badboy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 mam wiadomosci z piewszej reki jest 107 miejsc zajetych a w sumie jest 200 wiec moze sie zalapiemy jeszcze wszyscy a więc Diman jednak jedziesz, bo ponoć miałeś rodzić :gwizdanie: no wlasnie jeszcze sie zastanawiam napewno sie zapisze jak sie da moja mnie namawia zebym, jechal ale troche sie boje ze nie dam rady dojechac na czas jak sie zacznie :gwizdanie: :kox: pojedziemy wszyscy w kolumnie, o najwyżej odbierzemy juniora :decayed: nie no jak bym jechal to sam mojej nie zabieram nie w tak zaawansowanym stanie jeszcze serio by sie w gorach urodzil :kox: pisałeś że to Ty rodzisz :decayed: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 21:51_________________________________________________chyba se pociągnę Jacka, sprzyda się trening na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 mam wiadomosci z piewszej reki jest 107 miejsc zajetych a w sumie jest 200 wiec moze sie zalapiemy jeszcze wszyscy a więc Diman jednak jedziesz, bo ponoć miałeś rodzić :gwizdanie: no wlasnie jeszcze sie zastanawiam napewno sie zapisze jak sie da moja mnie namawia zebym, jechal ale troche sie boje ze nie dam rady dojechac na czas jak sie zacznie :gwizdanie: :kox: pojedziemy wszyscy w kolumnie, o najwyżej odbierzemy juniora :decayed: nie no jak bym jechal to sam mojej nie zabieram nie w tak zaawansowanym stanie jeszcze serio by sie w gorach urodzil :kox: pisałeś że to Ty rodzisz :decayed: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 21:51_________________________________________________chyba se pociągnę Jacka, sprzyda się trening na jutro ja juz dwa driny obalilem i sie zastanawiam nad trzecim :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 nocną porą Widziałem ,że i Wilma Zawitała -pozdrawiam :> [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 00:23_________________________________________________ mam wiadomosci z piewszej reki jest 107 miejsc zajetych a w sumie jest 200 wiec moze sie zalapiemy jeszcze wszyscy a więc Diman jednak jedziesz, bo ponoć miałeś rodzić :gwizdanie: no wlasnie jeszcze sie zastanawiam napewno sie zapisze jak sie da moja mnie namawia zebym, jechal ale troche sie boje ze nie dam rady dojechac na czas jak sie zacznie :gwizdanie: :kox: pojedziemy wszyscy w kolumnie, o najwyżej odbierzemy juniora :decayed: nie no jak bym jechal to sam mojej nie zabieram nie w tak zaawansowanym stanie jeszcze serio by sie w gorach urodzil :kox: Diman nic się nie Martw ,jak coś to Cię zastąpię :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 00:24_________________________________________________Robert kaj Żes je ,bo tu pusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 mam wiadomosci z piewszej reki jest 107 miejsc zajetych a w sumie jest 200 wiec moze sie zalapiemy jeszcze wszyscy a więc Diman jednak jedziesz, bo ponoć miałeś rodzić :gwizdanie: no wlasnie jeszcze sie zastanawiam napewno sie zapisze jak sie da moja mnie namawia zebym, jechal ale troche sie boje ze nie dam rady dojechac na czas jak sie zacznie :gwizdanie: :kox: pojedziemy wszyscy w kolumnie, o najwyżej odbierzemy juniora :decayed: nie no jak bym jechal to sam mojej nie zabieram nie w tak zaawansowanym stanie jeszcze serio by sie w gorach urodzil :kox: pisałeś że to Ty rodzisz :decayed: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 21:51_________________________________________________chyba se pociągnę Jacka, sprzyda się trening na jutro ja juz dwa driny obalilem i sie zastanawiam nad trzecim :gwizdanie: ja już jestem prawie po flaszeczce, jak tam z Twoim 3 drinem ? bo widzę że twardo trwasz [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 00:31_________________________________________________cabriofan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 mam wiadomosci z piewszej reki jest 107 miejsc zajetych a w sumie jest 200 wiec moze sie zalapiemy jeszcze wszyscy a więc Diman jednak jedziesz, bo ponoć miałeś rodzić :gwizdanie: no wlasnie jeszcze sie zastanawiam napewno sie zapisze jak sie da moja mnie namawia zebym, jechal ale troche sie boje ze nie dam rady dojechac na czas jak sie zacznie :gwizdanie: :kox: pojedziemy wszyscy w kolumnie, o najwyżej odbierzemy juniora :decayed: nie no jak bym jechal to sam mojej nie zabieram nie w tak zaawansowanym stanie jeszcze serio by sie w gorach urodzil :kox: pisałeś że to Ty rodzisz :decayed: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 21:51_________________________________________________chyba se pociągnę Jacka, sprzyda się trening na jutro ja juz dwa driny obalilem i sie zastanawiam nad trzecim :gwizdanie: ja już jestem prawie po flaszeczce, jak tam z Twoim 3 drinem ? bo widzę że twardo trwasz [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 00:31_________________________________________________cabriofan trwam ale juz zdziabke podupadam tez mi tego niezle poszlo :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 