andy_sky Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Hammer ciekawe co Ty praktykujesz z ta swoją w te mroźne dni jak co trójkąt z bałwanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 :polew: :polew: Ty mosz rychtyk wyrabowane Ty wolisz tak... :polew: Hammer ciekawe co Ty praktykujesz z ta swoją w te mroźne dni Nie pytej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 tam gdzie bedzie kulig sniegu jest masa to H4mm3R pokaze nam jak sie robi takie rzeźby ze śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Panowie a Seves to wogle żyje, on coś zamawia u Toma77? Dzwonił do mnie przed świętami , chce dołożyć manetkę FIS , miał podjechać teraz przed Sylwkiem , ale się nie odezwał Gadał mi że chce zamówić od TOM77 oliwę i filtry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 jeszcze dzisiej do roboty i ... jutro jo by nie szoł :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Panowie a Seves to wogle żyje, on coś zamawia u Toma77? Dzwonił do mnie przed świętami , chce dołożyć manetkę FIS , miał podjechać teraz przed Sylwkiem , ale się nie odezwał Gadał mi że chce zamówić od TOM77 oliwę i filtry no a ja bym chciał nowe świeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 no a ja bym chciał nowe świeczki dzwoń do Seves'a może jeszcze nie zamawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 no a ja bym chciał nowe świeczki dzwoń do Seves'a może jeszcze nie zamawiał to dej mi jego numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 jeszcze dzisiej do roboty i ... jutro jo by nie szoł :gwizdanie: miałem w pon. i wtorek na dzień ale dzwonili mi żebym w środę i czwartek przyszedł na 17:30 bo masa ludzi jest na L4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Hammer ciekawe co Ty praktykujesz z ta swoją w te mroźne dni jak co trójkąt z bałwanem andy ile Twoja matka musiała zjeść śniegu żeby takiego bałwana jak Ty urodzić bez urazu, tylko żarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 to dej mi jego numer PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 pisz na PW dobra spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 tam gdzie bedzie kulig sniegu jest masa to H4mm3R pokaze nam jak sie robi takie rzeźby ze śniegu albo oblepimy jakiś chętnych na stałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Panowie a Seves to wogle żyje, on coś zamawia u Toma77? Dzwonił do mnie przed świętami , chce dołożyć manetkę FIS , miał podjechać teraz przed Sylwkiem , ale się nie odezwał Gadał mi że chce zamówić od TOM77 oliwę i filtry no a ja bym chciał nowe świeczki w Jysk'u sa promocje na świeczki andy ile Twoja matka musiała zjeść śniegu żeby takiego bałwana jak Ty urodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 andy ile Twoja matka musiała zjeść śniegu żeby takiego bałwana jak Ty urodzić łuuuu ... :gwizdanie: Tomek jednak będzie manto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 jeszcze dzisiej do roboty i ... jutro jo by nie szoł :gwizdanie: miałem w pon. i wtorek na dzień ale dzwonili mi żebym w środę i czwartek przyszedł na 17:30 bo masa ludzi jest na L4 Lizus żeby nie dodać dupo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Hammer ciekawe co Ty praktykujesz z ta swoją w te mroźne dni jak co trójkąt z bałwanem andy ile Twoja matka musiała zjeść śniegu żeby takiego bałwana jak Ty urodzić bez urazu, tylko żarty :bicz3: :bicz3: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Lizus żeby nie dodać dupo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja spadam na chwile odebrac swoj stroj na jutro :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja spadam na chwile odebrac swoj stroj na jutro :gwizdanie: idziesz na bal przebierańców :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi