ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 smacznego chudzino dziękuję grubasie ida jeszcze na chwila na dwór i potem sie Ci przyjrza
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 smacznego chudzino dziękuję grubasie ida jeszcze na chwila na dwór i potem sie Ci przyjrza a patrzałki mosz czyste
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 jak dobrze, ze dzisiaj w robocie malo jest do zrobienia bo mi sie tak niechce.......
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 jak dobrze, ze dzisiaj w robocie malo jest do zrobienia bo mi sie tak niechce....... narób się
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 jak dobrze, ze dzisiaj w robocie malo jest do zrobienia bo mi sie tak niechce....... narób się jebaj sie jak dobrze ze przed robota włożyłem do lodówki 0,5 :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 jak dobrze, ze dzisiaj w robocie malo jest do zrobienia bo mi sie tak niechce....... narób się jebaj sie jak dobrze ze przed robota włożyłem do lodówki 0,5 :gwizdanie: jak tak sam z sobą
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 nie. z żoną, siostrą, szwagrem i ojcem.
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 nie. z żoną, siostrą, szwagrem i ojcem. Ty niezły perwer jesteś i tak ze wszystkimi na raz,toż to kazirodztwo
badboy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 nie. z żoną, siostrą, szwagrem i ojcem. Ty niezły perwer jesteś i tak ze wszystkimi na raz,toż to kazirodztwo w 4 to te 0,5 nie przyniesie zamierzonych efektów no chyba że każdy z rodzinki postawi po 0,5 to zmienia postać rzeczy
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 nie. z żoną, siostrą, szwagrem i ojcem. Ty niezły perwer jesteś i tak ze wszystkimi na raz,toż to kazirodztwo w 4 to te 0,5 nie przyniesie zamierzonych efektów no chyba że każdy z rodzinki postawi po 0,5 to zmienia postać rzeczy a może oni te o,5 w zad od tej grubszej strony,zmrożone może ból w ten sposób łagodzą
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ponownie Mam na myśli wyłącznie focha w sensie obrazy! Nie chcę wiedzieć nawet co Wam po głowie chodzi To jakieś skryte fantazje chyba? :gwizdanie: Smacznego Robert
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ponownie Mam na myśli wyłącznie focha w sensie obrazy! Nie chcę wiedzieć nawet co Wam po głowie chodzi To jakieś skryte fantazje chyba? :gwizdanie: Smacznego Robert on już dawno pojadł, musztarda po obiedzie :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 16:16_________________________________________________ostatnio mój szwagier mówi do żony: stara strzelisz FOCH-a , ona: nie bo mnie głowa boli,on: ale buzia to cię chyba nie boli
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 No to jak już jest po obiedzie, to pora na deserek Hahahaha same zboczuchy
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 No to jak już jest po obiedzie, to pora na deserek Hahahaha same zboczuchy Arek będzie miał fajny deserek , tylko niech sobie lewatywkę zapodają bo będzie czekoladowy
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Hammer to Ty byłeś wczoraj przed Żorami ok.16 z minutami? o 16ej z minutami to ja coś na wysokości Sosnowca byłem
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 No to jak już jest po obiedzie, to pora na deserek Hahahaha same zboczuchy Arek będzie miał fajny deserek , tylko niech sobie lewatywkę zapodają bo będzie czekoladowy O boże :sick3:
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Hammer to Ty byłeś wczoraj przed Żorami ok.16 z minutami? o 16ej z minutami to ja coś na wysokości Sosnowca byłem widziałem podobną do Twojej z naklejką A4 klubu myślałem że to Ty
Rekomendowane odpowiedzi