A-rek Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Opublikowano 10 Marca 2011 panowie czy ktoś z was interesuje się elektroniką (TV, komputery, itd) :?: chce zakupić sobie jakiś telewizor/laptop, a nie wiem dokładnie na co patrzeć i co warto kupić.
H4mm3R Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 a ile chcesz wydać na dany sprzęt? z TV polecam Samsungi ceny adekwatne do wyposu a z lapków Asus, Samsung, HP, Sony Vaio (drogie ale ) odradzam Acery
m3rvin Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 do ilu $ i do czego ma sluzyc laptop co do TV samsung robi cena/jakosc TV LCD[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 18:41_________________________________________________no tak jak tomek napisal hp asus dell z lapkow
andy_sky Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 potwierdzam to co napisał Tomek tv tylko plazma szajsung, a podobno tylko Asus robi laptopy na swoich podzespołach reszta firm to chiński szajs
A-rek Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Opublikowano 10 Marca 2011 a więc tak, moje wymagania co do: -TV - max 40", myślałem nad LED (no chyba że odradzacie i nie warto więc LCD), cena ~2,5k. myślałem nad Samsung, Sony, Philips -laptop - wyłącznie do korzystania z internetu, nie gram na żadnych grach oprócz sapera. myślałem nad Lenovo, cena max 2k
wrzosu Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 panowie kto by się pisał w piątek na spota do Gliwic :?: moze sie wyrobie, bo nasz rybnicki znowu mi odpada. jade do swidnicy znow [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 20:37_________________________________________________tak w ogole: :hi:
ROBERT Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 po robocie Jutro wolne A ja polecam SONY , ale wypasione są b. drogie ( mój 40" kosztował w zeszłym roku grubo ponad 5k ) a jak nie SONY to SAMSUNG , bierz tylko i wyłącznie LCD ew. plazmę ( jak plazma to PANASONIC ) , nie wierz w żadne LEDy bo to ściema , dopiero za kilka lat pojawią się prawdziwe "LED'y" , są to telewizory w technice tzw. OLED , a teraz to co jest to ściema , mają tylko podświetlenie LED Lapka mam właśnie ACER i nie narzekam
cabriofan Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 A jak w tym wszystkim wypadają LG? Bo też nie są drogie [tv]
andy_sky Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 już nie wiem jaie opony kupić na lato,tyle się naczytałem, że powoli mi głowę ro***erdala, może doradzicie A jak w tym wszystkim wypadają LG? Bo też nie są drogie [tv] to już lepszy rubin
cabriofan Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Robercik spasuje to do mijego? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e20a2381c1d4b2a4.html Chodzi przynajmniej o zaczepy etka
ROBERT Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 A jak w tym wszystkim wypadają LG? Bo też nie są drogie [tv] LG to padaka jakich mało , teść ma i nie ma nawet co porównywać z np. obrazem między moim a jego [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 21:15_________________________________________________ Robercik spasuje to do mijego? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e20a2381c1d4b2a4.html Chodzi przynajmniej o zaczepy etka W ETCE nie widać zaczepów , te obrazki są tylko poglądowe i często nieadekwatne do rzeczywistości
H4mm3R Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Lapka mam właśnie ACER i nie narzekam Ale bez ładowarki nie działa
ROBERT Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 już nie wiem jaie opony kupić na lato,tyle się naczytałem, że powoli mi głowę ro***erdala, może doradzicie Michały ( drogie ale b. dobre ) [br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 21:17_________________________________________________ Ale bez ładowarki nie działa No bo baterię wykończyłem
Rekomendowane odpowiedzi