Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja jestem abstynentką, więc mnie ten temat w ogóle nie dotyczy karpia też nie lubisz, nie palisz mięsa też nie jesz? jak ty funkcjonujesz :gwizdanie: Jestem mięsożerna... nie poszczę itd... i to nie tyle ze względów religijnych, co po prostu nie umiem żyć bez mięsa, ale nie mam potrzeb picia, palenia ani brania. Umiem się bawić bez tego. Wszelkie odpowiednie funkcje u mnie też działają bez zarzutu... więc nie narzekam ewenement Bez przesady Ale potraktuję to jako komplement :gwizdanie: Baw się dobrze, ale nas nie zaniedbuj Się Pani nie boi Dobrze, to trzymam za słowo
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 to może palisz co inszego :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Chyba gumę A tak całkiem serio... no nic... Mój obecny nałóg to chyba jedynie komp
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Chyba gumę A tak całkiem serio... no nic... Mój obecny nałóg to chyba jedynie komp to rozumię używka jedyna to sex
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Chyba gumę A tak całkiem serio... no nic... Mój obecny nałóg to chyba jedynie komp to rozumię używka jedyna to sex Jak się ma z kim siedząc samej to odpada
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 jesteś obecna na innych forach? Raczej średnio, nie robię kont na forach jak nie ma potrzeby... a że z reguły nie mam to i kont brak
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 to czemu akurat forum a4? Dowiesz się na spocie
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 wiem Ty jesteś facetem Już to gdzieś kiedyś od niejednego kolesia słyszałam [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 20:59_________________________________________________A raczej czytałam
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 od Twojego partnera życiowego ? :gwizdanie:
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 wiem Ty jesteś facetem Już to gdzieś kiedyś od niejednego kolesia słyszałam [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 20:59_________________________________________________A raczej czytałam a więc coś w tym musi być :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jest tylko jedno wyjście: na spocie gacie w dół
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 to słyszałaś czy czytałaś?[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:00_________________________________________________a może Ty Miriam jesteś?
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Czytałam! Bo Ci co widzą, to wątpliwości nie mają
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Czytałam! Bo Ci co widzą, to wątpliwości nie mają mogą nie widzieć wszystkiego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:03_________________________________________________najważniejszego :decayed:
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Czytałam! Bo Ci co widzą, to wątpliwości nie mają Ci co widzieli Miriam też wątpliwości nie mieli
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Czytałam! Bo Ci co widzą, to wątpliwości nie mają Ci co widzieli Miriam też wątpliwości nie mieli uczestnicy ją widzieli i co :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Rozszaleliście się Panowie chyba Panowie :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Czytałam! Bo Ci co widzą, to wątpliwości nie mają Ci co widzieli Miriam też wątpliwości nie mieli uczestnicy ją widzieli i co :gwizdanie: bzyku bzyku z mniam mniam [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:06_________________________________________________ja nic nie ukrywam
Rekomendowane odpowiedzi