Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ale nie mówiłeś że na 100% Mówiłem, po za tym moja Daliście pupy...
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ale nie mówiłeś że na 100% Mówiłem, po za tym moja To zostało nas sześciu z Rybnika (oczywiście + os. tow.)
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 się zrobię fioletowy w BT jak mnie Mirek dopadnie :> :> :> :> :> :> o ,już się cieszy na samą myśl
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Daliście pupy... Nooo... ... a Wilma gadałaś że może też byś jechała , więc jak :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 To zostało nas sześciu z Rybnika (oczywiście + os. tow.) żebyście się całkiem nie wykruszyli :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 20:40_________________________________________________zbierać dutki i nie szukać wymówek :!:
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 żebyście się całkiem nie wykruszyli :gwizdanie: Artur Ciebie też w tym liczyłem
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 się zrobię fioletowy w BT jak mnie Mirek dopadnie :> :> :> :> :> :> o ,już się cieszy na samą myśl Szykuj opatrunki Daliście pupy... Nooo... ... a Wilma gadałaś że może też byś jechała , więc jak :gwizdanie: Pomyślimy zobaczymy... poza tym ja Ci już mówiłam... że pewnie mnie nie polubisz... :gwizdanie: To zostało nas sześciu z Rybnika (oczywiście + os. tow.) żebyście się całkiem nie wykruszyli :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 20:40_________________________________________________zbierać dutki i nie szukać wymówek :!: Jak ja się zdecyduję na przybycie, to reszta ucieknie
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 żebyście się całkiem nie wykruszyli :gwizdanie: Artur Ciebie też w tym liczyłem Ja z Kasią jadę bankowo,nie wiem co by musiało się wydarzyć żebym zrezygnował :?:
blant88 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wiesiek jak to nie jedziesz przecież jesteś zapisany 67. 138,139 wiesiek3d + Barbara 200zł 540zł PS:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 żebyście się całkiem nie wykruszyli :gwizdanie: Artur Ciebie też w tym liczyłem Ja z Kasią jadę bankowo,nie wiem co by musiało się wydarzyć żebym zrezygnował :?: No jak co... ja powiem, że będę, to od razu uciekniesz Ale to się nad tym zastanowię jeszcze, bo na spocie Robert mi pewnie powie "won kobieto!" PS:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No co mam poradzić Żonę do bagażnika i dawaj
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 żebyście się całkiem nie wykruszyli :gwizdanie: Artur Ciebie też w tym liczyłem Ja z Kasią jadę bankowo,nie wiem co by musiało się wydarzyć żebym zrezygnował :?: No jak co... ja powiem, że będę, to od razu uciekniesz Ale to się nad tym zastanowię jeszcze, bo na spocie Robert mi pewnie powie "won kobieto!" PS: Było już dzisiaj o tym -też jestem ze śląska :gwizdanie:.
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wiesiek jak to nie jedziesz przecież jesteś zapisany 67. 138,139 wiesiek3d + Barbara 200zł 540zł PS: No i co z tego
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 żebyście się całkiem nie wykruszyli :gwizdanie: Artur Ciebie też w tym liczyłem Ja z Kasią jadę bankowo,nie wiem co by musiało się wydarzyć żebym zrezygnował :?: No jak co... ja powiem, że będę, to od razu uciekniesz Ale to się nad tym zastanowię jeszcze, bo na spocie Robert mi pewnie powie "won kobieto!" PS: Było już dzisiaj o tym -też jestem ze śląska :gwizdanie:. To nie zmienia faktu... że choćby w tym jedynym przypadku wymiękniesz
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja z Kasią jadę bankowo,nie wiem co by musiało się wydarzyć żebym zrezygnował :?: Ja też na pewno jadę z Marzeną , Daniel z Aurelią , Andrzej z Moniką , Artur z Kasią , Tomek z Magdą , Tomek z Kasią ... Wiesiek z Basią nie jadą także niech ktoś jeszcze spróbuje zrezygnować
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja z Kasią jadę bankowo,nie wiem co by musiało się wydarzyć żebym zrezygnował :?: Ja też na pewno jadę z Marzeną , Daniel z Aurelią , Andrzej z Moniką , Artur z Kasią , Tomek z Magdą , Tomek z Kasią ... Wiesiek z Basią nie jadą także niech ktoś jeszcze spróbuje zrezygnować Jest tu jeszcze jakiś Artur z Kasią :?:
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Jeszcze pomyślę o tym wyjeździe, ale będzie ciężko.
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Jest tu jeszcze jakiś Artur z Kasią :?: No mówiłem Ci że Was liczę do ekipy z Rybnika , przecież jesteś swój chłop [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 21:00_________________________________________________ Jeszcze pomyślę o tym wyjeździe, ale będzie ciężko. Wiesiek postaraj się chłopie
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wiesiek, wierzymy, że się postarasz, ale to nie oznacza, że reszta ma tak milczeć i Ty także...
Rekomendowane odpowiedzi