badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ale BMW są takie, że połowie Warszawiaków imponują, a Wam na bank to nie pasuje :gwizdanie: Mało co bym kupił BMW-jednak cena i eksploatacja ,no i oczywiscie stan tech.przemówiło za Audi-i tak myslę ,że zostanie jeśli chodzi o 3l diesla, nie ma jakieś znaczącej różnicy w eksploatacji [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 01:34_________________________________________________ Dobra ja lecę Narta wszystkim Ale BMW są takie, że połowie Warszawiaków imponują, a Wam na bank to nie pasuje :gwizdanie: skąd wiesz :?: Co do Waszej opinii - tak myślę. Co do nas - to po prostu wiem. No i Audi... to jednak Audi nie kapuję czemu nam niby nie ma pasować BMW ? i co ma do tego Warszawa ?????????????????????????????????????? Ja nie mówię o dieslu...... tylko o tym co się trafiło-a diesla nie szukałem tylko benzyny... co by nie kupić - w dobrym stanie Audi czy BMW będzie się zadowolonym... oczywiście dochodza indywidualne gusta. lecz 3l w dieslu w Audi wchodzi jeśli chodzi o mnie w grę jedynie 3TDI w b7 w sedanie, nie dość że to rodzynek, bardzo drogi to jeszcze nie widzę sensu przesiadania się z B6 do B7... pomimo że motorownia nie do porównania. po 330d na pewno zastanowiłbym się nad A5-ką co tam można sobie pomarzyć [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 01:44_________________________________________________ a moim faktycznym i skromnym autem marzeń z dzieciństwa było zawsze to: http://otomoto.pl/bmw-m3-europa-harman-kardon-navi-C15146772.html Slicznotka do roboty by stykło ale do zabawy poczytaj na temat napędu i prowadzenia tego autka ... klasyka
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dobra ja lecę Narta wszystkim ,raz jeszcze dzięki za dziś Arturoo[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 01:46_________________________________________________ Dobra ja lecę Narta wszystkim ,raz jeszcze dzięki za dziś trzymta się roberto arrturroo
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 chyba też leca bo tu cisza i spokój nastała :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 poczytaj na temat napędu i prowadzenia tego autka ... klasyka jeździłem 3 litrówką w bmw ,zimą napęd robi z Ciebie ofiarę ,elektronika nie nadąża za warunkami na drodze -moje zdanie -zrobiłem ze 300 km tym autkiem jednego dnia za kierownicą,nigdy się tak nie spociłem jak mną wywijało,nawet jak z H4mm3R'em jechaliśmy z Jastrzębia do Wodzisławia i na lodzie postawiło mnie w moim audiku prostopadle do ciężarówki ,którą wyprzedzałem to nie było mi tak ciepło jak w bmw na pustej drodze- i nie chodzi tu o frajdę tylko o brak kontroli w pewnych sytuacjach
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 chyba też leca bo tu cisza i spokój nastała :gwizdanie: ja sie jeszcze nie wybieram nyny
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jeździłem też 2 litrowym dieslem bmw 150 km ,latem frajda z jazdy nie do opisania,zawieszenie niesamowite
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 poczytaj na temat napędu i prowadzenia tego autka ... klasyka jeździłem 3 litrówką w bmw ,zimą napęd robi z Ciebie ofiarę ,elektronika nie nadąża za warunkami na drodze -moje zdanie -zrobiłem ze 300 km tym autkiem jednego dnia za kierownicą,nigdy się tak nie spociłem jak mną wywijało,nawet jak z H4mm3R'em jechaliśmy z Jastrzębia do Wodzisławia i na lodzie postawiło mnie w moim audiku prostopadle do ciężarówki ,którą wyprzedzałem to nie było mi tak ciepło jak w bmw na pustej drodze- i nie chodzi tu o frajdę tylko o brak kontroli w pewnych sytuacjach na pewno trzeba być czujnym mając tylni napęd z duża mocą do tego diesla... ale moim zdaniem marki takie jak BMW czy Mercedes nie robiłyby w standardzie aut z napędem na tylną oś gdyby nie dało się tym jeździć...
