blant88 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 to panowie dziś będziemy robić jakiegoś grilla czy coś takiego :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Spota koło Tesco planujecie? Może by jakąś knajpkę wymyślić bo piźd.i w SR od samego rana :gwizdanie:. Gril w deszczu też nie najlepszy pomysł ,chyba ,ze jakaś zadaszona miejscóweczka jest wolna w okolicy .[br]Dopisany: 01 Maj 2011, 13:07_________________________________________________ to panowie dziś będziemy robić jakiegoś grilla czy coś takiego :gwizdanie: a co proponujesz ? :>
blant88 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 a co proponujesz ? :> no właśnie niewiem na co sie szykować :>
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 rano przejeżdżałem przez Wasze miasto i było zimno jak w kielecki, może zamiast kurtek zimowych na parkingu wymyślimy jakiś spot w knajpce bo na parkingu moja przeziębiona żonka szybko mnie pogoni do domu :gwizdanie:, ktoś pisał ,ze miejscówka z grilem ponoć ma być zajęta więc chyba knajpa zostanie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 ja jestem juz w polsce więc wpadne kopę lat
laki83 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 ja jestem juz w polsce więc wpadne kopę lat no...ale teraz bede 3 miechy w polsce to częsciej zaszczyce swoja skromna osobą spoty w rybniku :>
laki83 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 a jaki macie problem?zjerzdzamy sie tam gdzie zawsze...jak sie zimno nam zrobi to przenosimy sie do lokalu..i sprawa załatwiona
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 no właśnie lokalu ................jakiego Rybniczanie macie pomysła jakiego Pany???????
Rekomendowane odpowiedzi