A-rek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 no widzisz [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:21_________________________________________________ jak tam zdrowko :?: a dobrze, nie narzekam, a jak u ciebie? juz drugi tydzien meczy mnie katar ale powoli zaczyna sie poprawiac
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale spamu 13 stron f*ck :!:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:26_________________________________________________to jak doczytałem toście chłopy poszli nynu :?:
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 A-rek ale spamu 13 stron f*ck :!:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:26_________________________________________________to jak doczytałem toście chłopy poszli nynu :?: zyjemy;)
decks88 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 no widzisz [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:21_________________________________________________ jak tam zdrowko :?: a dobrze, nie narzekam, a jak u ciebie? juz drugi tydzien meczy mnie katar ale powoli zaczyna sie poprawiac no to zycze szybkiego wyleczenia sie jest jakas szansa zeby spota troszke przesunac godzinowo, rozdanie nagrod mam z roboty w teatrze i nie wiem ile mi to zajmie czasu a przyjechac pogadac chcialbym..
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 no widzisz [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:21_________________________________________________ jak tam zdrowko :?: a dobrze, nie narzekam, a jak u ciebie? juz drugi tydzien meczy mnie katar ale powoli zaczyna sie poprawiac no to zycze szybkiego wyleczenia sie jest jakas szansa zeby spota troszke przesunac godzinowo, rozdanie nagrod mam z roboty w teatrze i nie wiem ile mi to zajmie czasu a przyjechac pogadac chcialbym.. za nadgodziny dostaniesz ?
A-rek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 to jak doczytałem toście chłopy poszli nynu :?: jeszcze nie A-rek jest jakas szansa zeby spota troszke przesunac godzinowo, rozdanie nagrod mam z roboty w teatrze i nie wiem ile mi to zajmie czasu a przyjechac pogadac chcialbym.. mysle, ze to bedzie dluzszy spot wiec powinieneś dojechac [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:31_________________________________________________
decks88 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 no widzisz [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:21_________________________________________________ jak tam zdrowko :?: a dobrze, nie narzekam, a jak u ciebie? juz drugi tydzien meczy mnie katar ale powoli zaczyna sie poprawiac no to zycze szybkiego wyleczenia sie jest jakas szansa zeby spota troszke przesunac godzinowo, rozdanie nagrod mam z roboty w teatrze i nie wiem ile mi to zajmie czasu a przyjechac pogadac chcialbym.. za nadgodziny dostaniesz ? no wlasnie nie wiem ale isc muze wiec pewnie cos sie swieci
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 jest jakas szansa zeby spota troszke przesunac godzinowo, rozdanie nagrod mam z roboty w teatrze i nie wiem ile mi to zajmie czasu a przyjechac pogadac chcialbym.. mysle, ze to bedzie dluzszy spot wiec powinieneś dojechac No jak mnie chłopaki stłuką na dzień dobry... to nie wiem czy będzie taki długi
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 co do tematu jutrzejszego wypadu do bielska , o którym pisałem w południe to ktoś myślał nad tym? [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:35_________________________________________________ jest jakas szansa zeby spota troszke przesunac godzinowo, rozdanie nagrod mam z roboty w teatrze i nie wiem ile mi to zajmie czasu a przyjechac pogadac chcialbym.. mysle, ze to bedzie dluzszy spot wiec powinieneś dojechac No jak mnie chłopaki stłuką na dzień dobry... to nie wiem czy będzie taki długi znaczy ,co Ci zrobią :?:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:36_________________________________________________ [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:37_________________________________________________ :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:37_________________________________________________
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:35_________________________________________________ jest jakas szansa zeby spota troszke przesunac godzinowo, rozdanie nagrod mam z roboty w teatrze i nie wiem ile mi to zajmie czasu a przyjechac pogadac chcialbym.. mysle, ze to bedzie dluzszy spot wiec powinieneś dojechac No jak mnie chłopaki stłuką na dzień dobry... to nie wiem czy będzie taki długi znaczy ,co Ci zrobią :?: Powiedzą, że im nie leżę i "won kobieto!" a na koniec jeszcze :bicz3: :bicz3: :bicz3:
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 to jak doczytałem toście chłopy poszli nynu :?: jeszcze nie A-rek jest jakas szansa zeby spota troszke przesunac godzinowo, rozdanie nagrod mam z roboty w teatrze i nie wiem ile mi to zajmie czasu a przyjechac pogadac chcialbym.. mysle, ze to bedzie dluzszy spot wiec powinieneś dojechac [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:31_________________________________________________ tief und breit
A-rek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 co do tematu jutrzejszego wypadu do bielska , o którym pisałem w południe to ktoś myślał nad tym? ja bylbym chetny ale rodzinke mam na glowie jest jakas szansa zeby spota troszke przesunac godzinowo, rozdanie nagrod mam z roboty w teatrze i nie wiem ile mi to zajmie czasu a przyjechac pogadac chcialbym.. mysle, ze to bedzie dluzszy spot wiec powinieneś dojechac No jak mnie chłopaki stłuką na dzień dobry... to nie wiem czy będzie taki długi nie no co ty.....
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 tak myślałem wpaść w parę autek do b-b
A-rek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 tak myślałem wpaść w parę autek do b-b no fajnie by bylo ale niestety ten termin mi nie pasuje
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 luz,kiedy indziej wymyślimy taki ło[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:46_________________________________________________to jak ma być komplet miejsc zajętych to może na jakąś kawkę do knajpki jakiejś się wybierzemy tego 15?[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:48_________________________________________________ja z Kasią pojadę bo powiedziała,że chce poznać :> "tych" z którymi pojedziemy do BT :gwizdanie:
decks88 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 luz,kiedy indziej wymyślimy taki ło[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:46_________________________________________________to jak ma być komplet miejsc zajętych to może na jakąś kawkę do knajpki jakiejś się wybierzemy tego 15?[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:48_________________________________________________ja z Kasią pojadę bo powiedziała,że chce poznać :> "tych" z którymi pojedziemy do BT :gwizdanie: ale z tym przeniesieniem sie poczekajcie na mnie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi