ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 17:59_________________________________________________Lista do BT pełna Zaszalejecie sobie Pisz się na listę rezerwową , a na pewno jeszcze się zmieścisz
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 17:59_________________________________________________Lista do BT pełna Zaszalejecie sobie Pisz się na listę rezerwową , a na pewno jeszcze się zmieścisz Ciekawe u kogo w pokoju
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Niejeden jeszcze zrezygnuje Byłabyś w pokoju razem ze swoim Miszką czy jak mu tam ...
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Niejeden jeszcze zrezygnuje Masz na myśli siebie po spotkaniu ze mną? :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Robert odnośnie kabla byłbym dźwięczny tylko napisz kiedy i lecę do Cię, Decks88 blaszki z nazwiskami robi facet który robi te miniaturowe auspufy na tych kostkach granitowych, to nie moja broszka, a o pracę się nie boję to do Wilmy
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Masz na myśli siebie po spotkaniu ze mną? :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 18:21_________________________________________________ Robert odnośnie kabla byłbym dźwięczny tylko napisz kiedy i lecę do Cię, Decks88 blaszki z nazwiskami robi facet który robi te miniaturowe auspufy na tych kostkach granitowych, to nie moja broszka, a o pracę się nie boję to do Wilmy Do mnie nie tylko do tego kumpla - mogę Cię umówić , a zresztą jak chcesz na PW mogę dać Ci jego nr. tel. to się dogadacie a ja z nim jeszcze dziś "pogadam"
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Robert odnośnie kabla byłbym dźwięczny tylko napisz kiedy i lecę do Cię, Decks88 blaszki z nazwiskami robi facet który robi te miniaturowe auspufy na tych kostkach granitowych, to nie moja broszka, a o pracę się nie boję to do Wilmy Krótko, zwięźle, na temat i do tego do wszystkich hurtowo Masz na myśli siebie po spotkaniu ze mną? :gwizdanie: Mhmm... kłamczuch
andy_sky Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 o mnie nie tylko do tego kumpla - mogę Cię umówić , a zresztą jak chcesz na PW mogę dać Ci jego nr. tel. to się dogadacie a ja z nim jeszcze dziś "pogadam on ma zakład miechaniczny :?:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 18:25_________________________________________________ Krótko, zwięźle, na temat i do tego do wszystkich hurtowo :tongue4:
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 on ma zakład miechaniczny :?: coś w tym stylu
andy_sky Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 on ma zakład miechaniczny :?: coś w tym stylu a ile on za diagnozę sobie śpiewa
decks88 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Robert odnośnie kabla byłbym dźwięczny tylko napisz kiedy i lecę do Cię, Decks88 blaszki z nazwiskami robi facet który robi te miniaturowe auspufy na tych kostkach granitowych, to nie moja broszka, a o pracę się nie boję to do Wilmy a ten facet to tez w twojej firmie robi?
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 a ile on za diagnozę sobie śpiewa nie wiem , ale na pewno będziesz miał dużo taniej niż u "konkurencji" (zależy też co będzie robił) ... i polecam bo jest naprawdę kumaty
H4mm3R Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Wilma dla zachęty wysyłam Ci foto Roberta żebyś już nie mogła wytrzymać tych 10dni
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Wilma dla zachęty wysyłam Ci foto Roberta żebyś już nie mogła wytrzymać tych 10dni ale to było jak miałem 18 lat :gwizdanie: ... teraz troszkę przytyłem
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Wilma dla zachęty wysyłam Ci foto Roberta żebyś już nie mogła wytrzymać tych 10dni ale to było jak miałem 18 lat :gwizdanie: ... teraz troszkę przytyłem Hahahaha nooo Robercik postarałeś się :polew: :polew: teraz mi się podobasz jeszcze bardziej
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Hahahaha nooo Robercik postarałeś się :polew: :polew: teraz mi się podobasz jeszcze bardziej
andy_sky Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 a ile on za diagnozę sobie śpiewa nie wiem , ale na pewno będziesz miał dużo taniej niż u "konkurencji" (zależy też co będzie robił) ... i polecam bo jest naprawdę kumaty dobra daj jego namiar
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Hahahaha nooo Robercik postarałeś się :polew: :polew: teraz mi się podobasz jeszcze bardziej
ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 a ile on za diagnozę sobie śpiewa nie wiem , ale na pewno będziesz miał dużo taniej niż u "konkurencji" (zależy też co będzie robił) ... i polecam bo jest naprawdę kumaty dobra daj jego namiar PW [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 18:56_________________________________________________ Hahahaha nooo Robercik postarałeś się :polew: :polew: teraz mi się podobasz jeszcze bardziej
andy_sky Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Robert odnośnie kabla byłbym dźwięczny tylko napisz kiedy i lecę do Cię, Decks88 blaszki z nazwiskami robi facet który robi te miniaturowe auspufy na tych kostkach granitowych, to nie moja broszka, a o pracę się nie boję to do Wilmy a ten facet to tez w twojej firmie robi? nie ja mam tylko wyrób granitowy on zajmuje się galanterią nagrobną i odlewami
Rekomendowane odpowiedzi