Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już nie wiem jaie opony kupić na lato,tyle się naczytałem, że powoli mi głowę ro***erdala, może doradzicie :mysli:

Michały ( drogie ale b. dobre ) :good:

no nie wiem nie lubię francuzów
  • Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A kogo lubisz ? Chińczyków ? :kox:

Opublikowano

Szanowny prezesie LCD to Samsung bo i tak produkuje 90% matryc (szwagier ostatnio kupił zajebistego), a laptop ten który posiadasz ,do netu nie trzeba nic więcej ja teraz mam od córy który chyba jest nawet gorszy od Twojego.

Jak masz pytania to zadzwoń.

Opublikowano

koreańców :polew:
Opublikowano

Kup se Hankok to będziesz w deszczu jeździł jak na lodzie przynajmniej się nie odzwyczaisz :naughty:

Opublikowano

dzięki :wink4:[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 21:23_________________________________________________

to LINGLONGI :polew:
Opublikowano

Kup se Hankok to będziesz w deszczu jeździł jak na lodzie przynajmniej się nie odzwyczaisz :naughty:

abo kumho :polew:[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 21:24_________________________________________________a tak na poważnie co myślicie o toyo
Opublikowano
nie wierz w żadne LEDy bo to ściema

:blink:

no to ja już sam nie wiem.....

Wiesiek chce drugi laptop żeby ze sobą do roboty wozić i mieć kontakt ze światem, a tego zostawię żonie, albo odwrotnie.

Opublikowano
a tak na poważnie co myślicie o toyo

dobre opony tak jak inne markowe. w zwykłym dupowozie nie odczujesz żadnej różnicy czy to będzie Dunlop, Michelin czy Toyo

Opublikowano

Wiesiek[/b] chce drugi laptop żeby ze sobą do roboty wozić i mieć kontakt ze światem, a tego zostawię żonie, albo odwrotnie.

To kupuj w promocji najtańszy, jak do netu wystarczy .

Z tym TV to tak jak pisałem ten szajsung szwagra full wypas.[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 21:30_________________________________________________

a tak na poważnie co myślicie o toyo

dobre opony tak jak inne markowe. w zwykłym dupowozie nie odczujesz żadnej różnicy czy to będzie Dunlop, Michelin czy Toyo

Odczujesz ,szczególnie w deszczu.

Kup se Fuldy mam już w 3 aucie i jest OK

Opublikowano

też je rozważam :cool1:[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 21:32_________________________________________________fajny film na tvn się zaczyna :good:
Opublikowano
nie wierz w żadne LEDy bo to ściema

:blink:

no to ja już sam nie wiem.....

Wiesiek chce drugi laptop żeby ze sobą do roboty wozić i mieć kontakt ze światem, a tego zostawię żonie, albo odwrotnie.

Samsung LCD i będziesz zadowolony :good:

A lapek to taki :wink4: 10h na baterii, leciutki :good:

http://www.redcoon.pl/index.php/cmd/shop/a/ProductDetail/pid/B282015/cid/8029/date/010311/refId/XqueuePL/ :good:

Opublikowano

[quote name=wiesiek3d

[/quote] Fuldy też ok. Stosunkowo tanie klasa średnia-Mam 2 szt na lato .od nowosci i nie narzekam tanio kupione :good:[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 21:42_________________________________________________ :hi: spadam do roboty narka :hi:

Opublikowano

Tomek :facepalm: to jest netbook[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 21:46_________________________________________________Chcesz żeby Arek nosił bryle

Opublikowano

nad netbook'ami też się zastanawiałem ale jak już mam kase wydać to chyba lepiej dołożyć i kupić coś normalnego i porządniejszego bo ten mój stary do roku na pewno się wykończy