cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 NOOO ujowo Wiesławie ujowo [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:13_________________________________________________ Ale ciulata pogoda Dzień dobry Panowie potrzebuje waszej pomocy Muszę kupić śruby zabezpieczające do felg aluminiowych,ale nie bardzo wiem jakie będą najlepsze i gdzie można dostać takie śruby Może ktoś z was wie jakie konkretnie kupić śruby z jakim symbolem,czy skokiem gwintu no i żeby się łebki nie ukręcały przy dokręcaniu koła A może ma ktoś z was takie śruby do sprzedania??potrzebowałbym o długości 50mm stożek do A4/B6 Z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam:) W serwisach oponiarskich np. Sowada koszt powyżej 100 zł I jak z dzisiejszym ognichem ? Słońce wychodzi,mono go nie rozwieje? Pioter cały czas pod wiatr A coś prócz Sowady??Byłem tam właśnie w piątek i mają tylko krótkie :confused4:A ja potrzebuje co najmniej 50 mm allegro :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 allegro :gwizdanie Jak na Gliwice lecisz jest serwis opon, tam ja kiedyś kupowałem.
miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 spota dzisiaj macie [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:24_________________________________________________ wszystkim
wiesiek3d Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Narka ida co porobić[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:26_________________________________________________ spota dzisiaj macie [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:24_________________________________________________ wszystkim Yhy
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Tomek i jak tam padaka , szkoda wyceniona ? Będzie totalschaden ? Jest totalschaden, czekom na wycena i odstawiom auto do znajomego do roboty. Felgi do renowacji i malowania proszkowego. Nowy uklad wydechowy z kwasówki i bedzie lepiej niż było [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 12:10_________________________________________________I może zostanie jeszcze kasa na grubsze wczasy w tym roku Tomaszku a styknie na meter gumy? Jakby Ci jakies gupoty do głowy przyszły [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:27_________________________________________________ spota dzisiaj macie [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:24_________________________________________________ wszystkim Wstąpisz?Wstąpicie? Popodziwiamy Mironowóz
miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 pomyślę - jeszcze w pracy jestem - jak dam radę to wpadnę - gdybym miał być później to będziecie tam gdzie zawsze ?
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 pomyślę - jeszcze w pracy jestem - jak dam radę to wpadnę - gdybym miał być później to będziecie tam gdzie zawsze ? Raczej tak-pogoda chyba nie pozwoli na ognicho w Studzionce ;( Do 17:30-18 raczej zostaniemy na miejscu (tak mi się wydaje :> )
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dzień dobry Panowie potrzebuje waszej pomocy Muszę kupić śruby zabezpieczające do felg aluminiowych,ale nie bardzo wiem jakie będą najlepsze i gdzie można dostać takie śruby Może ktoś z was wie jakie konkretnie kupić śruby z jakim symbolem,czy skokiem gwintu no i żeby się łebki nie ukręcały przy dokręcaniu koła A może ma ktoś z was takie śruby do sprzedania??potrzebowałbym o długości 50mm stożek do A4/B6 Z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam:) kolego tutaj zajrzyj powinni mieć http://www.phumaraton.pl/
Dejmien Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dzień dobry Panowie potrzebuje waszej pomocy Muszę kupić śruby zabezpieczające do felg aluminiowych,ale nie bardzo wiem jakie będą najlepsze i gdzie można dostać takie śruby Może ktoś z was wie jakie konkretnie kupić śruby z jakim symbolem,czy skokiem gwintu no i żeby się łebki nie ukręcały przy dokręcaniu koła A może ma ktoś z was takie śruby do sprzedania??potrzebowałbym o długości 50mm stożek do A4/B6 Z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam:) kolego tutaj zajrzyj powinni mieć http://www.phumaraton.pl/ Dzięki serdeczne:) a wie ktoś może jeszcze jaki skok gwintu powinny mieć te śruby???
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jest totalschaden, czekom na wycena i odstawiom auto do znajomego do roboty. Felgi do renowacji i malowania proszkowego. Nowy uklad wydechowy z kwasówki i bedzie lepiej niż było No to gitara I może zostanie jeszcze kasa na grubsze wczasy w tym roku To kaj jadymy ( a może lecymy ) w tym roku ? [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:52_________________________________________________ Dzięki serdeczne:) a wie ktoś może jeszcze jaki skok gwintu powinny mieć te śruby??? Do [b6] ORI śruby antykradzieżowe mają takie wymiary M14x1.5x27.5 Nr. OE to 8D0 601 139 F ( + kod od 000 do 009 ) lub 4F0 698 139 C ( + kod od 000 do 009 ) [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:57_________________________________________________ I jak z dzisiejszym ognichem ? Słońce wychodzi,mono go nie rozwieje? Z tych planów chyba nic nie będzie [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 15:00_________________________________________________Pany dla tych co byli w BT i robili jakieś zdjęcia - przywieźcie jak możecie karty pamięci z aparatów to sobie zgram na pendi
Dejmien Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Do [b6] ORI śruby antykradzieżowe mają takie wymiary M14x1.5x27.5 Nr. OE to 8D0 601 139 F ( + kod od 000 do 009 ) Dziękuje Robert pozdrawiam
blant88 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no i jak z tym spotem ja wpadnę tam na tesco ale tak na godzinkę bo później muszę jechać na urodziny
wiesiek3d Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no i jak z tym spotem ja wpadnę tam na tesco ale tak na godzinkę bo później muszę jechać na urodziny No normalnie bedzie, a na urodziny jedziemy z tobą
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No dziś tylko spot pod TESCO , nie ma sensu robić grilla czy rożna , niestety pogoda nie dopisała , ale jeszcze nie raz będzie okazja [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 15:33_________________________________________________Dejmien ja mam takie śruby ORI , jak co to możesz sobie obejrzeć na spocie jak będziesz [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 15:34_________________________________________________1K0 698 137 A , zestaw śrub do kół z zabezpieczeniem , cena u Gajosa 128.13 PLN ( tylko nie wiem czy to jest kpl. na 4 kółka ) , trzeba byłoby zapytać w "Magro"
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=197613.0 czytaliscie??
wiesiek3d Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=197613.0 czytaliscie?? No pięknie zna go ktoś, był na spocie ?
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=197613.0 czytaliscie?? No pięknie zna go ktoś, był na spocie ? może w ramach integracji z kolegą Grippen wjedziecie mu na chatę i zrobicie odzyskanie kasiory :gwizdanie: :evil:
wiesiek3d Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=197613.0 czytaliscie?? No pięknie zna go ktoś, był na spocie ? może w ramach integracji z kolegą Grippen wjedziecie mu na chatę i zrobicie odzyskanie kasiory :gwizdanie: :evil: Już chyba jarzę to jest taksiarz w rybolu.
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Trzeba jakos pomoc koledze, moze jakas mała mobilizacja?[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 16:20_________________________________________________cabriofan, warto? i tak co chwile popaduje ;/
Rekomendowane odpowiedzi