem dwa,pływały sobie w basenie nazwałem je FRED i WILMA no i j**any Fred popełnił samobójstwo,wyskoczył z basenu i zdechł, widocznie Wilma mu dopiekła nie śmiej sie baby czasem potrafią dopiec
badboy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 wieczór poświąteczny, co ponoiektórzy nie wierzyli że karp ma wybór i może popełnić samobójstwo, miałem dwa,pływały sobie w basenie nazwałem je FRED i WILMA no i j**any Fred popełnił samobójstwo,wyskoczył z basenu i zdechł, widocznie Wilma mu dopiekła a więc Wilma żyje, bo jakoś Jej tu ostatnio nie widać no chyba że Warszawiaki mają jakoś inaczej te święta poukładane
andy_sky Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 panowie kiedy u nas robimy jakis kulig ten kulig to fantastyczny pomysł
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 panowie kiedy u nas robimy jakis kulig ten kulig to fantastyczny pomysł Nawet nie wiesz jak
andy_sky Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Wilma jeszcze pływa zostawiłem ją na sylwestra no chyba że sama się killim :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 panowie kiedy u nas robimy jakis kulig ten kulig to fantastyczny pomysł też jestem takiego zdania [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 19:38_________________________________________________ a więc Wilma żyje, bo jakoś Jej tu ostatnio nie widać no chyba że Warszawiaki mają jakoś inaczej te święta poukładane Widocznie nie przeczytałeś "spamu" wstecz :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 panowie kiedy u nas robimy jakis kulig ten kulig to fantastyczny pomysł Nawet nie wiesz jak wiem to fajna zabawa ale ja byłbym za opcją kunie niekoniecznie machaniczna i ognicho z wusztem
A-rek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 u mnie na firmie jest duzy plac, ladnie odsniezony :gwizdanie: i ogrodzony wiec mozna szalec ile wlezie
ROBERT Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 u mnie na firmie jest duzy plac, ladnie odsniezony :gwizdanie: i ogrodzony wiec mozna szalec ile wlezie to kiedy :?:
A-rek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 ten weekend..... przyszly...... :gwizdanie: nie wiem jak pogoda sie zapowiada
ROBERT Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ten weekend..... przyszly...... :gwizdanie: nie wiem jak pogoda sie zapowiada ten weekend W sobotę po Sylwestrze może być ciężko , chyba żeby w niedzielę [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 20:34_________________________________________________ nie wiem jak pogoda sie zapowiada Z tego co słyszałem to konkretne mrozy zapowiadają
A-rek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 W sobotę po Sylwestrze może być ciężko , chyba żeby w niedzielę no mialem na mysli niedziele
ROBERT Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 W sobotę po Sylwestrze może być ciężko , chyba żeby w niedzielę no mialem na mysli niedziele no w niedzielę można byłoby coś wykombinować
andy_sky Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Robert widzę, że po twoich postach nasza Warszawianka ucichła :gwizdanie:
cabriofan Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 W sobotę po Sylwestrze może być ciężko , chyba żeby w niedzielę no mialem na mysli niedziele no w niedzielę można byłoby coś wykombinować Super pomysł
Rekomendowane odpowiedzi