Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogladam forum na ps3 i ciezko sie pisze[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 18:49_________________________________________________spadam narka moze cos pozniej :hi:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ogladam forum na ps3 i ciezko sie pisze

ty kupuj jakies fajne gierki (Colin McRae, Richard Burns) na PS'a, a ja wpadam z flaszeczka :naughty:

Opublikowano

ty kupuj jakies fajne gierki (Colin McRae, Richard Burns) na PS'a, a ja wpadam z flaszeczka :naughty:

ps2 czy ps3?[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 19:07_________________________________________________ :hi: z wieczora wogole :naughty:

Opublikowano

:hi: z wieczorka

Ja z butelczyną też chętnie wpadłbym :gwizdanie: ,więc można na jakiś np.piątek się ugadać :gwizdanie: :wink4:.

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 19:33_________________________________________________

i na dechę spokojnie można w zasypane górki jechać :naughty:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 19:35_________________________________________________co do tego filmiku co H4mm3R wstawił ,ciekaw jestem jak napęd B5-tki by się sprawdził na takim najeździe :mysli:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: siemanko :rolleyes:
Opublikowano

:siema:

ps2 czy ps3?[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 19:07_________________________________________________ :hi: z wieczora wogole :naughty:

a zobacz co Wiesiek napisał :decayed:

Ja z butelczyną też chętnie wpadłbym ,więc można na jakiś np.piątek się ugadać

ja bym chetnie zaprosil ale nie mam PS'a, a nawet dobrego telewizora :embarrassed:

Opublikowano

:siema:

a zobacz co Wiesiek napisał :decayed:

Ja z butelczyną też chętnie wpadłbym ,więc można na jakiś np.piątek się ugadać

ja bym chetnie zaprosil ale nie mam PS'a, a nawet dobrego telewizora :embarrassed:

Wiesiek jakie gry masz? :naughty:

Opublikowano

też nie mam ps'a ale telewizornia w miarę :wink4: ,więc jakiś podkład do spotkania jest :>

Opublikowano

do flaszeczki najlepsza FIFA jest :decayed::wink4:

Opublikowano

ja bym chetnie zaprosil ale nie mam PS'a, a nawet dobrego telewizora :embarrassed

Niema co się przejmować głowa do góry jak byśmy się z klubowiczami sciepneli to byśmy ci jakąś plazmę strzelili :naughty: ja się piszę a co reszta na to? :oklaski:

Opublikowano

Po robocie :hi:

też nie mam ps'a ale telewizornia w miarę :wink4: ,więc jakiś podkład do spotkania jest :>

Wiesiek telewizornie też ma "dobrą" :wink4:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:16_________________________________________________

a moim zdaniem to żadna podpucha ani ściema... BMW wykorzystało słabość napędu quattro, a zaletę swojego xdrive'a którą jest to iż ten system może sterować każdym kołem z osobna, (quattro już nie) co tu przy tym rozdzieleniu powierzchni pośligowej miało znaczenie :wink4:

ojejujeju to po co kupiłeś A4 , czemu nie BMW jak cały czas chwalisz te auta a na Audi narzekasz :mysli:

Opublikowano

Po robocie :hi:

Wiesiek telewizornie też ma "dobrą" :wink4:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:16_________________________________________________

a moim zdaniem to żadna podpucha ani ściema... BMW wykorzystało słabość napędu quattro, a zaletę swojego xdrive'a którą jest to iż ten system może sterować każdym kołem z osobna, (quattro już nie) co tu przy tym rozdzieleniu powierzchni pośligowej miało znaczenie :wink4:

ojejujeju to po co kupiłeś A4 , czemu nie BMW jak cały czas chwalisz te auta a na Audi narzekasz :mysli:

na nic nie narzekam, jestem po prostu obiektywny, nie bądź robert taki jak pan Jarosław K.- albo jesteście ze mną albo jesteś wróg, wypier#$$ :)

Opublikowano

:hi:Cześć ROBERTO :good:

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=175045.0 poczytajcie o co tutaj chodzi a później blablabla :cool1:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:22_________________________________________________

... nie bądź robert taki jak pan Jarosław K.- albo jesteście ze mną albo jesteś wróg, wypier#$$ :)

:polew:

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=175045.0 poczytajcie o co tutaj chodzi a później blablabla :cool1:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 21:22_________________________________________________

... nie bądź robert taki jak pan Jarosław K.- albo jesteście ze mną albo jesteś wróg, wypier#$$ :)

:polew:

robert poczytaj o mechanizmie Torsen :) BMW w tym filmiku po prostu wykorzystało jego wadę i tyle, a czy to fair? to już druga sprawa:)

Opublikowano

robert poczytaj o mechanizmie Torsen :) BMW w tym filmiku po prostu wykorzystało jego wadę i tyle, a czy to fair? to już druga sprawa:)

Teraz wiesz bo przeczytałeś to co było w tym linku :wink4: