ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wiesiek, wierzymy, że się postarasz, ale to nie oznacza, że reszta ma tak milczeć i Ty także... uciekli wszyscy no
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wiesiek, wierzymy, że się postarasz, ale to nie oznacza, że reszta ma tak milczeć i Ty także... uciekli wszyscy no Chyba jednak oni też się mnie boją :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Chyba jednak oni też się mnie boją :gwizdanie: Za dużo wiesz a my za mało :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 dziewczyno co Ty masz z tym baniem się Ciebie? [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 21:16_________________________________________________Tacy strachliwi nie jesteśmy- już pisałem :!:
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 dziewczyno co Ty masz z tym baniem się Ciebie? może rzeczywiście mamy się bać
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 dziewczyno co Ty masz z tym baniem się Ciebie? [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 21:16_________________________________________________Tacy strachliwi nie jesteśmy- już pisałem :!: To nie uciekajcie tyle :gwizdanie: dziewczyno co Ty masz z tym baniem się Ciebie? może rzeczywiście mamy się bać No wiesz o ile pamiętam, to komuś się należy :bicz3: :bicz3: :bicz3: e tam-to tylko babka Tylko?! Tobie się jednak należy :bicz3: ale z przodu!
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No mówiłem Ci że Was liczę do ekipy z Rybnika , przecież jesteś swój chłop normalnie urosłem
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No mówiłem Ci że Was liczę do ekipy z Rybnika , przecież jesteś swój chłop normalnie urosłem wiesz ile to kosztuje , nie :tongue4:
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 To nie uciekajcie tyle :gwizdanie: czytam kilka rzeczy jednocześnie,http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178458.new#new i np.demotywatory [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 21:23_________________________________________________ No mówiłem Ci że Was liczę do ekipy z Rybnika , przecież jesteś swój chłop normalnie urosłem wiesz ile to kosztuje , nie :tongue4: [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 21:25_________________________________________________
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No mówiłem Ci że Was liczę do ekipy z Rybnika , przecież jesteś swój chłop normalnie urosłem wiesz ile to kosztuje , nie :tongue4: Brzmi jak krupniczek :gwizdanie: Artur... uważaj, bo w piórka obrośniesz To nie uciekajcie tyle :gwizdanie: czytam kilka rzeczy jednocześnie,http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178458.new#new i np.demotywatory Kobiety robią wiele rzeczy jednocześnie... i jakoś sobie radzą... więc Ty jako "AŻ" facet tym bardziej powinieneś... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A w temacie BT, to fajnie gadają
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 tak myślałem,trochę popisał w babką z łorsoł i już nic bezinteresownie :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 na chwilkę spadam [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 21:27_________________________________________________ tak myślałem,trochę popisał w babką z łorsoł i już nic bezinteresownie :polew: :polew: z łosroł jak co
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 tak myślałem,trochę popisał w babką z łorsoł i już nic bezinteresownie :polew: :polew: A czy ja tu coś robię interesownie?! Ze mnie na bank takiego niedobrego przykładu nie bierze :gwizdanie: na chwilkę spadam [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 21:27_________________________________________________ tak myślałem,trochę popisał w babką z łorsoł i już nic bezinteresownie :polew: :polew: z łosroł jak co A ten "łosraniec" to wiesz ile to kosztuje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Artur... uważaj, bo w piórka obrośniesz uważam ,spokojna Twoja poczochrana
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Czysty Krupnik a nie kolorowy :!: Zeżarłem pół stada matiasów, mniam
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 tak myślałem,trochę popisał w babką z łorsoł i już nic bezinteresownie :polew: :polew: A czy ja tu coś robię interesownie?! Ze mnie na bank takiego niedobrego przykładu nie bierze :gwizdanie: luzik,tylko spokój Cię może uratować ,żartowałem
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Czysty Krupnik a nie kolorowy :!: Zeżarłem pół stada matiasów, mniam Chyba ławicę a nie stado :gwizdanie: tak myślałem,trochę popisał w babką z łorsoł i już nic bezinteresownie :polew: :polew: A czy ja tu coś robię interesownie?! Ze mnie na bank takiego niedobrego przykładu nie bierze :gwizdanie: luzik,tylko spokój Cię może uratować ,żartowałem Teraz to żartowałem... dobra dobra :polew:
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 of korz ,wybacz gafę [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 21:31_________________________________________________dobra ,spadam do domu ,mam dość roboty na dziś
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 of korz ,wybacz gafę [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 21:31_________________________________________________dobra ,spadam do domu ,mam dość roboty na dziś Pracy czy myśli o stawianiu? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi