ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Czarna ,bez 4 -ki z przodu, BLB(ogołocone z wałków),made by Zabełków :> Hammer ma S ... ale nie S8 :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 http://www.sportaudi.pl/forum/viewtopic.php?t=525&postdays=0&postorder=asc&start=105 czy ktoś zwróci uwagę na potwora 5.0 TFSI ??? :gwizdanie: czy podzieli się czymś innym o szo chodzi :>,
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Czarna ,bez 4 -ki z przodu, BLB(ogołocone z wałków),made by Zabełków :> Hammer ma S ... ale nie S8 :gwizdanie: Ja to wiem [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 16:04_________________________________________________ :>[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 16:05_________________________________________________też mnie ruszył ten niebieski podnośnik [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 16:07_________________________________________________ida przegonić klekota do Żor :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 16:08_________________________________________________do wieczora
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Czarna ,bez 4 -ki z przodu, BLB(ogołocone z wałków),made by Zabełków :> Hammer ma S ... ale nie S8 :gwizdanie: Ja to wiem [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 16:04_________________________________________________ :>[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 16:05_________________________________________________też mnie ruszył ten niebieski podnośnik [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 16:07_________________________________________________ida przegonić klekota do Żor :gwizdanie: ale maszyna 3000kg :decayed:
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 też mnie ruszył ten niebieski podnośnik no chyba nie ten :gwizdanie:
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 forum samochodowe a nikt nie zwrócił uwagi na 5.0 TFSI :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 forum samochodowe a nikt nie zwrócił uwagi na 5.0 TFSI :gwizdanie: a ja na co ??? patrz wyżej
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 nikt ,bo tu sami faceci +babeczka z łorsoł
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 forum samochodowe a nikt nie zwrócił uwagi na 5.0 TFSI :gwizdanie: a ja na co ??? patrz wyżej też mnie ruszył ten niebieski podnośnik no chyba nie ten :gwizdanie: jo wiem że tyś giej :decayed:
A-rek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 gratulacje sześćsetnej strony ale chyba sam powinienem sobie pogratulowac bo podobno ja kazda setke otwieram
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale chyba sam powinienem sobie pogratulowac bo podobno ja kazda setke otwieram każdą stronę :kox: :tongue4:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 +babeczka z łorsoł chyba z łosroł Dzięki :bicz3: gratulacje sześćsetnej strony ale chyba sam powinienem sobie pogratulowac bo podobno ja kazda setke otwieram No właśnie gratulujemy :oklaski:
H4mm3R Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 no to wtedy byda ucieszony że mom chipa w moim gnojowozie esósemie nie pitniesz :gwizdanie: szofer się liczy :gwizdanie: A na potwierdzenie tego ,dotrzymaj tempa H4mm3R'owi :gwizdanie: . sie jechało za nim od rybnika i nawet wyprzedziło :gwizdanie: ale nie powiem na zakrętach nie ma bata na skubanego na prostej to są wszyscy dobrzy Na wiosnę trzeba stabilizatory z RS4 dołożyć, to później idzie zakręty z sensowną prędkością pokonywać :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale chyba sam powinienem sobie pogratulowac bo podobno ja kazda setke otwieram No właśnie gratulujemy :oklaski: Nie denerwuj już Arka ... [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 16:51_________________________________________________ Na wiosnę trzeba stabilizatory z RS4 dołożyć, to później idzie zakręty z sensowną prędkością pokonywać :gwizdanie: Lepiej byś mi co kupił fajnego a nie tylko kładziesz kasę do tego samochodu
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale chyba sam powinienem sobie pogratulowac bo podobno ja kazda setke otwieram No właśnie gratulujemy :oklaski: Nie denerwuj już Arka ... Ok... plasiam... Ale Ty i tak masz łomocik za to "łosroł" :bicz3: :bicz3:
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Dobra idę na film ... "Osaczona" :polew:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Dobra idę na film ... "Osaczona" :polew: Ach te chłopy...
Rekomendowane odpowiedzi