Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Robert namierzyłem ten złom ,dzięki. Przez to ,że mamy podobnie wyrabowane to nie boimy się za sobą jeździć bo tryb myślenia przy wariacjach jest podobny . :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Przez to ,że mamy podobnie wyrabowane to nie boimy się za sobą jeździć bo tryb myślenia przy wariacjach jest podobny . :gwizdanie: Taaa, ostatnio musiałem Cię poganiać, bo coś nie chciałeś tego TIRa wyprzedzić :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Moje się nie zbiera jak Twoje :gwizdanie: dlatego muszę brać inną poprawkę
wiesiek3d Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Przez to ,że mamy podobnie wyrabowane to nie boimy się za sobą jeździć bo tryb myślenia przy wariacjach jest podobny . :gwizdanie: :wink4 Myślenie
ROBERT Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 ...namierzyłem ten złom ... Jak się to nazywa dokładnie ? Bo na serio zapomniałem , a może przydać się na przyszłość [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 14:55_________________________________________________ Moje się nie zbiera jak Twoje :gwizdanie: dlatego muszę brać inną poprawkę Od Hammera na razie w ogóle się nie zbiera , przez co ... ? :gwizdanie: Wariacje ?
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Moje się nie zbiera jak Twoje :gwizdanie: dlatego muszę brać inną poprawkę Od Hammera na razie w ogóle się nie zbiera , przez co ... ? :gwizdanie: Wariacje ? Chopie wiesz jak teraz idzie bez rury :naughty:
wiesiek3d Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Moje się nie zbiera jak Twoje :gwizdanie: dlatego muszę brać inną poprawkę Od Hammera na razie w ogóle się nie zbiera , przez co ... ? :gwizdanie: Wariacje ? Chopie wiesz jak teraz idzie bez rury :naughty: A nie wieje Ci za mocno :?:
ROBERT Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Chopie wiesz jak teraz idzie bez rury :naughty: [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 15:33_________________________________________________ A nie wieje Ci za mocno :?:
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Moje się nie zbiera jak Twoje :gwizdanie: dlatego muszę brać inną poprawkę Od Hammera na razie w ogóle się nie zbiera , przez co ... ? :gwizdanie: Wariacje ? Chopie wiesz jak teraz idzie bez rury :naughty: A nie wieje Ci za mocno :?: Jest idealnie, przednio szyba jest cało
wiesiek3d Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Tomek z Arturem to jeszcze w ramach rezania powinni zmienić tablice na SWD i wtedy był by już full wypas łącznie z myśleniem.
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Poza tym mom jeszcze peltzmantel z kota perskiego [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 15:47_________________________________________________ Tomek z Arturem to jeszcze w ramach rezania powinni zmienić tablice na SWD i wtedy był by już full wypas łącznie z myśleniem. Weź mnie nie obrazej....
wiesiek3d Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Poza tym mom jeszcze peltzmantel z kota perskiego A co korzonki cie jebią od przeciągu [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 15:49_________________________________________________ Weź mnie nie obrazej.... no co piszesz i myślisz jak SWD
blant88 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 mam do was takie pytanko kto ma kabelek do VW Polo IV 2003r :?: bo ja mam kabelek ale zwykły KKL OBDII i niewiem czy spasuje
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Weź mnie nie obrazej.... no co piszesz i myślisz jak SWD Jo nie wiem jak SWD pisze i myśli ale wszystko wskazuje że Ty wiesz czyli coś musisz mieć w sobie z SWD [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 17:09_________________________________________________ mam do was takie pytanko kto ma kabelek do VW Polo IV 2003r :?: bo ja mam kabelek ale zwykły KKL OBDII i niewiem czy spasuje Mój VCDS będzie pasować
wiesiek3d Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Jo nie wiem jak SWD pisze i myśli ale wszystko wskazuje że Ty wiesz czyli coś musisz mieć w sobie z SWD Mom tela co ty :gwizdanie:
badboy Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Jo nie wiem jak SWD pisze i myśli ale wszystko wskazuje że Ty wiesz czyli coś musisz mieć w sobie z SWD Mom tela co ty :gwizdanie: teeeeee to wyście tu som zza wody a nie my :decayed:
ROBERT Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 mam do was takie pytanko kto ma kabelek do VW Polo IV 2003r :?: bo ja mam kabelek ale zwykły KKL OBDII i niewiem czy spasuje Przecież zwykły KKL też powinien spasować ( tam nie ma jeszcze "pełnej" szyny CAN )
cabriofan Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 ciekawe jak tam Ariel z wusztami Pisałem mu esa ,ale na razie nie odpisał
Rekomendowane odpowiedzi