blant88 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Arek czy to czasem nie Ty jechales dzis rudzka? Arka nie idzie pomylić z inną
seves Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Już jest. Stoi na dworze idę ją pogłaskać. no nareszcie hmm Chlopaki a co myslicie zeby dzis lub jutro zrobic spota na placu u Wieska? :gwizdanie: :polew:
blant88 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Już jest. Stoi na dworze idę ją pogłaskać. no nareszcie hmm Chlopaki a co myslicie zeby dzis lub jutro zrobic spota na placu u Wieska? :gwizdanie: :polew: Dobry pomysł :>
ROBERT Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Dobry hmm Chlopaki a co myslicie zeby dzis lub jutro zrobic spota na placu u Wieska? :gwizdanie: Ale przyjeżdżamy autobusem bo Wiesiek stawia :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Koledzy ze spota na placu chyba nici bo mam nockę, ale na następnym wspólnym czemu nie, a co mi tam :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Koledzy ze spota na placu chyba nici bo mam nockę, ale na następnym wspólnym czemu nie, a co mi tam :gwizdanie: Ostatnio nasze stare piły to teraz czas na nas :drunk:
Matek Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 no i gitarka, danke za ostatniego spota no i wiesiek3d za wykasowanie airbaga
wiesiek3d Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Ostatnio nasze stare piły to teraz czas na nas naughty drunk drunk drunk kox Noooo Jadę się polansować po wsi.
A-rek Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 Już jest. Stoi na dworze idę ją pogłaskać. no to ladnie Arek czy to czasem nie Ty jechales dzis rudzka? Arka nie idzie pomylić z inną no wlasnie Rudzka nie jechalem ale przecinalem ja przed 7:00 rano :>
romus111 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Wiesiek to gdzie sie na tego spota trza stawić?;P też mom nocki... :/
decks88 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 testowal ktos z was zarowki osram night breaker?
wiesiek3d Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 No i po lansie, żona Arka widziała ją przez szybę na stacji jak tankowałem niunię. <<<<< ----OPIS
andy_sky Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 a propos Arka auto nie jest jedyne w Rybolu koło mnie sąsiad ma podobną tylko srebrne fele zapodał [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 20:34_________________________________________________widzę Wiesiek że i profil zmieniłeś jeszcze raz gratuluję mam nadzieję udanego zakupu
wiesiek3d Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Arek jaki olej lejesz do swojej niuni.
ROBERT Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Dla [AFN-a] polecam MOTUL'a serii 8100 z normą 505.00 od TOM77 , wszystkie filtry ( i różnego rodzaju inne części ) też możesz od niego kupić ma fajne ceny , polecam KNECHT'a >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=30793.0
badboy Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 a więc teraz już mogę oficjalnie pogratulować nowego traktorka i możesz się też ustosunkować co do opijania teraz
wiesiek3d Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 a więc teraz już mogę oficjalnie pogratulować nowego traktorka i możesz się też ustosunkować co do opijania teraz Po pierwsze dzięki a po drugie nie rozpijam młodzieży żart myślę że jak będę na spocie to coś się chlapnie Idę spać narka
seves Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Wiesiek bedziesz zamawial filtry i olej? chetnie bym sie podpial pod zamowienie bo filtr paliwa bym potrzebowal
wiesiek3d Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Wiesiek bedziesz zamawial filtry i olej? chetnie bym sie podpial pod zamowienie bo filtr paliwa bym potrzebowal :wink4 z rańca Tak, muszę kupić olej i filtry tylko nie wiem czy od tego gościa z forum czy normalnie w sklepie.
seves Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Wiesiek bedziesz zamawial filtry i olej? chetnie bym sie podpial pod zamowienie bo filtr paliwa bym potrzebowal :wink4 z rańca Tak, muszę kupić olej i filtry tylko nie wiem czy od tego gościa z forum czy normalnie w sklepie. ja bralem z allegro ale poza allegro z gdanska z jakies hurtowni motula wzialem 10litrow od razu i filtry oleju i paliwa no i paliwa kazalem gosciowi sprawdzic czy ma po 2wejscia i wyjscia bo wiem ze z tym problem jest (bo intercars to tez pomylili) a gosc poszedl sprawdzil ze sluchawka przy uchu nawet i mowi do mnie "tak ma po 2" i co? przyszedl 2 i 1 ech tacy ludzie.. ja oczywiscie zawiozlem do mechanika wszystko i wyjeb paragon a oni zwrot tylko z paragonem heh
Rekomendowane odpowiedzi