ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 dam Ci moje i też mi pokarzesz Twoim się nie da Artur , Ty masz Diesla to tylko można zrobić na Pb
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 okey kupię sobie RS4 B7 i mi pokażesz jak nim spalić 8 litrów dam Ci moje i też mi pokarzesz Dobrze Wilmo ja pragnę zasiąsc za sterami Twojej Audicy-moja jest za słaba i za wolna Poczekajcie spokojnie do spota... Ja nie wiem skąd tak tu buzuje na ten temat
cabriofan Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 :> :> :> powitać [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 00:52_________________________________________________ Wilmo ja pragnę zasiąsc za sterami Twojej Audicy-moja jest za słaba i za wolna do tego więcej pali :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Wilmo ja pragnę zasiąsc za sterami Twojej Audicy-moja jest za słaba i za wolna Pjoter czyś Ty zgupł , chcesz się zabić , wjysz co to je 450 kuniufff :kox:
badboy Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Wilmo ja pragnę zasiąsc za sterami Twojej Audicy-moja jest za słaba i za wolna Pjoter czyś Ty zgupł , chcesz się zabić , wjysz co to je 450 kuniufff :kox: muszą być leniwe jak cyp jak piją yno 10,4 /100 :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 00:55_________________________________________________polejymy im krupnioka to pójdą jak z kopyta strzelił
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 muszą być leniwe jak cyp jak piją yno 10,4 /100 :polew: :polew: Są po prostu ekologiczne [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 00:56_________________________________________________ polejymy im krupnioka to pójdą jak z kopyta strzelił :polew:
cabriofan Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 okey kupię sobie RS4 B7 i mi pokażesz jak nim spalić 8 litrów dam Ci moje i też mi pokarzesz Dobrze Wilmo ja pragnę zasiąsc za sterami Twojej Audicy-moja jest za słaba i za wolna Poczekajcie spokojnie do spota... Ja nie wiem skąd tak tu buzuje na ten temat ale ja poważnie piszę -w przyszłosci też chcę taki silnik-tylko w a4
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Twoim się nie da Artur , Ty masz Diesla to tylko można zrobić na Pb ;( :smutas: ostatni klekot kupiony przeze mnie :gwizdanie:
badboy Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178458.msg2100438#new ucichli ... chyba za głupio tam prawia :decayed:
badboy Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 okey kupię sobie RS4 B7 i mi pokażesz jak nim spalić 8 litrów dam Ci moje i też mi pokarzesz Dobrze Wilmo ja pragnę zasiąsc za sterami Twojej Audicy-moja jest za słaba i za wolna Poczekajcie spokojnie do spota... Ja nie wiem skąd tak tu buzuje na ten temat ale ja poważnie piszę -w przyszłosci też chcę taki silnik-tylko w a4 dajesz, nawet NOSb się zawstydzi
cabriofan Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Wilmo ja pragnę zasiąsc za sterami Twojej Audicy-moja jest za słaba i za wolna Pjoter czyś Ty zgupł , chcesz się zabić , wjysz co to je 450 kuniufff :kox: Robercik na serio moja je za słabo i wolno....-w mojej krwi płynie adrenalina :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Wilmo ja pragnę zasiąsc za sterami Twojej Audicy-moja jest za słaba i za wolna Pjoter czyś Ty zgupł , chcesz się zabić , wjysz co to je 450 kuniufff :kox: muszą być leniwe jak cyp jak piją yno 10,4 /100 :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 00:55_________________________________________________polejymy im krupnioka to pójdą jak z kopyta strzelił No wreszcie wiesz jak masz myśleć! Wilma na II :gwizdanie: Już? O kurczę :>
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178458.msg2100438#new ucichli ... chyba za głupio tam prawia :decayed: Ale Jarko "poprawkę" Ci zrobił (w poście)
badboy Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Audi A4 5.2 V10 Lambo edition wskazane: lanie ruskiej Pb bo nie udupisz
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 polejymy im krupnioka to pójdą jak z kopyta strzelił i zaś zejdą ze spalaniem
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ...-w mojej krwi płynie adrenalina :gwizdanie: abo alkohol :gwizdanie: :tongue4: :kox:
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178458.msg2100438#new ucichli ... chyba za głupio tam prawia :decayed: Ale Jarko "poprawkę" Ci zrobił (w poście) ciekawe co i po co :gwizdanie:?
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Twoim się nie da Artur , Ty masz Diesla to tylko można zrobić na Pb ;( :smutas: ostatni klekot kupiony przeze mnie :gwizdanie: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Wilmo ja pragnę zasiąsc za sterami Twojej Audicy-moja jest za słaba i za wolna Pjoter czyś Ty zgupł , chcesz się zabić , wjysz co to je 450 kuniufff :kox: Robercik na serio moja je za słabo i wolno....-w mojej krwi płynie adrenalina :gwizdanie: Byle ni głupota w tej kwestii... Ja tam z trupami mieć do czynienia nie chcę... z takich powodów zwłaszcza... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178458.msg2100438#new ucichli ... chyba za głupio tam prawia :decayed: Ale Jarko "poprawkę" Ci zrobił (w poście) Ja Tobie też zrobiłam poprawkę w poście, ale ją olaleś... a to już było parę postów temu...
Rekomendowane odpowiedzi