ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pisałem że nie wiem czy dam radę , niestety też mam inne "obowiązki"
cabriofan Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Następnym razem się nie Wymigasz :gwizdanie: Cię przeciągniemy tak na 3,4 biegu
cabriofan Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pisałem że nie wiem czy dam radę , niestety też mam inne "obowiązki" Jak to w niedziela-Ktos ta flacha musi obalic :kox:
badboy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pany lista do BT już jest !!!!! wiem widziałem:) pw poszło
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Andrzej czamu nie odbierasz tel ??? !!!
diman Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tak się bawił Robert w sylwestra http://ogur69.wrzuta.pl/film/18aKeuPxUKG/piwo-imprezka no stary ale mi sie dzwigo masakra ale bania :sick3:
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177841.0 :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 no stary ale mi sie dzwigo masakra ale bania :sick3: to nie jo przypatrz się to Tomek :gwizdanie: ten co wyżej post napisał :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 22:10_________________________________________________dawać nr tel do Blanta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blant88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pany piszecie się do BT czy nie :?: :gwizdanie: ja sie pisze i cały czas poluje na zapisy :>
badboy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 no stary ale mi sie dzwigo masakra ale bania :sick3: to nie jo przypatrz się to Tomek :gwizdanie: ten co wyżej post napisał :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 22:10_________________________________________________dawać nr tel do Blanta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dowołeś znac Wieśkowi ????
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 no stary ale mi sie dzwigo masakra ale bania :sick3: to nie jo przypatrz się to Tomek :gwizdanie: ten co wyżej post napisał :gwizdanie: Ta akurat już mi Miron pisał czy to na pewno Ty, bo jak tak to nie chce z Tobą do BT jechać :polew:
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wiesiek już wie [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 22:14_________________________________________________ Ta akurat już mi Miron pisał czy to na pewno Ty, bo jak tak to nie chce z Tobą do BT jechać :polew: Przyznałeś się że to Ty :?: :!: :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ta akurat już mi Miron pisał czy to na pewno Ty, bo jak tak to nie chce z Tobą do BT jechać :polew: Przyznałeś się że to Ty :?: :!: :gwizdanie: No i chyba nie pojedzie przez Ciebie :baseball: :polew:
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 No i chyba nie pojedzie przez Ciebie :baseball: :polew: Tomek ja nie wiem jak Ty możesz pić , wyrzygać i z powrotem znowu to wypić
badboy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wiesiek już wie [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 22:14_________________________________________________ Ta akurat już mi Miron pisał czy to na pewno Ty, bo jak tak to nie chce z Tobą do BT jechać :polew: Przyznałeś się że to Ty :?: :!: :gwizdanie: a mojego braciszka chyba za jajca powiesza, teraz patrza żeś mi pw wysłoł 2 dni temu
miron78 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 no stary ale mi sie dzwigo masakra ale bania :sick3: to nie jo przypatrz się to Tomek :gwizdanie: ten co wyżej post napisał :gwizdanie: Ta akurat już mi Miron pisał czy to na pewno Ty, bo jak tak to nie chce z Tobą do BT jechać :polew:
Rekomendowane odpowiedzi