00:33_________________________________________________dzieki za checi cabriofan mysle ze dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 aaaa żyjecie to fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 aaaa żyjecie to fajnie jasne ze zyjemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 aaaa żyjecie to fajnie jasne ze zyjemy to zdrówko :drinks: :beer1:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 00:38_________________________________________________ide po browca bo się skończył [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 00:39_________________________________________________no i przy okazji [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 00:41_________________________________________________diman ,które to dzieciątko Będziesz odbierał?pierwsze? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 aaaa żyjecie to fajnie jasne ze zyjemy Diman rozpocząłem właśnie skromną 0,5 smirnoffa a Ty już widzę poza linią :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 badboy to gdzie Arek pracuje?-gdzie ten kulig w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 badboy to gdzie Arek pracuje?-gdzie ten kulig w niedziele? nie mam pojęcia, ale dowiesz się od nich napewno gdzieś na rybolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 badboy to gdzie Arek pracuje?-gdzie ten kulig w niedziele? nie mam pojęcia, ale dowiesz się od nich napewno gdzieś na rybolu no niby u Arka w robocie na placu...chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 badboy to gdzie Arek pracuje?-gdzie ten kulig w niedziele? nie mam pojęcia, ale dowiesz się od nich napewno gdzieś na rybolu no niby u Arka w robocie na placu...chyba no no ale dokładnie nie wiem gdzie to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Bydziesz coś rezoł w tej Twojej niuni?abo już wszystko porobione? [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 01:06_________________________________________________Pojawiam się i znikam i znikam i znikam :>[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 01:10_________________________________________________to do dzisiaj :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 01:43_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Bydziesz coś rezoł w tej Twojej niuni?abo już wszystko porobione? [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 01:06_________________________________________________Pojawiam się i znikam i znikam i znikam :>[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 01:10_________________________________________________to do dzisiaj :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 01:43_________________________________________________ tył s-line + spojler S4 + nakładki na drzwi S4 = 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 mam wiadomosci z piewszej reki jest 107 miejsc zajetych a w sumie jest 200 wiec moze sie zalapiemy jeszcze wszyscy na tą chwilę są jeszcze 92 miejsca wolne (na 200) [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 01:59_________________________________________________ Robert a nie umisz wpisać na klubowym do BT 10 osób towarzyszących ?? chciałem , ale nie mogę ... każdy musi się osobiście zapisać [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 02:01_________________________________________________ Tylko na Roberta, bo niedobre dziecię jest... Oj Wilma , Wilma ... to były żarty [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 02:03_________________________________________________ ... napewno gdzieś na rybolu a mi się wydaje że w Wodzisławiu Śl. ( czy coś takiego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 wala dali Luksusowo teraz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 wala dali Luksusowo teraz :gwizdanie: sam :?: to polej , nie bądź cham :gwizdanie: _________________________________________________Ja piję sobie Żuberka ( drugiego już ) _________________________________________________Andrzej tyś już chyba jest w tych miejscach :gwizdanie: nawet się nie kapnąłeś że odpisałem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 wala dali Luksusowo teraz :gwizdanie: sam :?: to polej , nie bądź cham :gwizdanie: _________________________________________________Ja piję sobie Żuberka ( drugiego już ) _________________________________________________Andrzej tyś już chyba jest w tych miejscach :gwizdanie: nawet się nie kapnąłeś że odpisałem :gwizdanie: nie no oglądam Tożsamość Bourne'a, jak co to wpadaj Roberto nie zginiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Kaj idziecie na sylwka :?: ja do Debienska na bal przebierancow :> badboy to gdzie Arek pracuje?-gdzie ten kulig w niedziele? nie mam pojęcia, ale dowiesz się od nich napewno gdzieś na rybolu no niby u Arka w robocie na placu...chyba ja robie w Wodzislawiu na ul.Marklowickiej (bardzo blisko restauracji "Lesniczowka") no i mam nadzieje ze frekfencja bedzie duza na kuligu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi