LortG Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Jutro nie moge być Chodzi o kodowanie oświetlenia pod fotelami...mam to poskładane ale nie chce ruszyć.. gdybyś mógł spróbować, może wreszcie to zadziała Nie wiem jak dalece możesz mi pomóc, ale podpinałem sie do tego raz - podczas kupna, a pozatym nie wiem co tam siedzi ....może dowiem sie czegoś wartościowego!
wiesiek3d Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Z roboty Robert ty to masz fajnie jakieś szychty do wybrania a ja zapinka rewizja roczna [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 09:35_________________________________________________Heloł prezes [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 09:37_________________________________________________Ja pier**le widzieliście tsunami w Japonii
A-rek Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Opublikowano 11 Marca 2011 panowie jedzie ktoś dzisiaj do Gliwic na spota :?:[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 09:40_________________________________________________ Ja pieprze widzieliście tsunami w Japonii no porażka
ROBERT Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Robert ty to masz fajnie jakieś szychty do wybrania a ja zapinka rewizja roczna Ja ale w poniedziałek siedziałem 17 godzin na dole Za to miałem wolne we wtorek i dziś ( i jakieś tam nadgodziny ) [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 09:46_________________________________________________ Jutro nie moge być Chodzi o kodowanie oświetlenia pod fotelami...mam to poskładane ale nie chce ruszyć.. gdybyś mógł spróbować, może wreszcie to zadziała Nie wiem jak dalece możesz mi pomóc, ale podpinałem sie do tego raz - podczas kupna, a pozatym nie wiem co tam siedzi ....może dowiem sie czegoś wartościowego! Ok to jak co to wal do mnie , nie wiem bardzo jak się to koduje ale ... ( najlepiej jakbyś sobie napisał na kartce , w którym module jakie kodowanie trzeba zrobić , to możemy spróbować ) , a tak poza tym gadałem z kumplem to mi powiedział , ze jak moduł nie przyjmuje tego kodowania to on się tam gdzieś podpina i wszystko ładnie śmiga ( tylko musiałbym się dowiedzieć dokładnie gdzie )
H4mm3R Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Btw... robert to Ty mi swego czasu oferowałeś pomocną dłoń...w kwestii Vaga? Nie to byłem ja
ROBERT Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Btw... robert to Ty mi swego czasu oferowałeś pomocną dłoń...w kwestii Vaga? Nie to byłem ja No i wszystko jasne
LortG Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Heh... Wybaczcie Panowie ale nie wszystkich kojarze z imienia po pierwszym spocie Wiem że H4mm3R podpinałeś się nawet wtedy...jeszcze raz dzięki! robert. się nie podpinał ale s tego co pamiętam mówił że jest taka opcja.... Jedyny problem jaki pozostał to ....nie wiem jakie pijesz bro!
badboy Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Arek kiedy malujesz te autko od kumpla w czarny mat ????[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 15:24_________________________________________________podciepnąłbym Ci przy okazji ten znaczek, myślałem żeby samemu go sprayem nie siknąć, ale lepiej żeby walnąć podkład no i normalna farba powinna dłużej wytrzymać [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 15:24_________________________________________________jade na giełde po s-line'a bezrurkowego, wiosna sie zbliża a ja z obitą d*pą jeżdżę
A-rek Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Opublikowano 11 Marca 2011 Arek kiedy malujesz te autko od kumpla w czarny mat ???? jeśli chodzi o felgi to już są pomalowane
badboy Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Arek kiedy malujesz te autko od kumpla w czarny mat ???? jeśli chodzi o felgi to już są pomalowane mógłbym Ci podrzucić ten znaczek ? mów tylko kiedy i gdzie?
A-rek Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Opublikowano 11 Marca 2011 Arek kiedy malujesz te autko od kumpla w czarny mat ???? jeśli chodzi o felgi to już są pomalowane mógłbym Ci podrzucić ten znaczek ? mów tylko kiedy i gdzie? ale po co :?: mam ci go pomalować :?:
badboy Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Arek kiedy malujesz te autko od kumpla w czarny mat ???? jeśli chodzi o felgi to już są pomalowane mógłbym Ci podrzucić ten znaczek ? mów tylko kiedy i gdzie? ale po co :?: mam ci go pomalować :?: hmm..Arek przecież o tym gadaliśmy ale najwidoczniej zapomniałeś...[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 16:57_________________________________________________skąd miałbym wiedzieć że malujesz coś tam na czarny mat ? powiedziałeś że jeśli chce to w marcu jakoś malujesz auto kumpla na czarny mat i mógłbyś go siknąć resztkami przy okazji :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 16:58_________________________________________________zapożyczone z forum....masakra http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/y/x/Trzesienie_ziemi_tsunami_5077260.jpg http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/s/r/Trzesienie_ziemi_tsunami_5077267.jpg
H4mm3R Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Co śpicie :?: Pojechali B8 mironia podziwiać
wiesiek3d Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Co śpicie :?: Pojechali B8 mironia podziwiać Żartujesz ,poważnie A moja lepsza i tak nie podziwiali ;(
H4mm3R Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Co śpicie :?: Pojechali B8 mironia podziwiać Żartujesz ,poważnie A moja lepsza i tak nie podziwiali ;( Chyba tak... Jedynie cabriofana widziałem z Arturem dzisiaj w Rybniku
wiesiek3d Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 No no[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 21:32_________________________________________________Spadam narka
Rekomendowane odpowiedzi