wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 ogladam forum na ps3 i ciezko sie pisze[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 18:49_________________________________________________spadam narka moze cos pozniej
A-rek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 ogladam forum na ps3 i ciezko sie pisze ty kupuj jakies fajne gierki (Colin McRae, Richard Burns) na PS'a, a ja wpadam z flaszeczka
decks88 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 ogladam forum na ps3 i ciezko sie pisze ty kupuj jakies fajne gierki (Colin McRae, Richard Burns) na PS'a, a ja wpadam z flaszeczka ps2 czy ps3?[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 19:07_________________________________________________ z wieczora wogole
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 z wieczorka ogladam forum na ps3 i ciezko sie pisze ty kupuj jakies fajne gierki (Colin McRae, Richard Burns) na PS'a, a ja wpadam z flaszeczka Ja z butelczyną też chętnie wpadłbym :gwizdanie: ,więc można na jakiś np.piątek się ugadać :gwizdanie: . [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 19:33_________________________________________________ fajne autko na nasze pozimowe drogi http://moto.allegro.pl/big-foot-monster-truck-custom-f250-i1400169365.html i na dechę spokojnie można w zasypane górki jechać [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 19:35_________________________________________________co do tego filmiku co H4mm3R wstawił ,ciekaw jestem jak napęd B5-tki by się sprawdził na takim najeździe
A-rek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 ogladam forum na ps3 i ciezko sie pisze ty kupuj jakies fajne gierki (Colin McRae, Richard Burns) na PS'a, a ja wpadam z flaszeczka ps2 czy ps3?[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 19:07_________________________________________________ z wieczora wogole a zobacz co Wiesiek napisał Ja z butelczyną też chętnie wpadłbym ,więc można na jakiś np.piątek się ugadać ja bym chetnie zaprosil ale nie mam PS'a, a nawet dobrego telewizora
decks88 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 ogladam forum na ps3 i ciezko sie pisze ty kupuj jakies fajne gierki (Colin McRae, Richard Burns) na PS'a, a ja wpadam z flaszeczka ps2 czy ps3?[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 19:07_________________________________________________ z wieczora wogole a zobacz co Wiesiek napisał Ja z butelczyną też chętnie wpadłbym ,więc można na jakiś np.piątek się ugadać ja bym chetnie zaprosil ale nie mam PS'a, a nawet dobrego telewizora Wiesiek jakie gry masz?
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 też nie mam ps'a ale telewizornia w miarę ,więc jakiś podkład do spotkania jest :>
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 ogladam forum na ps3 i ciezko sie pisze ty kupuj jakies fajne gierki (Colin McRae, Richard Burns) na PS'a, a ja wpadam z flaszeczka do flaszeczki najlepsza FIFA jest
skrab Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 ja bym chetnie zaprosil ale nie mam PS'a, a nawet dobrego telewizora :embarrassed Niema co się przejmować głowa do góry jak byśmy się z klubowiczami sciepneli to byśmy ci jakąś plazmę strzelili ja się piszę a co reszta na to? :oklaski:
H4mm3R Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 http://allegro.pl/lewy-pas-to-nie-kolko-rozancowe-i1408728785.html
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Po robocie też nie mam ps'a ale telewizornia w miarę ,więc jakiś podkład do spotkania jest :> Wiesiek telewizornie też ma "dobrą" [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:16_________________________________________________ a moim zdaniem to żadna podpucha ani ściema... BMW wykorzystało słabość napędu quattro, a zaletę swojego xdrive'a którą jest to iż ten system może sterować każdym kołem z osobna, (quattro już nie) co tu przy tym rozdzieleniu powierzchni pośligowej miało znaczenie ojejujeju to po co kupiłeś A4 , czemu nie BMW jak cały czas chwalisz te auta a na Audi narzekasz
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Po robocie też nie mam ps'a ale telewizornia w miarę ,więc jakiś podkład do spotkania jest :> Wiesiek telewizornie też ma "dobrą" [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:16_________________________________________________ a moim zdaniem to żadna podpucha ani ściema... BMW wykorzystało słabość napędu quattro, a zaletę swojego xdrive'a którą jest to iż ten system może sterować każdym kołem z osobna, (quattro już nie) co tu przy tym rozdzieleniu powierzchni pośligowej miało znaczenie ojejujeju to po co kupiłeś A4 , czemu nie BMW jak cały czas chwalisz te auta a na Audi narzekasz na nic nie narzekam, jestem po prostu obiektywny, nie bądź robert taki jak pan Jarosław K.- albo jesteście ze mną albo jesteś wróg, wypier#$$
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=175045.0 poczytajcie o co tutaj chodzi a później blablabla [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:22_________________________________________________ ... nie bądź robert taki jak pan Jarosław K.- albo jesteście ze mną albo jesteś wróg, wypier#$$
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=175045.0 poczytajcie o co tutaj chodzi a później blablabla [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:22_________________________________________________ ... nie bądź robert taki jak pan Jarosław K.- albo jesteście ze mną albo jesteś wróg, wypier#$$ robert poczytaj o mechanizmie Torsen BMW w tym filmiku po prostu wykorzystało jego wadę i tyle, a czy to fair? to już druga sprawa:)
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 robert poczytaj o mechanizmie Torsen BMW w tym filmiku po prostu wykorzystało jego wadę i tyle, a czy to fair? to już druga sprawa:) Teraz wiesz bo przeczytałeś to co było w tym linku
Rekomendowane odpowiedzi