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 poczytaj na temat napędu i prowadzenia tego autka ... klasyka jeździłem 3 litrówką w bmw ,zimą napęd robi z Ciebie ofiarę ,elektronika nie nadąża za warunkami na drodze -moje zdanie -zrobiłem ze 300 km tym autkiem jednego dnia za kierownicą,nigdy się tak nie spociłem jak mną wywijało,nawet jak z H4mm3R'em jechaliśmy z Jastrzębia do Wodzisławia i na lodzie postawiło mnie w moim audiku prostopadle do ciężarówki ,którą wyprzedzałem to nie było mi tak ciepło jak w bmw na pustej drodze- i nie chodzi tu o frajdę tylko o brak kontroli w pewnych sytuacjach cóż moc +napęd na tył robi swoje :>
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jeździłem też 2 litrowym dieslem bmw 150 km ,latem frajda z jazdy nie do opisania,zawieszenie niesamowite prowadzenie - coś pięknego
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 piszę tylko o tym co przeżyłem siedząc za kółkiem,
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 zupełnie inne zachowanie niż FWD [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 01:57_________________________________________________ piszę tylko o tym co przeżyłem siedząc za kółkiem, i takie opinie sa najbardziej wiarygodne
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ale moim zdaniem marki takie jak BMW czy Mercedes nie robiłyby w standardzie aut z napędem na tylną oś gdyby nie dało się tym jeździć... może odczucia mam inne bo trochę Q pojeździłem już
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jeździłem też 2 litrowym dieslem bmw 150 km ,latem frajda z jazdy nie do opisania,zawieszenie niesamowite [/quote Jechałem Bmką 2,7 w tds-ie z Rybca do Wrocławia-Trójka bmw i niestety nie pokazała wiecej niż 210 a turbodziura niesamowita...]
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 [author=cabriofan link=topic=140687.msg2100664#msg2100664 date=1294621138] jeździłem też 2 litrowym dieslem bmw 150 km ,latem frajda z jazdy nie do opisania,zawieszenie niesamowite Jechałem Bmką 2,7 w tds-ie z Rybca do Wrocławia-Trójka bmw i niestety nie pokazała wiecej niż 210 a turbodziura niesamowita... 2,5 tds jak coś 2,7 nie było. tds to przepaść w porównaniu z common railami 1 i 2 generacji, nie ma nawet co porównywać. mam 2 kuzynki które jeżdżą przez zimę autami z napędem na tylną oś, Mercedes E220cdi kombi i BMW 330d e46 też kombi i jakoś dawają radę, bez dzwonów póki co a wątpię żeby były lepszymi kierowcami od Ciebie arrturrroo
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 okey okey ale nie jest to niemożliwe, a przez zimę w ekstremalnych warunkach przynajmniej na FWD więcej niż 70nie pojedziesz
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jeździłem też 2 litrowym dieslem bmw 150 km ,latem frajda z jazdy nie do opisania,zawieszenie niesamowite Jechałem Bmką 2,7 w tds-ie z Rybca do Wrocławia-Trójka bmw i niestety nie pokazała wiecej niż 210 a turbodziura niesamowita...] 2,5 tds jak coś 2,7 nie było. tds to przepaść w porównaniu z common railami 1 i 2 generacji, nie ma nawet co porównywać. mam 2 kuzynki które jeżdżą przez zimę autami z napędem na tylną oś, Mercedes E220cdi kombi i BMW 330d e46 też kombi i jakoś dawają radę, bez dzwonów póki co a wątpię żeby były lepszymi kierowcami od Ciebie arrturrroo Jak nie było jak taką jezdziłem!!!! Trójka w sedanie -silnik miał wpakowany z piątki[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 02:04_________________________________________________2,7 tds 143 ps
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 [author=cabriofan link=topic=140687.msg2100664#msg2100664 date=1294621138] jeździłem też 2 litrowym dieslem bmw 150 km ,latem frajda z jazdy nie do opisania,zawieszenie niesamowite Jechałem Bmką 2,7 w tds-ie z Rybca do Wrocławia-Trójka bmw i niestety nie pokazała wiecej niż 210 a turbodziura niesamowita... 2,5 tds jak coś 2,7 nie było. tds to przepaść w porównaniu z common railami 1 i 2 generacji, nie ma nawet co porównywać. mam 2 kuzynki które jeżdżą przez zimę autami z napędem na tylną oś, Mercedes E220cdi kombi i BMW 330d e46 też kombi i jakoś dawają radę, bez dzwonów póki co a wątpię żeby były lepszymi kierowcami od Ciebie arrturrroo jeździć ,a przemieszczać się to mała różnica
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 naucz się w końcu cytowac cabriofan
Rekomendowane odpowiedzi